עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shoeyal,

אם מישהו תיכנןלקנות אולי שווה לחפש לא רק ב ZAP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 כי יתכן שתמצאו במחיר נמוך יותר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=70&item_id=173

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by greenvector,

אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  3. רק NVIDIA! תודה נמאס כבר מה X1950 עושה מלא בעיות חרא של דבר.

• 19 תגובות
    • 957 צפיות
  4. היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  5. יש לי רידון 9500 פרו ושאני נכנס למאפיינים הגדרות ומנסה להוריד את איכות הצבע יש לי רק שתי אפשרויות 16 סיביות ו-32 סיביות, למה אין לי 8 סיביות? (למי שאומר למה אתה צריך את זה אז אני צריך כי שאני רואה מהטלוויזיה כמה ששמים את איכות הצבע פחותה האיכות עולה). המפרט שלי הוא: מעבד: 2400+ AMD לוח אם:nforce2 של לידטק זיכרון:333\256 של ווינבונד כרטיס מסך:רידון 9500 פרו דיסק קשיח:80 ג'יגה עם 8 מגה של wd וקיבלתי 3342 ב3dmark 2003 וב-11425 ב-3dmark 2001 se זה טוב? ואם לא איך אני משפר את זה? ואם כן איך אני משפר את זה?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  6. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  7. יש לי חבר עם כרטיס מסך נבידה 7100 ולא מצליח להעלאות את משחק gta iv הורדנו דרייבר מהאתר של נבידה ועדיין העסקק לא זז נשמח לעזרה תודה מראש אמיר

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by SnowBoard,

שלום.. הפעלתי את הT.B, וVSYNC ונכנסתי למשחק GTA IV. הכל עבד טוב ויפה, אבל פתאום המשחק נתקע לי על 1FPS (הכל נתקע) ואז זה חוזר לעצמו שוב. איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by Azmodan,

עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  11. 1. מסך MAG "17 ששבק חיים, רעיונות מה ניתן לעשות ממנו ? :-) 2. מבקש המלצה למסך "17 LCD זול תודה !

12. Started by Armageddon1,

שלום , יש לי בעיה מוזרה עם הvoltage -בכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה משתנה ל450 במקום 1087 כפי שצריך להיות (בסטוק) יש לי HD5850 . כבר ניסיתי לשנות מספר ביוסים טועמים לכרטיס (עובד בסדר אבל אני לא מעוניין בכל אתחול להחזיר ל1087 במקום 450 . אין לי מושג למה זה כל פעם משתנה . אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by ar2r,

הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  14. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  15. היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by yamamoto,

האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  17. Started by mike-mt,

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by muminim,

שמתי לב שבכל מיני מבחני השוואות בין ביצועי כרטיסי מסך, תמיד הכרטיסים שליד שמם מצויין SLI הם בעלי ביצועים טובים משמעותית מכרטיסים שזה לא מצויין לידם. באתרי מכירות מחשבים לא מצאתי שום כרטיס שמצויין SLI ליד השם שלו.. אז רציתי מאוד לדעת מה המשמעות של SLI ואיך גורמים לכרטיס להיות כזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  19. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

20. שלום לכולם , רכשתי לאחרונה מסך Flatron מדגם L1730B מבית LG . אני פשוט מאוכזב , קשות , מן התצוגה . אך אין לי ספק שזו אינה התצוגה האופטימלית של המסך , וברור שמשהו אינו נכון . כרטיס המסך הוא : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X . התקנתי דרייברים גם לכרטיס , וגם למסך עצמו . החיבור הוא חיבור אנאלוגי , על אף שקיים DVID . ניסיתי את מה שמכונה בעברית "מיטוב תצוגת המסך" של NVIDIA . ניסיתי כיולים אוטומטיים וידניים . לפני כן השתמשתי במסך מג XJ700T . כמו כן יצא לי לחבר מסך שטוח של Proview . ושניהם היום טובים פי כמה מן המסך הקיים כעת . מבקש את עזרתכם בנושא , בבקשה . תודה מראש , גלעד .

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by igalk474,

האם MSI GeForce GTX 780 Gaming יפעל טוב עם ספק Seasonic SS-660XP2 660W ? ויתאים ל מחשב עם לוח אם GD65-Z87 של MSI? עם i7-4770k וSSD צורב ו3 הארדדיסקים? , האם ספק 660 פלטינום יספיק לזה? או שעדיף לי להיות עם ג'יגהבייט 770 4ג'יגה עם אוברקלוק? הבנתי שהוא לוקח 246 וואט הכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by bdofek321,

אם אני פותח את המנעול של הati overdrive יש אפשרות לנעול אותו בחזרה? (hd 6950)

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by lior0101,

שלום! רציתי לשאול לגבי הכרטיסי 8800GTS של החברה Sparkle. מישהו אמר לי שהם באים עם גוף קירור בנוסף ל OC שהם עושים לו. האם כדאי לקחת אותו ולהוסיף את הכסף הזה או שאין כל הבדל בינו לבין הלידטק?

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by biflush,

שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

25. שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים