עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 1q1a1z,

הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב - 6800GS 512mb או X800XL 256mb? תודה

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by nim901,

שלום, יש לי R9200 SE ועשיתי לו OC ל 300 ליבה 165 זיכרונות עכשיו ב HL2 אין לי ארטיפקטים והמשחק עובד מצוין. לעומת זאת, ב CSS (קונטר סטרייק סורס) יש לי הרבה ארטיפקטים. האם הארטיפקטים יכולים לגרום נזק? ואם כן, מה אפשר לעשות על מנת לשחק נורמאלי? (בלי OC זה עובד בערך על 10 FPS)

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Srulz,

האם באמת יש הבדל גדול בגיפורס של XFX בין 128 לבין 256 BIT? והאם ה128 BIT יותר טוב מהרדאון 9800PRO? תודה

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by babu,

איזה כרטיסים של SLI יש באזור המחיר של ה 900 שקל נגיד? חשבתי לקנות 88GT ולעשות SLI שאני יצטרך אני פשוט ישים עוד 88GT איזה ספק יחזיק לי 88GT X2 ? והבנתי שיש לי SLI אני לא מקבל מכל כרטיס 100% אני מקבל תפוקה נגיד מקסימלית של 130% משו כזה זה נכון?

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

יש לי שאלה חברים, מה קורה אם מחברים כרטיס AGP 8X לחיבור AGP 4X הוא פשוט עובד פי 2 יותר לאט? אילו בעיות עשויות לצוץ?

8. בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by eliXir,

אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

13. Started by ron533,

שלום, אני מחפש לדעת את הנתון של "זמן ממוצע בין תקלות" או MTBF של כרטיסי AMD HD7000 לסוגיהם (7970) חיפשתי את הנתון בכמה אתרים ולא מצאתי אותו. האם מישהו יודע להפנות למקור מתאים? אני צריך את הנתון הזה בשביל מערכות עסקיות. בכרטיסי QUADRO של נוידיה למשל נתון ה MTBF עומד על 200000 שעות, שזה 22 שנה... לא צריך את זה אבל צריך נתון כלשהו. תודה!

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  14. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce FX 5200 - 128MB DDR ב576 שקלים או PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR ב699 שקלים

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by ohad,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל יש לי כמה אפשרויות והם: samsung LG mag אני רוצה שתמליצו לי מה הכי טובה ומה המסך הטוב ביותר שלה כלפיי 17 אינץ ועים מחיר טוב במקום טוב לקנות באינטרנט וכו.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. Started by jean-paul,

מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  19. יש לי שתי אפשרויות... או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC?? האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220 תעזרו לי בקשה תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by vale,

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Zakash,

לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

שלום , יש לי בעיה מוזרה עם הvoltage -בכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה משתנה ל450 במקום 1087 כפי שצריך להיות (בסטוק) יש לי HD5850 . כבר ניסיתי לשנות מספר ביוסים טועמים לכרטיס (עובד בסדר אבל אני לא מעוניין בכל אתחול להחזיר ל1087 במקום 450 . אין לי מושג למה זה כל פעם משתנה . אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…

25. היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.

דיונים חדשים בפורומים