עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אין מה להוסיף.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  2. אהלן, קניתי מחשב נייד חדש (dell vostro 3560) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (intel GMA 4000 HD) ועם מסך ברזולוצייה של 720p. ניסיתי להשוות בין התצוגה של וידאו במחשב לעומת במסך הטלווזייה שלי (LCD samsung full hd). לצורך העניין השתמשתי בקובץ AVI שאינו ברזולוציית HD. השתמשתי בוידאו של סרט מצוייר כדי שיהיה קל לשים לב להבדלים ועצרתי בתמונה ספציפית בעלת הרבה פרטים כדי להשוות (קטע הפתיחה של סאות' פארק). ניגנתי את הקובץ במסך המחשב, לאחר מכן דרך המחשב על מסך הטלווזיה ע"י כבל HDMI, ולבסוף ניגנתי את הקובץ ישירות במסך הטלווזיה ע"י דיסק און קי. בהשוואה אחד אחרי השני ניתן לראות בבירור שהתוצאה בניגון של הקובץ ישירות על מסך הטלווזיה שלא דרך המחשב הייתה טובה יותר. (ולא היה הבדל גדול בין ניגון…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  3. Started by arbily,

יש לי שני כרטיסים ורציתי לשאול אם ניא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש, לעשות זאת עם שני כרטיסים או לנתק אחד ?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by eladbu,

זהו המפרט!אשמח אם תוכלו להסביר וגם ציונים יתקבלו בברכה! הרטיס הוא radeon 8500 128mb+dvi מיוצר עי sapphire device id:514c vendor id 1002 subsystem 7149 current bus system agp*4 bios date 22/3/2002 זהו פחות או יותר איך אני יכול לדעת אם זה le? ואשמח אם תסבירו לי מה זה מצב 3d בתפריט האדוונס והאם כדאי להשתמש בו? ומה בקשר oc בכרטיס זה? בתודה מראש אלעד

5. לא הבנתי תיראו ניכנסתי באשכול שבנעוץ למקום שכתוב כרטיסי מסך מומלצים אז ראיתי את ה 9800gtx וכתוב חיבור דרוש:חיבורי כח דרושים מהספק: שניים של 6PIN מה זה אומרת 2 של 6pin בכולם כתוב 1 ורק בוא 2 מה זאת אומרת? צריך איזה משהוא מיוחד בישבילו?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב - 6800GS 512mb או X800XL 256mb? תודה

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by yezer,

מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by liram21,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by lmlm,

קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1378761&postcount=58 לפי מה שרואים יהיה לו 700MHZ בליבה ו1600 בזיכרון ויהיה מבוסס על ליבת R520. מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by Stoichkov,

אם כן, כמה עולה מתאם כזה והיכן ניתן למצוא? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  13. קונה מחשב לעבודה בעיקר על תוכנות גרפיות כגון MAYA / פוטושופ / איולסטרטור וכו. המחשב לא ישמש למשחקים כלל, אלא רק לתוכנות הגרפיות ומעט עבודה משרדית. לגבי רוב מפרט המחשב אני כבר די סגור (אפרט למטה), אולם עדיין מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ואשמח להמלצות. זה מפרט המחשב שכרגע אני די סגור עליו: Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 2x Silent 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AACS לגבי המארז/ספק, עדיין לא החלטתי ומניח שיושפע מכרטיס המסך בו אבחר. התקציב שהשארתי לכרטיס המסך הינו כ-1000 ש"ח וכרגע אלא הכרטיסים שבינהם אני מתלבט…

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by sos!!!!!,

עם אני יחליף ללוח אם שתומך cf אני יוכל לחבר איזה hd 4850 שבה לי(אחד שכולל oc) או בדיוק אותו דגם (כולל קירור) אני לא אולך לשעות את זה עכשיו אני רק רוצה לדעת כרגע יש לי hd4850 עם הקירור הכחול של ספיר (הדגם השקט)

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אני כרגע מתלבט בין 3 כרטיסים של חברות שונות : Hercules Prophet 3D 9700 PRO Sapphire ATLANTIS 9700 PRO Tachyon G9700 PRO על מה לדעתכם כדאי ללכת, ולמה ? http://acropolisband.tk

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  16. I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  17. היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by דרומי,

1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by gabig12,

שלום לחברי פורם HWZONE אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב במחיר בינוני של 450-550 ש"ח שיהיה בו TV OUT ושמשחקים יעבדו בו בתודה GABIG12

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by Overkiller,

אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  22. האם צפוייה ירידת מחירים כללית, כך שאם אני רוצה לקנות 6950, עדיף שאחכה עד לכניסת ה6990 לחנויות? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. האם זה יכול להיות שב 3d mark ב-nature ה-fps שלי היגע ל80 בלי שום מאמץ? האם זה יכול להיות מהדרביר החדש של nvidia?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by Offir A,

-

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

זה מגימספוט מדברים על ויסטה הDX10 ומידע עלו (או איך שבא לכם לקרא לזה): http://www.gamespot.com/features/6143883/p-4.html

• 10 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.