כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי Palit 8800GT Sonic ויש לי בעיה, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI DDR2 800MHZ 2GB וזה תכל'ס המחשב, לפי מה שראיתי בפורום לא אמורה להיות מגבלה בביצועים. הכרטיס הקודם שלי היה HD3850 שזה אחלה כרטיס ואני משיג את אותם ביצועים ה8800GT, אני על Windows Vista Ultimate ודרך אגב לא פירמטתי את המחשב או משהו, יכול להיות שזו הבעיה? כל הדריברים מותקנים, אפילו התקנתי מהדיסק ואז זה נהיה בעברית ואז מהאנטרנט וזה חזר לאנגלית (הווינדוס באנגלית). מה לעשות? אני משתגע כי זה לא אמור להיות ככה ...
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף? Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC או Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC נ.ב אני יודע שהכרטיס השני יותר חדש ואני יודע שההפרש במחיר קטן. אבל מעבר לרציונאל הזה, יש סיבה ללכת דווקא עליו? אני מדבר על הדגמים הספציפים הללו? כי למי מה שקראתי כאן ה- R9 280 זה בעצם ה- 7970 לא? לכן בעצם לא רואה סיבה למה הוא עדיף? (מעבר לזה שהוא יותר חדש) אלא אם יש המלצות על אחד מהם בגלל קירור או משהו כזה. בקיצור אשמח להמלצה לאחד מהכרטיסים הנ"ל (אלא אם יש אפשרות אחרת באותו טווח מחירים שמשמעותית יותר טובה) ואשמח גם לפירוט/נימוק/הסבר לבחירה/המלצה. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 Core I5 750 2.6GHZ ASUS p55-US3L 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 ספק 550W די חדש ולא ג'נרי(נקנה יחד עם הכרטיס מסך בהמלצה פה בפורום) ומסך 20' של ASUS המפרט הנ"ל נקנה לפני כחצי שנה, כאשר חשבתי שהוא יספק אותי לפחות לשנתיים ... אך משום מה כבר עכשיו בהרבה משחקים אני נאלץ לשחק על הגדרות בינוניות, דבר שמוריד לי מאוד מחווית המשחק. המצב הוא כזה, אני חושב לקנות כ.מסך נוסף של ATI 4890 ולחבר אותו בCROSS FIRE על הלוח . השאלות שלי הן כאלה , 1)האם אני אכן אראה הבדל משמעותי בביצועים 2)האם אני צריך ספק כוח אחר וחזק יותר 3)האם צריך קירור מיוחד . ברשותי מארז בן 4 שנים שעושה את העבודה עם כ.מסך אחד, אני לא בטוח בנוגע לטיבו בהחזקת 2 כרטיסים (מארז…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עם יציאת DP למסך מחשב 34 אינץ רזולוצית מסך 3440-1440 קצב ריענון 165 הרץ. המחשב שלי בן 9 שנים . תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי כרטיס מסך READON 9600 של saphirre יום בהיר אחד הדיירברים שלו לא פעלו לא עזרו כל נסיונות ההסרה התקנה אפילו פתחתי את המחשב הוצאתי הכנסתי ניקתי את המאוורר(שאגב מסתבר ששבק חיים)שום דבר להמחשה את לכם את שני הסקרין שוטים הבאים : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/screenthis.JPG יש סיכוי שהוא נשרף?כמובן שאם מישהו יוכל לתת לי פתרון אני אשמח אם לא מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא : ?X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP? ואם לא אז המלצות ייתקבלו בברכה זה המפרט שלי היום : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/computerthis.JPG תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה קורה חברים. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ולמכור את ה-680 שלי. ב-10 לנובמבר אני טס ללונדון ואני מתכוון להזמין מאמאזון UK. אני מתלבט מאודדד אם להזמין כבר עכשיו GTX 780 ACX של EVGA במחיר מאוד אטרקטיבי של 2,000 ש"ח (לאחר החזר VAT) או לחכות ל-7 לנובמבר בשביל לראות מה יש ל 780Ti להציע. ממה שקראתי שמועות אומרות שה-780Ti ינצל את ליבת ה-GK110 במלואה, מה שאומר 15 SMX פתוחים לעומת 14 של הטיטאן ויהיה *כנראה* מהיר יותר ממנו במחיר של 700 דולר. באמאזון UK הכרטיסים האלו יקרים יותר בערך ב-500 ש"ח אז לאחר החזר מס ה-780Ti יעלה לי כ-2,500 ש"ח. הבעיה היא שאם הוא יוצא רק ב-7 לנובמבר אני לא יודע אם תהיה לי אפשרות לקבל אותו עד ה-17 שאני נמצא שם כי בטח תהיה עליו הסתערות מטורפת בהתחלה. בנימה אחר…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי מה הטמפ' שלו ?? ???
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי מדריך לפתיחת צינורות העיבוד החסומים בכרטיס הזה,אולי תגידו שאני עצלן אבל לא מצאתי בכל מקרה מישהו יכל בבקשה להפנות אותי למדריך כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב קצת ישן: P4 3.0 , MB: Asus P5RD1-VM עם ג'יגה זיכרון (DDR1 400) וכרטיס מסך GForce 6600. ספק הכח - 400W. השאלה שלי - האם אני יכול לשדרג את כרטיס המסך ל 8800GT 512MB? פרסמתי שאלה בפורום של Asus, וענו לי שכן (כי הכרטיס תומך ב PCI-express 1.0). האם גם אתם חושבים כך? במידה והמחשב שלי אכן תומך בכרטיס - האם הכרטיס יתפקד כראוי? כלומר האם העובדה שמדובר במעבד קצת ישן, PCI-Express 1.0 וזיכרון קצת ישן ישפיעו על הביצועים שלו במידה כזאת שעדיף כבר להחליף את כל המחשב? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מקליפורניה ממשיכה לקצור את פירות השליטה בשוק העיבוד הגראפי וההתרחבות לתחומים חדשניים ומציגה צמיחה כלכלית בכל הקטגוריות אם למישהו עוד היה ספק – לשלוט בשוק כרטיסי המסך, ובפרט בחלקו העליון והיקר ביותר, באופן מובהק זה עסק משתלם בהחלט. NVIDIA, מפתחת השבבים שעושה זאת בפועל בשנים האחרונות, הציגה את הדיווח הכספי שלה עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 (שהוא הרבעון הכספי הראשון של שנת 2017 עבורה), ובו הרבה סיבות טובות לשמוח – הכנסות של 1.305 מיליארד דולר שגבוהות ב-13 אחוז מאלו של הרבעון המקביל בשנה שעברה, ורווח נקי נאה של 263 מיליון דולר שמהווה זינוק של כ-41 אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי AMD HD7950 ואני מתכוון לעבור לNVIDIA GTX960 בגלל תמיכה ב4K 4:4:4 שכרגע הAMD תומך ב4:4:2. אם אני אשאיר את כרטיס המסך הישן בסלוט תהיה לזה תרומה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרטון כלשהוא ביוטוב המסך ניהיה שחור ופתאום ההודעה הזו מופיעה: System Information ------------------ Time of this report: 4/3/2011, 19:20:06 Machine name: EITAN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: EP35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3582MB RAM Page File: 1090MB used, 6072MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Par…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-