כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
X800RX מה יש לאנשים בחברה הזאת ? בנתיים NVIDIA אוכלים אותם עם ה7800GTX והGT והם מייצרים עוד כרטיסי מיד אנד אולי הם רוצים ליין רחב יותר של כרטיסים כמו של NVIDIA ? אולי זאת טקטיקה נסתרת שנבין אותה רק עוד כמה זמן ? אין לי מושג מה הולך שם... הנה פרטים על הכרטיס: http://www.club-3d.com/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGAX-RX86DD
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הציפיות שלי מהכרטיס זה לשחק במשחקים כמו GTA VI CRYSIS RED ALERT3 וכל המשחקים החדשים והכבדים ברזולוציה 1920 1200. התקציב לא יכול להיות גבוהה .. חסכתי קצת כסף (800 שקל) שיאפשר לי לקנות HD4850 . אך הבנתי שאני חייב כרטיס עם ג'יגה זיכרון בשביל להפעיל משחק ברזולוציה מפלצתית כזאת. אני יכול להרחיב את התקציב ל1200 ש"ח בלחץ אם אני לא אגע במשכורת הצבאית [411 ש"ח :s05: ] שאר המפרט שלי: מעבד E4400 2.0GHZ (אגב לכמה אני יכול להמהיר את המעבד הזה? אפשר להריץ אותו בעוד 200MHZ?) לוח גיגבייט P945-S3 משהו כזה זיכרון 2 גיגה 667MHZ קורסאייר כרטיס מסך נוכחי 8600GT ספק כוח HEC 400W (הבנתי שהוא יוכל להעמיס את הHD4850 בלי בעיה. בדקתי כמה אמפר הוא יכול להפיק)
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שזה כרטיס טוב שיתאים למחשב שלי אבל אחרי שחקרתי טיפה באינטרנט גיליתי שיש המון סוגים שלו http://xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022 ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם... אז אם מישהו יכול להסביר לי... רציתי גם לדעת אם הוא יתאים בכלל ללוח אם שלי
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
התקלקל לאחי ה 5770 והחליפו לו ל 6750 כי נגמר ה 5770 במלאי.אני יודע שה5770 חזק בערך ב כ 17-30 אחוז תלוי היכןו מתבצעת הבדיקה http://www.hwcompare.com/5599/radeon-hd-5770-vs-radeon-hd-6750-1gb/ השאלה שלי הם הוא ירגיש הבדל בביצועים נגיד במנשחקים כמו באטלפליד קול אוף דיוטי וכו? ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? ממה שאני יודע ה 5770 עדיף. בכל מקרה האם ההבדל לא משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בהנחה ששניהם בOC מי יותר כדאי? ה 6800GS מגיע בOC אצלי ל 5900 נקודות ב3DMARK05 אם יהיה שיפור משמעותי בהחלפה ל 7600GT?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם למסך 22 רזולוציה 1920X1200 איזה כרטיס מסך עדיף ? - 4870 1G - GTX260
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אחד מדגמי ה400 השאלה שלי איך היתם משווים את גרסת ה200 ל400
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ושמתי לב שהמשחקיפ פועלים לי באיטיות בלתי רגילה, וחיפשתי את הבעייה עד שמצאתי אותה, המחשב מזהה את אפיק ה-agp שלי כאפיק pci וזה גורם כל הנראה לאיטיות במשחקים שלי. אז מה שאני מבקש בבקשה זה שמישהו יסביר לי איך אני מגדיר את היציאה כיציאת agp. תודה לכולם מרא ותזכו לחיים ארוכים אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי. בתודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם כן, כמה עולה מתאם כזה והיכן ניתן למצוא? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-338&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo אחלה כרטיס ,צריכת חשמל וטמפרטורות נמוכות. כמה יעלה לי לקנות אותו משם? כמה מכס/מע"מ וכו'? דרך אגב:הנה הביקורת עליו http://www.tomshardware.com/reviews/gv-n470SO-13I-super-overclock-geforce-gtx-470,2713-7.html
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-