כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING זה מחיר הגיוני ? הוא יותר זול מ 9600GT אני מפספס משהו ?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שווה לי לקנות את ה4870 על פני ה4850??? הבדל של 250 שקל. וגרסת טוקסיק של ה4870 יותר טובה מהרגילה?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי חברים :] אני ממש קרוב לקניית כרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE עד 700 שקל בקשר לכרטיסי מסך כרגע אני מתלבט בין 9600GSO 768MB לבין 9600GT 1GB. שני הכרטיסים עולים 650 שקל... ---------------- Now playing: Kiss - I Want You via FoxyTunes
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
At least right now it appears that one guy from Israel is changing the face of GPU-accelerated physics" ..." http://www.tomshardware.com/news/nvidia-ati-physx,5841.html
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?
-
- 17 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מכוון שאיני מחסידי מסכי ה-LCD, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסכים הבאים: Samsung 793MG, Viewsonic G70FB, Viewsonic G90FB
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעלה שוב את השאלה שלי והכול בגלל שאין כסף להשקיע ולכן אני רוצה לשפר בהשקעה מינימלית יש לי כטיס מסך X550 ואליו מחברים 2 מסכים אני רוצה להוסיף מסך שלישי מה עלי לעשות
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברה אני מחפש כרטיס טוב בתקציב של עד 500 ש"ח אלה הכרטיסים שהמליצו לי עליהם, אם אילו האופציות מה יותר כדאי ? ואם יש יותר טובים בבקשה לעזור.
-
- 22 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך עזרה כרטיס מסך GALAXY 7900GT ציון בסתוק בלי פילתרים ב3DMARK05 6941 . אני יודעה שהוא צריך לתת הרבה יותר , הייתי רוצה לדעת מה מקביל אותו כי מסרתי לחנות לבדיקה בדקו אמרו כרטיס תקין מפרט:pentium 4 3000ghz 2mb 1024 ram samsung ספק 650W טוב לא גנרי לוח: gigabyte PCI-x chipset Intel
-
- 18 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?
-
- 15 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה קורה חברים. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ולמכור את ה-680 שלי. ב-10 לנובמבר אני טס ללונדון ואני מתכוון להזמין מאמאזון UK. אני מתלבט מאודדד אם להזמין כבר עכשיו GTX 780 ACX של EVGA במחיר מאוד אטרקטיבי של 2,000 ש"ח (לאחר החזר VAT) או לחכות ל-7 לנובמבר בשביל לראות מה יש ל 780Ti להציע. ממה שקראתי שמועות אומרות שה-780Ti ינצל את ליבת ה-GK110 במלואה, מה שאומר 15 SMX פתוחים לעומת 14 של הטיטאן ויהיה *כנראה* מהיר יותר ממנו במחיר של 700 דולר. באמאזון UK הכרטיסים האלו יקרים יותר בערך ב-500 ש"ח אז לאחר החזר מס ה-780Ti יעלה לי כ-2,500 ש"ח. הבעיה היא שאם הוא יוצא רק ב-7 לנובמבר אני לא יודע אם תהיה לי אפשרות לקבל אותו עד ה-17 שאני נמצא שם כי בטח תהיה עליו הסתערות מטורפת בהתחלה. בנימה אחר…
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות טלוויזיה לא חכמה ולחבר מחשב במקום , אני מתכוון לקנות טלוויזיה HD עם קצב החלפת תמונה של 400HZ שאלתי היא איזה כרטיס מסך למחשב אני צריך לקנות על מנת שאוכל לראות סרטים (בעיקר) בצורה טובה בטלוויזיה ? תודה מראש לכל העונים ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מחשב הנ"ל pentium core 2 duo e8400 mother board intel DG41RQ power supply ezcool 450w ddr 2 800 mhz 2 gb kingston מסך AOC 21.5 FULLHD עם חיבור VGA עכשיו ככה, אני מעוניין להוסיף על המערכת הקיימת כרטיס מסך טיפה חזק למשחקים בעיקרון משחקים סרטים ומה שבא אפשר המלצה על כרטיס מסך טוב עד נניח משהו כמו חמש מאות שקל? (עם אפשרות לחריגה) האם כדאי להחליף לוח אם למשהו כמו נניח צ'יפסט P41 P43 או P45 של ג'יגהבייט ? צריך בכלל? והאם ספק כח אני אצטרך גם להחליף למשהו כמו חמש מאוד ווט? ושל איזו חברה? (כמו כן יש לי שני כוננים קשיחים מורכבים ) ולגבי מסך, יציאת VGA מספיק טובה? או שעדיף משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-