כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
השמות החדשים בשביל ה 9800 , 9500, 9600 כדי להקל על ההבדלים בשמות: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22074&catid=3
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם האם שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת כרטיס מסך משודרג?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1515 ושאלה נוספת האם יש אפשרות לפתיחת צינורות בסדרה של ה 9600 תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש (בלי כרטיס מסך) שכלל: Intel Core 2 Duo E8400 זכרון 2GB השאלה שלי האם בעזרת ה-ATI Radeon HD 4850 ירוצו משחקים כבדים על ההגדרות הכי כבדות חלק (בלי קטיעות!), כגון: Crysis, Microsofot Flight Simulator X? כמובן זה ביציאה מנקודת הנחה שיש לי מסך "צנוע" Samsung LCD 17, כלומר רזולוציית 1024x1280. אם לא, אפשר המלצה לאיזה כרטיס מסך שכן יריץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מי ערך לי את ההודעה בט'ראד הזה שיהיה גבר ויגיד שזה הוא אני רוצה לדעת: בטראד הזה מה שכתוב באדום מנהל ערך ושיכתב היה כתוב שם משו אחר לגמרי:
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הלו! תקשיבו בעוד כמה ימים אני טס לארצות הברית וקונה מNEWEgg כרטיס מסך, עכשיו: אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל אני לא יודע מה יותר כדי אולי שם זה אחרת מפה והמאפיינים של הכרטיס אחרים אז בכל זאת הבאתי פה את ההגדרות 9800 פרו 128MB 256BIT SAPPHIRH Chipset/Core Speed: ATI RADEON 9800PRO/380MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR/680MHz BUS: AGP 4X/8X Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video Out)+DVI Connector Support 3D API: DirectX®9, OpenGL®2.0 Cable/Accessories: 3 Cables, VGA via DVI Adapter, Composite via S-Video Adpater, 4 CD Max Resolution@32bit Color: 2048X1536@85Hz 9800 פרו של MSI 256BIT 128MB Chipset/Core Speed: ATI Radeon 9800 Pro/378MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
איך הכרטיס מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? מה עדיף זה או ATi Radeon X1800GTO? כדאי בכלל לקנות powercolor או שזה זבל?
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 4 MX 440 ובמידע התקנים כתוב: "ההתקן לא נתמך"-מה זה אומר? הורדתי דרייברים מהאתר של Nvidia כשפירמטתי את הוינדווס לפני שנה, ובכל זאת כתוב "דרוש עידכון" או "לא נתמך"!!!! מה עושים??? נ.ב-תוכלו בבקשה להביא לי לינק לדרייברים מעודכנים לכרטיס?תודה....
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המידע צריך לכלול - טמפ' , ומצב זיכרון (כמה BIT למשל) ושוב אני מציין.. ליבת - NVIDIA תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי AMD HD7950 ואני מתכוון לעבור לNVIDIA GTX960 בגלל תמיכה ב4K 4:4:4 שכרגע הAMD תומך ב4:4:2. אם אני אשאיר את כרטיס המסך הישן בסלוט תהיה לזה תרומה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי ברשותי כ.מ HD4830 בעבר שרציתי להורית את עוצמת הצבעים לא היתה בעיה לעשות זאת לפני כמה ימים הורדתי לו דרייורים חדשים עקב מעבר ל WIN7 ומאז לא מצליח להגיע לתפריט אשר נותן לי להוריד עוצמת צבעים. לא מדובר על בהירות, או ניגודיות. מי יודע ויכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב עם לוח אם GA Z370 HD3P https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370-HD3P-rev-10#kf בלוח יש רק יצאת hdmi אחת ואני רוצה לחבר לו 2 מסכים. מה עלי לעשות האם אני חייב לקנות גם כרטיס מסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
איזה כרטיס משתווה ואף יותר? ולמה לעזעזל ATI הפכה פתאום כל כך לא פופולרית? אשמח אם תפנו אותי לאחד מכאן http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=54&ParentID=0 תודה
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X800 לבין 6600GT ההבדל הוא יחסית גבוה בערך 400שקלים אולי קצת פחות העניין הוא שראיתי ביקורות שבחלקם ה X800 מוביל ב 7-10 פריימים ויש ביקורות למשל ב DOOM3 שהוא מפסיד אז אני ממש לא יודע איזה מהם עדיף ואם הX800 טוב יותר בממש קצת האם זה שווה את התוספת במחיר? **מדובר ב X800 רגיל לא XT או PRO.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יששששששששש 1900XT ירד לו המחיר מ 2400 ל 2000 בנעה !!! ועוד מעט גם החנויות האחרות יורידו מחיר (תחרות בין החנויות)... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4757 וגם יש אופציה עם קרור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 ^^ האופציה עם הקרור משתלמת לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE או RADEON לקבל מחבר, מה עדיף? יותר בפירוט: Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440-8X 64MB DDR TV-Out VideoCard
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה יותר כדאי ככרטיס מסך ?gb fx6800NU 128mb pci-x או gb fx6600gt 128mb ???? סימו לב שה 6800 הוא לא gt!! בבקשה תענו לי ותסבירו עד כמה שתוכלו תודה יגאל עריכה: ערכתי לך את הכותרת לגמרי. או שאתה כותב את השם של שני הכ"מ בכותרת או שאתה לא רושם אף אחד מהם אחרת אי אפשר להבין כלום ממה שאתה רוצה. נ.ב.: זה NU ולא UN, מלשון Non Ultra.
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-