עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gesha_s,

שלום לכם! יש לי שאלה. קניתי טלויזיה LCD 32lg10R וחיברתי אליה את המחשב שלי בחיבור 15PIN -VGA יש לי כרטיס מסך ATI 4850 ומסך DELL 2007WFP כאשר אני מריץ משחקי כלשהם על המסך הם עובדים מצויין אתמול ניסיתי להריץ משחק על הטלווזיה ברזולוציה נמוכה מהמסך (1360*768) והמשחק נתקע כאשר כיביתי את המשחק ראיתי שהכרטיס מסך ב 100 מעלות חום והמאוורר על 100% למה זה קורה? האם זה משנה לכרטיס מסך גודל מסך ולא רק רזולוציה? האם זה יעבוד יוטר טוב אם אני אחבר DVI-HDMI דרך אגב הכבל באורך 5 מטר תודה רבה

2. הכבל של הציאה לטלויזיה קצר מידי, מה עושים? יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  4. היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by asnast,

חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by royban,

שלום, איך ניתן לדעת ,לפי מפרט,האם הכרטיס מסך מוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו? תודה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by hellfe,

הציפיות שלי מהכרטיס זה לשחק במשחקים כמו GTA VI CRYSIS RED ALERT3 וכל המשחקים החדשים והכבדים ברזולוציה 1920 1200. התקציב לא יכול להיות גבוהה .. חסכתי קצת כסף (800 שקל) שיאפשר לי לקנות HD4850 . אך הבנתי שאני חייב כרטיס עם ג'יגה זיכרון בשביל להפעיל משחק ברזולוציה מפלצתית כזאת. אני יכול להרחיב את התקציב ל1200 ש"ח בלחץ אם אני לא אגע במשכורת הצבאית [411 ש"ח :s05: ] שאר המפרט שלי: מעבד E4400 2.0GHZ (אגב לכמה אני יכול להמהיר את המעבד הזה? אפשר להריץ אותו בעוד 200MHZ?) לוח גיגבייט P945-S3 משהו כזה זיכרון 2 גיגה 667MHZ קורסאייר כרטיס מסך נוכחי 8600GT ספק כוח HEC 400W (הבנתי שהוא יוכל להעמיס את הHD4850 בלי בעיה. בדקתי כמה אמפר הוא יכול להפיק)

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by imac,

יש לי כמה שאלות: 1 - באיזה כרטיסים הוא אמור להתחרות? 2 - האם הכרטיס הזה יוכלל וציפסט הבא של SiS או שהוא ימכר כמו כרטיס AGP רגיל? בתודה מראש imac! ;D

10. Started by Azmodan,

עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by shlomib14,

אני לפני קנייה של מחשב, אני יודע שזה נראת שאלה די טיפשית, אני רק רוצה לדעת אם הביצועים של ה HD5850 יותר טוביםפ בגלל שזה DX11 או מה? המהירות יותר גבוהה? אני יודע שאפילו ב DX 10.1 עדיין השימוש הוא לא עד הסוף ורציתי לדעת איך המהירויות של 4890 מול 5850 המעבד של הכרטיס מסך והעיבוד נתונים, מה עדיף אם מסתכלים על זה ככה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by liranman,

איזה מבין שני הכרטיסים עדיף? Leadtek GF 4 MX 460 My ViVO ב - 570 ש"ח או ATI RADEON 9100 TV,DVI 64MB ב - 560 ש"ח?

13. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

14. הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. תיראו אני עוד מעט קונה מחשב ואני הולך הפעם לבחור את הרכיבים הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב שלי אז אני צריך התייעצות לגבי מספר כרטיסים http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888 http://www.skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28604~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045 http://tms.co.il/product/4622 אני מעוד מצטער אני יודע ששמתי די הרבה אבל הפעם אני רוצה להיות בטוח שאני הולך על דגם טוב כי פעם אחרונה קניתי נגיד כרטיס מסך 7300GS במקום ה GT ואני טיפה סובל עם זה חחח... אם תוכלו לסדר את הכרטיסים לפי הביצועים …

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  16. שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  17. מתלבט בין שניהם מה יותר חזק תוספת של 180 שקל לפליט תודה 3600VS 4650 מה יותר חזק תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  18. לפי דעתכם תהיה ירידה משמעותית במחירים של GF 4 TI 4200 או בכלל כרטיסים ברמה שלו בחודשיים שלושה הקרובים ? כי אני לא מסוגל לסחוב יותר מחודשיים עם הכרטיס החרא שלי (GF2 MX 200 ) אבל אם בקרוב תהיה ירידת מחירים משמעותית (מבחינתי זה ירידה של 100 - 200 ש"ח) אז אני אחכה כי אין לי יותר מדי תקציב

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by Holography,

איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים (לא כולל מחיר)? ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card VS. Gainward COOLFX ULTRA 1800 XP GS 256MB תודה לעוזרים 8) !

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by henz12345,

בעבר , כרטיסי מסך היו מגיעים עם מאוורים , רובם . voodoo 3 אני זוכר עבד על צלעות קירור , נוסטלגיה . GEFORCE 4 על מאורר , ה GEFORCE 6600GT שלי, צלעות קירור + מאוורר . היום נתקלתי בתופעה מעניינת מאוד , רוב הכרטיסים ששאלתי לגביהם , היו עם צלעות קירור (סדרה 8 +) , זה בטרנד או משהו כזה ? ואם אפשר לשאול : למה ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by SmurFin,

מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לא מכיר כרטיסי מסך שמותאמים לעבודה ספיציפית עם תלת ועוד שאלה כרטיסי פיזיקה קשורים לתלת מימד ?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by NIRHA,

סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by skullfacer,

האם Asus p5kc מתאים לשניי 8800GTS עם 2 Arctic Cooling Accelero S1+120FAN במארז לדעתי יש לי מקום בשביל זה מקסימום אני הולך לקנות מארז חדש בהמשך אני פשוט צריך לקבל money או אותו דבר רק עם 2 8800 GT

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by ron533,

שלום, אני מחפש לדעת את הנתון של "זמן ממוצע בין תקלות" או MTBF של כרטיסי AMD HD7000 לסוגיהם (7970) חיפשתי את הנתון בכמה אתרים ולא מצאתי אותו. האם מישהו יודע להפנות למקור מתאים? אני צריך את הנתון הזה בשביל מערכות עסקיות. בכרטיסי QUADRO של נוידיה למשל נתון ה MTBF עומד על 200000 שעות, שזה 22 שנה... לא צריך את זה אבל צריך נתון כלשהו. תודה!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים