עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by mormil,

שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  3. היי קניתי היום את הכרטיס אבל אני לא מבין מה קורה, התקנתי את הבטא שהמלצתם, מדוע זה קורא לי? רוני

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by omri2050,

שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  5. בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by balagan,

מה המצב כולם יש לי בעיה אני לא מצליח להחליט לבד מה יותר כדי לי לקנות בעיקר מבחינת ביצעויים האם כדי לי ללכת על http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm או ללכת על 6800u אניח חייב עזרה מה מבחינת הביצועים יותר טוב ואיפה כדי לי לקנות אחד משניהם? ד"א אני לא רוצה agp אלאpcie ואם אתם גם יכולים לפרט לי על הדגם של ה6800u כמה הוא עולה בארץ וכו..... המחשב שלי חדש והוא יעבוד מעולה עם שניהם amd 3200 לוח אם של gigabyte חדש עם nforce 4 שתומך בפי סי אי אקספרס ספק 520W 1g ram תודה רבה............

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by Drogba,

אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  8. לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by Noam0101,

דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. 3000 ש"ח ועוד של ASUS ב-pchardware http://www.pchardware.co.il/docs/pd2014790734.htm

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  13. שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  14. ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. סתם לידע כללי :)

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by grozy d.j,

עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט אופטימי של הגדרות? קצת התבלבלתי עם המונחים של הדרייברים של הכרטיס החדש. בתודה מראש.

20. Started by Jack_g,

למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  22. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

23. Started by oz12,

אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…

25. Started by Eladious,

שלום , אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. 2) הכרטיס שייך לשוק כרטיסי ה-High/Medium/Low END ? תודה :-*

דיונים חדשים בפורומים