כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
do you think its worth to buy this cars? http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A9630820 please answer in hebrew thank you
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל מחירו היקר של הכ.מסך 8800GTS 640MB וביקושו הרב כדאי שנעשה קניה קבוצתית. אם יהיו הרבה קונים נוכל לדבר עם חנויות שמוכרות את הכ. הזה ולהגיד להם שיש לנו X אנשים שמוכנים לקנות בהנחה שיורידו לנו 100-200 ש"ח מהמחיר. מי שמוכן להצטרף שיכתוב פה. אני לא יכול לדבר עם החנויות אז מי שמוכן שיכתוב פה. אם המחיר ירד מ 1970 ל- 1800-1700 אני בפנים.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה רטיס מסך טוב יותר.. ATI 7000 AV64S-T RX30S128D 3D1-XL ASUS EAX1300PRO\TD\256MB ASUS EAX550HM512\TD\256MB איך הם בכללי אני פשו משיג אותם בזול.. מה הכי עדיף..
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלומות, חבר שלי מחפש כרטיס מסך זול(עד 250 ש"ח) בחיבור AGP כחלופה לFX 5200 הזבל שלו(הגיע הזמן, לא?). מחיפוש קצר בKSP מצאתי את הדגמים הבאים: Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP 8X ב220 ש"ח Sapphire Radeon 9250 128Bit 256MB ב210 ש"ח Sapphire HD 2400 Pro 256MB GDDR 2 DX 10 HDTV DVI AGP ב270 ש"ח השאלה היא - האם הם באמת טובים יותר מה5200, או שפשוט מדובר בכרטיסים החלשים ביותר בסדרות החדשות, כך שההבדל קטן?(כמו ההבדל בין הFX 5200 לMX 440) או שמא הם שווים את ההשקעה? המטרה היא משחקים קלים יחסית(PES, פיפ"א וכד') ופשוט... לשדרג מהFX 5200 הזוועתי. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין השניים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם מערכות הגיימינג הניידות עומדות להפוך למשתלמות יותר מכל מה שהיינו רגילים אליו עד כה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
למשחקים כבדים... קחו בחשבון שיש לי ספק 300 וואט של HEC אז... אם חייבים לשדרג ספק תנו לי כרטיס וספק באלף, ואם ממש אבל ממש שווה לחרוג קצת, זרקו הצעות.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Enermax Liberty 400W המסך הוא 17'' עם תכנון להחלפה ל-19 בשנה-שנתיים הקרובות. בכל מקרה משחקים אשחק על רזולוציה של 1024x768. רוב העבודה מתבצעת בלינוקס אובונטו אבל יש גם חלונות מותקן, בעיקר בשביל משחקים. העדפה לכרטיס מסך קריר (ושקט כתוצאה מכך...) שיוכל להחזיק לפחות שנה-שנתיים. העדפה ל-TMS.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי.. כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך 7800GT ואני מעוניין לשדרג אותו לHD4870.. אז הלכתי בדקתי תחיבורים בלוח אם.. ורשום ככה (על הקופסא של הלוח אם): Supports 2 PCI-Express Graphics Cards מה זה אומר מבחינתי? המחשב יכול להריץ את 2 הכרטיסים בו זמנית ? ושאלה נוספת.. יש לי אנמטרקס 400W ליברטי.. מעבד מסוג AMD Dual core 3800 (ללא OC) אין לי שום בעיה של התחממות (המחשב כרגע על 35 מעלות וזה שיא הקיץ..) ולוח אם של DFI מסדרה 4 (לא בטוח בדגם) ושתי כוננים קשיחים.. 250+500 של WD.. האם הספק מספיק חזק בשביל להחזיק את ה 4870 עם המערכת הנ''ל? תודה
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ
-