עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by massinvallus,

??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

20-inch (viewable) 1680 x 1050 optimal resolution 16.7 million colors DVI Display Connector 2 port USB 2.0 Hub 2 FireWire 400 ports מחירו בישראל: 6,300 ש"ח... היש אמצעי תצוגה כלשהו העולה עליו במחיר הזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. **בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Load,

יש לי מחשב: CORE 2 DUO 6600 NFI 975X 2GB RAM DDR2 800MHZ ATI X1900 CONNECT 3D 512MB ורציתי לקנות כרטיס מסך נוסף X1900 CROSSFIRE הקטע שאני לא מוצא עכשיו כרטיסים כאלו אלה רק X1950XTX crossfire השאלה האם הם יוכלו לעבוד ביחד (דגמים שונים) ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  7. האם הציון הנ"ל טוב? System Configuration Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 8PE667U2 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2412 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset Generic VGA Driver Name RADEON 9200 Driver Version 6.14.01.6307 Video Memory 128 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1280x1024 32bit Texture Format Compressed FSAA Enabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L Detailed Test Results 3DMark Score 2984 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 29.9 FPS Game 1 Car Chase - Hi…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by meidan,

התקנתי אתמול FarCry ונתתי לו לעשות Auto Detect ל Video Options. ב machine spec הוא מילא very high אבל את כל האפשרויות הוא שם על low. כששיניתי ידנית ל very high אז אני רואה חלקים גדולים במסך שבכלל לא מרונדרים והם שחוריים לגמרי, הטמפ' של בכרטיס הגיעה ל 70 מעלות. המפרט שלי: +AMD64 3000 512 MB DDR400 6800GT

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by TheReffecT,

שלום, ברצוני לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש, ויש תקציב עד ל-970. רק קיים אצלי חשש שיהיה צוואר בקבוק אם אקנה 970, בגלל המעבד. מפרט: AMD Sapphire 6870 I5 2500 ASUS P8h67-m pro 8 GB RAM KINGSTON האם צריך להחליף מעבד? או שלא אמורה להיות בעיה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adamginz,

יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Zeper,

סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך המשחק MW פועל אם הכרטיס READON X700 256 MB??? מדיום??או יותר או פחות?? ואיך גם פיר פועל על הכטיס מסך הזה?? עדיך משהו שיש לו תכרטיס יגיד לי איך הוא.. אה ויש לי 1.6 מעבד , 512 זכרון המעבד הורס אבל חפיף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת , חשוב לי שיהיה מאותה חנות עדיפות גבוה לKSP או אבל זה לא חובה. מעוניין בכרטיס למטרות גיימיניג עד כמה שהתקציב מאפשר , מיפרט בצד אני הזמנתי את ה3850 אבל נגמר המלאי בחנות ולא יהיה אז אני צריך המלצה חדשה. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.