עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by NI4NI,

שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  4. ATI http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_performance_amd_catalyst_7.1/default.asp NVIDIA http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_nvidia_forceware_performance/ ניראה שהדרייברים של אנוידיה לויסטה מסריחים ביותר לעומת של ATI שמביאים שיפור בביצועים!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. לאחר איסוף נתונים מעשרות אלפי רוכשים, נראה כי סאגת כבלי ה-12VHPWR הנמסים אינה חמורה ורחבת היקף כפי שנחשד תחילה - כאשר חיבור רופף של המחבר אל כרטיס המסך מסתמן בתור המקור המרכזי לצרותלכתבה

6. Started by avigdo,

שלום, במסגרת רכישת מחשב חדשת הוצע לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 4 64 MB + TV לא ראיתי בפורום התיחסות לכרטיס זה בימים האחרונים. למי שמכיר את הכרטיס/את החברה, היכן הייתם ממקמים אותו יחסית לכרטיסי מסך המדוברים כאן בפורום?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by Holography,

הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית Leadtek בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the install button at the bottom. Step 5. Check the box that says Allow Enabling Hardware Masked Units. In the Active Pixel/ver…

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. Started by shaharor3,

איזה כרטיס יותר טוב? GeForce240GT או GeForce9600GT? כי מבחינת מחיר ה240GT יותר יקר מה9600GT..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. Started by lipa,

אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. Started by fers,

שלום לכולם.. אני חדש בפורום הזה ושמעתי מימנו טובות אז החלטתי להירשם. הוא קצת איטי אבל נישרוד ,יש לי כמה שאלות אליכם אני ישמח אם תוכלו לענות לי: 1.אני רוצה ליקנות כרטיס מסך עוד כמה חודשים, אבל ניראה לי שהספק שלי לא מספיק טוב: super silent ezcool atx 450 w jsp ניראה שרשמתי דברים בנוגע לספק שלא קשורים אבל רציתי לפרט ככל האפשר . אני חושב שהוא לא יחזיק אבל סתם רציתי להיות בטוח. 2.אם הספק לא מספיק טוב כמה יעלה לי ספק אחר?500w או יותר 3.הכרטיס : http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4547 הצעות לשיפור היתקבלו בברכה אפשר גם להגיד אם החברה בסדר והכול . 45.הלוח אם יתאים ? Intel G31 BIOS for G31M-S2L אני קונה גם intel core 2 quad q9400 האם המחשב יסחוב על פי נתונים אלו? סל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

I need a recommendation on a TV card with good quality

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם ברשותי כרטיסהמסך הנ"ל שמריץ את רוב המישחקים האים כדאי להחליף לכרטיס המסך הזה:Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD או שזה סתם ביזבוז כסף אשמח לקבל הצעות הכרטיס שלי הוא המדגם הראשון שיצא ללא קרור צד שלישי

15. לפני שבוע שמתי פה הודעה על הכרטיס מסך שלי Geforce 5 5200 שיש לי בעיות וכל זה.. והחברה כאן אמרו לי להלחליף אותו מ2 סיבות בגלל הבעיה... וגם בגלל שהוא לא משו הכרטיס הוספתי 300 שקל וקניתי ATI RADEON 9550 256MB שווה או לא? תנו דעות...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בשיטוטי בפנדה (www.pandas.co.il) מצאתי שהם מציעים למכירה את הכרטיס Ati Radeon 9500 pro . הכרטיס נבנה בידי Ati. וכמו כן מחירו זול ביותר - 1139 ש"ח . האם יכול להיות שהכרטיס כבר הגיע לארצנו או שהם סתם מציעים למכירה באתר ועדיין לא הגיע ? לינק ישיר לכרטיס : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=2840

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by The Ball,

מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by demultiplexer,

יש לי מסך עם שתי כניסות וידאו אחת rgb והשנייה dvi ויש אפשרות לעבור בין הכנניסות. חשבתי לחבר שני מחשבים לאותו מסך. האם יש ממיר מכניסת הdvi לכניסת rgb ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by redead,

אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש אחד מכרטיסי ה8600 כנראה ורצתי רק לברר משהו שנראה לי לא הגיוני.. כבר היום בכל משחק שאני מתקין הדרישות המומלצות הם שלכרטיס מסך יהיה יותר מ128 מגה זיכרון , השאלה היא למה לקנות כרטיס מסך חדש מסדרת ה8600 ולקנות אותו עם פחות מ256 מגה? נראה לי פשוט צעד ממש לא הגיוני בהתחשב בדרישות המשחקים..

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

אתם אומרים GF7600 מריץ CRYSIS לפחות על הגדרות בנוניות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

22. אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.