כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיסים של SLI יש באזור המחיר של ה 900 שקל נגיד? חשבתי לקנות 88GT ולעשות SLI שאני יצטרך אני פשוט ישים עוד 88GT איזה ספק יחזיק לי 88GT X2 ? והבנתי שיש לי SLI אני לא מקבל מכל כרטיס 100% אני מקבל תפוקה נגיד מקסימלית של 130% משו כזה זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??
-
אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שמעו בקרוב יוצא משחק שאני ממש אוהב אני רואה את הסרטון הזה ומתחרט על כל רגע ורגע שיש לי כרטיסי מסך של AMD עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל להריץ את הPhysx אפילו שיש לי 2 כרטיסי מסך של AMD?? (XFX AMD HD6870 1GB X2) (Crossfire) ממש תודה למי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
הלכתי לחנות וקניתי היום את הכרטיס מסך: Pinnacle PCTV 40i או זה לפחות מה שהיה רשום על הקופסא. נדמה לי שקיבלתי בטעות את ה110i במקום ה 40i . איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס קיבלתי? יכול להיווצר מצב שהתקנתי דרייברים של 100i במקום של ה-40i והכרטיס יעבוד רגיל? יש דרך לבדוק את זה ב100 אחוז? עריכה: בregister מתוך התוכנה, אתר האינטרנט זיהה את הכרטיס כ PCTV MediaCenter 300i מה נסגר?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום !! חבר שלי צריך את הכרטיס הזה, הבנתי שיש את הכרטיס בגרסאת DDR2 ובגרסאת DDR3. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק את גרסאת הDDR2. :-[ יכול להיות שרק בגרסאת הEXTREME יש DDR3 ?? איפה ניתן לרכוש (אם אפשר הכי זול) את גרסאת הDDR3 ?? תודה רבה חברים. :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה מבין שני הכרטיסים יותר חזק? אני יודע בבירור ש-295 עובר אותו בכיף אבל מה מבין שניהם יותר משתלם? המסך הוא 24 אינץ רוולציה 1080*1920
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כרגיל... עוד לא שוחררו ע"י nvidia אבל כבר יש WHQL. ויש גם beta חדש יותר! Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win2000/XP Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win9x[/me] Nvidia Detonator 42.81 Beta For Win2000/XP תהנו!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר כמות גדולה של קלטות וידאו אנלוגיות ל- DVD. מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה איכותי שיאפשר לי יחסית מהר לבצע זאת. ראיתי ב- ZAP המון כרטיסים וקשה לדעת על מה ללכת - אין הבדלים גדולים במחיר. הסתכלתי על LIFE VIEW FLY VIDEO 2000 - אפשר להשיג במחיר 170 ש"ח ו- FLY VIDEO 3000 - אפשר להשיג במחיר 224 ש"ח מה ההבדל בינהם ועל מה כדאי ללכת? רמי
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה... כל סרטון שאני מפעיל באיכות 1080P מיוטיוב... את זה לדוגמה: במחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT דרייברים עדכניים (הורדתי לפני שעה) דיירקטX 10 (כי הכרטיס לא תומך ב 11 לפי מה שאני יודע) הסרטון עובד בפריימים והאיכות על הפנים... עם מערכת הפעלה WIN 7 אולטימייט לעומת זאת במחשב השני שעומד ליד עם כרטיס מסך 8500 GT עם אלוהים יודע ממתי הדרייברים ודיירקטאיקס שאני לא בטוח שמותקן עליו בכלל... הסרטון עובד בצורה חלקה ובאיכות טובה... שעליו מותקן XP PRO SP3 מה אני עושה? כבר התיאשתי... תודה ענקית למי שעוזר...
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב וביטלתי ברגע האחרון כי שמעתי משהו לא כל כך מובן בקשר לכרטיס מסך.......... ברגע שביררתי על הכרטיס מסך קראתי בשני הקישורים הבאים (אתר הרשמי של sapphir) והבנתי שהכרטיס מגיע עם יציאת hdmi וכמובן תמיכה audio. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=179&grp=3 http://www.sapphiretech.com/us/productfiles/Catalogue_HDMI_Sound_output.pdf לאחר שיחה עם נציג חנות טי.אם.אס התברר לי שהכרטיס בכלל מגיע עם שני יציאות dvi ואין בו בכלל תמיכת audio, זאת התשובה: "חן שלום לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא מול היבואן ובדיקה פיזית של 4 דגמי 2600XT המסקנה היא שכל הכרטיסים מגיעים עם DVI, חלקם הקטן מגיע עם מתאם DVI ל HDMI אבל הם מגיעים ללא צ'פ קול - משמע אין …
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט אופטימי של הגדרות? קצת התבלבלתי עם המונחים של הדרייברים של הכרטיס החדש. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-