עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  2. חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Doron.C,

כרגע יש לי מערך של 460 ב SLI . אני שוקל לקנות 760 GTX בודד האם הביצועים שלי ישתפרו או ידרדרו ? , 90 אחוז מהמזמן רק באטלפילד כל השאר אינטרנט , וגם אני מתכנן להריץ את באטלפילד 4 בעתיד... תודה לכל העונים נ.ב. המפרט בפרופיל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by NTT,

שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

6. Started by kobibo,

לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. איפה אני רואה את הרשימה של הבעיות שתוקנו אצל הביוס החדש של ספייר ? האם הבעיות האלו ספציפיות רק לחברה הזאת, או שזה בעיות שיש גם בכרטיסים של חברות אחרות וצפויים לצאת ליקונים גם להם ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. אהלן, מסקרנת אותי דעתם של הגיימרים שגולשים כאן: ידוע שהפילטרים שאפשר להוסיף להגדרות הוידאו של משחקים הם האויבים הכי גדולים של ה-FPS, ואחת הסיבות לכך שגיימרים מוציאים אלפי ש"ח על כרטיסי מסך - כמעט כולם רוצים לשחק על אולטרה+פילטרים בכל משחק חדש שיוצא... התחושה שלי היא שהפילטרים האלה הם די overrated, במיוחד במשחקי FPS, בהם יש תנועה מהירה. בכל פעם שבדקתי (ולא משנה באיזה משחק), ראיתי הבדל ניכר לעין רק כאשר לא זזתי והסתכלתי על תמונה קבועה. אז באמת אפשר לראות הבדלים בין קווים מזוגזגים לקווים אלכסוניים חלקים וכו'. אבל כאשר משחקים, רצים, זזים ויורים במשחק FPS, היה לי כבר קשה להבחין בהבדלים האלה. המסקנה האישית שלי הייתה שמי שמשחק משחקי FPS יכול לוותר על פילטרים ברמה הכי גבוהה שיש …

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mindblast,

חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by אורבך1,

האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. בזמן שנראה שהמחסור בכרטיסי המסך הולך ונעלם והמחירים ממשיכים במגמת ירידה נראה שאינטל כהרגלה פועלת לאט מדי. ממידע מוקדם שניתן מזמן(ואין לי יכולת לאמת אותו כמובן) נאמר שהכרטיס הגבוה ביותר בדור הראשון של arc יהיה בערך ברמה של ה3070\6700XT, ז"א שגם במידה והכרטיס היה יוצא היום הוא בכל מקרה לא היה מרשים מבחינת ביצועים, בנוסף מההצהרות של אינטל נראה שהכרטיסים אמורים להגיע רק ברבעון השני של השנה הנוכחית וזה כאשר נראה שהדור הבא של נוידיה יגיע ברבעון האחרון ואמור להביא איתו שיפור משמעותי עקב מעבר לליטוגרפיה מתקדמת יותר. האם לכרטיסים של אינטל תהיה זכות קיום? מה הסבירות שהם יוכלו למכור את הכרטיסים שלהם במחיר שיהפוך אותם לרלונטיים? כמה לדעתכם אדם ישלם עבור כרטיס לא מוכח שלא יוד…

13. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  14. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by אנדי,

שלום לכולם, בתאריך 24.12 הופיעה כאן באתר סקירה אודות דרייברים חדשים שהוציאו ATI ו-Nvidia לקראת החגים. יש לי כרטיס גרפי של INNO3D שמבוסס על מנוע GEFORCE 6600 של Nvidia ואני עובד בסביבת X64. האם הדרייבר החדש - nVidia ForceWare 81.98 שאוזכר בסקירה זו, מיועד גם עבורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Oranili,

http://rotter.name/User_files/nor/4627d79f3961197c.jpg הנה התמונה תודה 1

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by Oranili,

הוא כותב לי ב http://img510.imageshack.us/img510/5286/asdfasdfoo6.jpg OPENGL 6.14.10

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  18. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  20. רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .

22. יש שני כרטיסים HD3850 8800GT שמוצעים בגרסת 256MB זיכרון ו512MB זיכרון של הכרטיס האם יש הבדל בביצועים? על רזולוציות נמוכות ועל גבוהות? והאם ההבדל בביצועים שווה את התוספת של המחיר?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. אין לי תמיכה בזה, ואני מעוניין לדעת עד כמה אני מפסיד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ההבדל בין GIGABYTE GTX560 TI לבין GIGABYTE ATI RADEON HD 6870 הוא גדול או שאפשר להסתפק ב-HD 6870 ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים