עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום, כפי שרשום בכותרת, לעבודה בעיקר עם Solid Works. מה מומלץ? שמעתי שיש ל Nvidia סדרת Quadro, האם היא מומלצת? יש אופציות נוספות? אולי בכלל כדאי להשקיע במעבד ובזיכרון?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  4. טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…

5. Started by Gal Magen,

שלום לכולם לאורחנה צץ בי הרצון לשחק מספר משחקים, אני לא שחקן יומי או שבועי וכשאני משחק מדובר על שעה שעתיים ולא יותר יש לי מחשב PC עם המפרט הבא: לוח אם: Asus Strix Z270H מעבד: I7-7700k 4.2Ghz זיכרון: Corsair 2x16G 3000Mhz DDR4 זיכרון SSD: לא זוכר את היצרן / דגם ספציפי 250G ספק כח: SeaSonic G-750 Gold (750W) קירור מעבד BG021 - Be Quiet Pure Base 600 המחשב הזה ענה על הדרישות שלי ב5 שנים האחרונות (כולל משחקים קלים) ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך תקציב: 1200-1500 ולא יותר יציאות מסכים: 2 מינימום משחקים שאני מעוניין לשחק בהם: Forza Horizon 4 F1 2019 Iracing …

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  6. לחבר שלי יש רדאון 9200, הבעיה היא שהוא איבד את הדיסק שמגיע עם הכרטיס. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של AMD/ATI אך ההתקנה שלו לא הצליחה בגלל שעל המחשב לא מותקן דרייבר קודם... מישהו יודע מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שלום, יש לי את ה-HD5850, משום מה זה קורה בפיתאומיות, ללא כל סיבה שנראית לעין, שה-GPU מנוצל במלואו. מה יכולה להיות הסיבה? חשוב להבין שאני נמצא בדסקטופ ולא איזה משחק כבד. יש לי כולה את התוכנה WGC שמנצלת רק את המעבד (CPU) בלבד. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by shlomi8,

לפני איזה כמה ימים התחילו לי במחשב להיות צורות מוזרות כאלו במסך לאחר כשעה או שעתיים...כשהדבר קורה במשחקים אז זה ממש תוקע אותם...כשלא אז פשוט עושים רענן וזה נעלם...למישהו יש מושג מה הבעיה? http://img85.imageshack.us/img85/1520/17210383vy1.jpg

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by elite group,

קודם כל איך חברת PALIT ? ביחס ל ASUS ו GIGABYTE ו SAPPHIRE ? , אני מחפש כרטיס מסך למשחקים 300+ - משהו נחמד לא יותר מדי איך הכרטיס הזה GeForce® GT 220 (1024MB DDR3) אפשר לשחק איתו ? עולה בחנות 350 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1235 יש לו HDMI יש את זה - GeForce® GT 240 Sonic (1024MB GDDR5) יקר הרבה יותר 480 ש"ח נראה לי ביזבוז כסף .

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה

12. Started by Gritzman,

Ramdac - 400Mhz, 275Mhz Engine Clock, 128MB DDR 128-bit memory interface של Sapphire ב798 ש"ח זה כרטיס טוב? או האם יש כרטיס טוב יותר באותו מחיר בערך?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

ואם יש השוואות בינהם?...

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Josh Fredr,

אהלן, יש לי את ה- GIGABYTE GTX 980 WINDFORCE X3 והכל אחלה, אבל לא נראה לי שהוא עובד כמו שצריך - כאשר אני מפעיל משחק מסויים ולמרות שאני מסמן שה-power יהיה ב- 122 אחוז, בפועל הכוח לא עובר את ה-40 אחוז (בדקתי ב-ega precision x)...מה יכולה להיות הבעיה בבקשה ??

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  16. Started by GW61,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך Gigabyte GTX960 GPU - G1 Gameing - 4GB או MSI R9-380 GAMING 4G PC 4GB איזה מהם עדיף?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  17. אין צורך

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. נתקלתי בטבלה זו, באתר מסויים, בטעות נמחקה כתובתו ותהיתי מה אתם אומרים לגבי הדירוג שלה... אגב- לי יש RADEON 9200 SE :-\ [נ.ב. - לפיכך- ולפי ת'רד כרטיסי המסך הגדול, תקנו אותי אם אני טועה, לא ממש שווה לקנות כ.מסך 9500GT ב350, או 8400GS ב150, נכון? אם כבר- כדאי ללכת על 8800 ב500ש"ח? תודה מראש] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by DanDan10,

חברים שלום! יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA ) הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות? הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי? תודה מראש דן.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35258

22. כזכור לכם, שאלתי פה שאלה לגבי פרוייקט שלי- לטמון 4 מסכי LCD בתוך קיר גבס, כולם יהיו מחוברים למפצל VGA אחד, וכולם יתנו את אותה תמונה בכולם, דרך DVD שיש לו יציאת VGA. לי יש מסך LCD של VIEW SONIC דגם VP171 ושחיברתי אליו את ה DVD דרך ה VGA זה עבד חלק וראיתי סרט כמו בכל טלויזית LCD/פלזמה. אני לא מעוניין להוציא תמונה מחשב,אלא מ DVD בלבד, כי מה שיש לי להראות זה בעצם דיסק ואני לא רוצה בכלל להכניס מחשב מאחורי הקיר. קניתי 4 מסכים של LG כאלה : http://66.241.251.119/product.asp?pID=88&cID=6&c=93140 מה גם שהשגתי אותם במחיר כל כך מצחיק... אבל בעיה- במסכים האלה אני לא רואה תמונה! פשוט המסך כותב לי הודעה "no signal,out of range". לפי מיטב ידיעתי זה משהו שקשור ברזולוציות, כאילו הו…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  23. שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by beber,

עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה: HYUNDAI - imageflat F770D LG - EZ FLAT E700B SMASUNG 753DFX BENQ G774 BENQ P992 CTX PR705F HYUNDAI ImageFlat F790D HYUNDAI ImageFlat Q770 איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב ד"א כולם 17"

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by mich4el,

יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים