עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט אופטימי של הגדרות? קצת התבלבלתי עם המונחים של הדרייברים של הכרטיס החדש. בתודה מראש.

2. חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by oz12,

אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by daniel1saida,

שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by rani,

האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by yanme,

כדאי לי לקחת אותו ? יש לי תקציב של 1200-1400 אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, יש לי מארז וספק של EZ cool. הספק הוא 450W, אצלי כבר שנה. האם הוא נחשב לספק גנרי או לספק רציני? האם אני אצטרך ספק חדש במידה ואקנה את ה-HD4870/4850? מפרט: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz Intel Lemont DP965LT 2GB RAM DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB WDC WD1600JS-60MHB5 149 GB, IDE

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !

11. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

12. הלו! תקשיבו בעוד כמה ימים אני טס לארצות הברית וקונה מNEWEgg כרטיס מסך, עכשיו: אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל אני לא יודע מה יותר כדי אולי שם זה אחרת מפה והמאפיינים של הכרטיס אחרים אז בכל זאת הבאתי פה את ההגדרות 9800 פרו 128MB 256BIT SAPPHIRH Chipset/Core Speed: ATI RADEON 9800PRO/380MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR/680MHz BUS: AGP 4X/8X Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video Out)+DVI Connector Support 3D API: DirectX®9, OpenGL®2.0 Cable/Accessories: 3 Cables, VGA via DVI Adapter, Composite via S-Video Adpater, 4 CD Max Resolution@32bit Color: 2048X1536@85Hz 9800 פרו של MSI 256BIT 128MB Chipset/Core Speed: ATI Radeon 9800 Pro/378MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR…

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by SilentD.M,

אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

בחודש הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, וזה המפרט שלו. אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך לרכוש. יש לי מסך CRT 17 של PHILIPS 107T, בעוד חצי שנה+(יותר לכיוון שנה אפילו) אני מתכנן לרכוש 24 אינצ'. חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Nvidia 8600GT Nvidia 9600GT OC Ati 4850 אני לא גיימר כבד אבל אני אשמח לשחק בזמן הפנוי שלי במשחקים כבדים ועל הרזולוציה נורמאלית ועם כל הפילטרים.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by nikenx,

קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by ITSIK86,

מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות ב600 שקל שיהיה AGP תודה מראש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  17. לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Holography,

איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים (לא כולל מחיר)? ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card VS. Gainward COOLFX ULTRA 1800 XP GS 256MB תודה לעוזרים 8) !

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  19. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by leornadav,

למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  21. ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  23. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38731&gsid=10-4

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by sausage,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030327061247.html :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים