כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי ATI נמכרים בהרבה חנויות תהיתי האם כדאי לקנות יצרניות צד שלישי כמו HERC או GIGABYTE כי ידוע שהן משדרגות מעט את הכרטיסים שלהם.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ניסיתי הכל.....כמעט. הורדתי את הדרייברים הוספתי הסרתי מחקתי ביטלתי את הכרטיס באשף חומרה....ומה לא.. ה CCC הדרעק הזה מסרב להעלות יש לי .NET FAREWORK 1.1 עם כל העידכונים של ה XP כולל SP2. מי שיודע איך אני מצליח לגרום לו לעבוד? האם צריך למחוק רג'סטרי וכו'?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולכם... חבר שלי עומד לקנות מחשב והוא בבעיה קשה בין איזה כרטיסי מסך לבחור: [glow=red,2,300][1) PowerColor Radeon X800 XT Platinum Edition ( R42-TVD3) 256MB GDDR3 ViVo- RETAIL 2)3 Albatron geforce fx 6800Ultra 256MB DDR[/glow] עכשיו אני מדבר מביחנת ביצועים איזה כרטיס יותר טובים ויותר חזקים ואל תתיחסו בידיוק לבאנצים של דום 3 מכיוון שהמשחק ניבנה על כרטיסי Nvidia כמו שהלף לייף 2 על ATi. בבקשה אנשים אני חייב עזרה ותגובות רציניות כמה שיותר מהר מכיוון שחבר שלי עומד לקנות מחשב אפילו מחר. תודה רבה לכולכם ;D.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס המסך nvidia gt 430 ואני חיברתי אותו למחשב והמחשב פשוט לא מזהה אותו אני צריך עזרה דחוף תודה טל ודרך אגב גם את הכרטיס הקודם הוא לא זיהה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אין מה להוסיף.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם ל-gforce 8800 gt יש hdr כמו ati redone
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Chipset NVIDIA GeForce 6600 Mem Clock 500 MHz Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS PCI-e x 16 Memory Type DDR 16Mx16 Tools V-Tuner II GAME 1 Software Power DVD 5.0 GV-NX66256DP 256MB, TV+ DVI היה אצלי שנה יש דיסקים אין קופסה מקורית...
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?
-
שלום היום קניתי ספק כוח חדש corsair GS 800W וכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 6950 Dirt 3 Edition יש לו 2 ביוסים אז מתי שפותחים תביוס השני הכרטיס מסך מקבל 1536 shaders שהוא בא עם 1408 shaders בלי לעשות פלאש בלי כלום!!! רק להזיז תצפציץ והוא בא עם 1536 ככה הוא נראה וזה הכרטיס מסך שלי לאחר אובר קלוק לא עובר ת50 מעלות!!! אחרי ששחקתי יום שלם בבטמן על ההגדרות הכי גבהות והנה סרטון הדברים ומתחים בול כמו של 6970 אני לא רואה תאבדל בכלל כי קניתי אותו היום והיה לי לפני זה HD5770 אני אשמח לקבל כל חוות דעת אם לעלות מתח להוריד מתח כל דבר תודה רבה ומקווה שעזרתי כאלה שרוצים לעשות OC ל6970 מי שיש לי 6950 או מי שוכל לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב כי לי הוא ע…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
-
אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 4770 אבל בסקייפיסי אין איפה באזור רשון נס ציונה רחובות אפשר למצוא כזה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-