כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מתוצרת ספייר, זה אומר שאני צריך PBA, אבל איזה גרסא? 3.2 3.4 ?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חלק מהשאלות למטרות ידע כללי וחלק להחלטה איזה כרטיס אני מעוניין לקנות דבר ראשון הייתי רוצה לדעת מה המחיר של TI4200 איפה אפשר להשיג אותו היום, ועד כמה הוא טוב (מה התמיכה שלו באפקטים יחסית לכרטיסים של היום) דבר שני איך כרטיסי ATI RADEON בגירסאות ה SE איך כרטיסי ה FX5600 , המחיר שלהם לפי מה שראיתי לא גבוה בכלל בסביבות ה 650-700.. בכל מקרה גם ראיתי כמה רדאונים (9600) במחירים כמו 650 שקל, אבל חברות כבדות יותר כמו ספיר מוכרות ב850, למה ההבדל הזה מה ההבדלי ביצועים בין כרטיס R9200 שבא עם 128ביט, ועולה בסביבות ה 450 שקל לבין כרטיס FX5600 שנמכר היום בסביבות ה 650 שקל
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסכום של 500 600 ש"ח המחש ב שלו זה פנטיום 4 סלרון עם 512 זיכרון יש לא כרגע fx 5200 שלא מסוגל להריף כמה וכמה משחקים מה ההמלצה שלכם ? לסלוט pci ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe Gainward
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_711&products_id=9964 מחליף את ה8800GT שלי. המפרט שלי- QUAD 6600 4 ג'יגה זכרון (לא זוכר את כל הפרטים). לוח אם של ABIT דגם IP35-E מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עם אני יחליף ללוח אם שתומך cf אני יוכל לחבר איזה hd 4850 שבה לי(אחד שכולל oc) או בדיוק אותו דגם (כולל קירור) אני לא אולך לשעות את זה עכשיו אני רק רוצה לדעת כרגע יש לי hd4850 עם הקירור הכחול של ספיר (הדגם השקט)
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
radeon 9600 pro 128 bit fx5700 128 bit 9600 128 bit radeon 9550 128 bit radeon 9600 se 64 bit fx 5500 התחתון הוא הכי גרוע , העליון הכי טוב. אשמח לקבל עצה למחיר זול של אחד הכרטיסיסם הטובים כמו 9550 או 9600... והאם ה9600\9550\5700 לכמה זמן הם יספיקו לי אם אני קונה ב128 מגה? נראה לי שנה גג. ואם אני יקנה 256 הם יספיקו ליותר זמן?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו יביא את הביצוים הכי טובים 9800GX2 Leadtek 9800GT\8800GT SLI 260GTX 216 core OC
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אחותי החליפה טלויזיה, ובטלויזה החדשה יש רק כניסת HDMI (יענו בלי VGA), ובמחשב הדל שלה היא משתמשת בכרטיס און בורד, שבו יש רק VGA, והיא רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב (לשם כך נקנתה הטלויזיה, והיא מכה על חטא שלא התקשרה אלי מהחנות לברר מה הולך עם מה) הבנתי שממיר בין VGA ל HDMI זה לא דבר טריוואלי (עולה כמה מאות שקלים) וגם היא גם ככה בוכה לי כל הזמן שחצי מהמשחקים שכן עובדים עובדים לאט, אז הוחלט באופן חגיגי לקנות כרטיס מסך חדש, עם יציאת DVI (שלה יש כבל מתאם ל HDMI בכמה עשרות שקלים) זה המפרט של המחשב שלה: E6700 3.2 Ghz MSI G41m sp20 4GB ram ועוד עקב אכיליס, יש לה ספק כח 300W פשוט. היא לא משחקת כבדה, ומספיק לה לשחק על גרפיקה נמוכה במשחקים של השנה שנתיים האחרונות. אם צריך להחליף …
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי R9 290 MSI ושמעתי שאפשר באיזה דרך לשלוט במאווררים שלו שלא יעבדו מטמפרטורה מסוימת (נגיד מטמפרטורה של 50 מעלות או משהו כזה) אם משהו יכול להדריך אותי? או שזה לא אפשרי שמעתי שאפשר לעשות את זה דרך הmsi afterburner והאם זה מבטל אחריות? או דברים כאלו תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לחברי פורם HWZONE אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב במחיר בינוני של 450-550 ש"ח שיהיה בו TV OUT ושמשחקים יעבדו בו בתודה GABIG12
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי מה הטמפ' שלו ?? ???
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-