עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Josh Fredr,

אהלן, יש לי את ה- GIGABYTE GTX 980 WINDFORCE X3 והכל אחלה, אבל לא נראה לי שהוא עובד כמו שצריך - כאשר אני מפעיל משחק מסויים ולמרות שאני מסמן שה-power יהיה ב- 122 אחוז, בפועל הכוח לא עובר את ה-40 אחוז (בדקתי ב-ega precision x)...מה יכולה להיות הבעיה בבקשה ??

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by GW61,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך Gigabyte GTX960 GPU - G1 Gameing - 4GB או MSI R9-380 GAMING 4G PC 4GB איזה מהם עדיף?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  4. שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מחפש תוכנה ל-OC, חוץ מ-ATI tool שראיתי שהוא לא מזהה את הכרטיס שלי. העידכון האחרון שלו היה ב-2006.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Jack_g,

איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  9. טוב, אז ככה... היום קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס R9600P. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI - קאטאליסט 3.6 . מיד לאחר שהתקנתי את הדרייברים, נכנסתי למשחק Enter The Matrix ו- NFSHP2 .... בשני המשחקים, לאחר מס' שניות של משחק, המחשב נתקע ורק ריסט חילץ אותי מהמצב המעצבן הזה... זה קרה שוב ושוב...... וכל הזמן לאחר שאני עושה ריסט ועולה הווינדואוז, מופיעה ההודעה הבאה: http://briefcase.walla.co.il/data/e/l/i/b/s/8/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302152321346746/200307292003088829/Error.JPG לפי מה שהבנתי מההודעה, הבעיה היא בדרייברים... איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  10. התקציב 1000 ש"ח, המטרה היא למצוא את הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה. אשמח גם לצירוף לינק או שם החנות ממנה בדקתם תמחיר.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 948 צפיות
  12. אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by בלוסטון,

שלום, איך הכרטיס שלי?? geforce 6100 nvidia הוא יפעיל לי משחקים?

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  14. היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. Started by ozba77,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  18. X800RX מה יש לאנשים בחברה הזאת ? בנתיים NVIDIA אוכלים אותם עם ה7800GTX והGT והם מייצרים עוד כרטיסי מיד אנד אולי הם רוצים ליין רחב יותר של כרטיסים כמו של NVIDIA ? אולי זאת טקטיקה נסתרת שנבין אותה רק עוד כמה זמן ? אין לי מושג מה הולך שם... הנה פרטים על הכרטיס: http://www.club-3d.com/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGAX-RX86DD

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

אהלן חברה.. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך מחשב , למטרת גיימינג. מפרט מחשב: i3 2100 4 ddr3 1333 hec couger 400 asroc h67m-ge מסך dell 2312 תקציב עד 1000 שקל , עדיף כמה שפחות. איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום? שמתאים למפרט כמו שלי? לא בטוח שאבצע אוברקלוקינג, אך זה נחמד אם ארצה תיהיה לי אפשרות. להלן השאלות: 1. האם המעבד שלי מספיק טוב לגיימינג? בשדרוג כרטיס מסך לגיימינג ,האם יהיה צוואר בקבוק ? 2. כדאי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון? 3. האם הספק שברשותי מספיק טוב? 4. בשדרוג הנ"ל האם המחשב ינפיק ביצועים גבוהים במשחקים? רזולוציה גבוהה , הגדרות גבוהות, וכו וכו?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by SuperDuper,

למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  22. הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by THE FOX,

בהנחה ששניהם בOC מי יותר כדאי? ה 6800GS מגיע בOC אצלי ל 5900 נקודות ב3DMARK05 אם יהיה שיפור משמעותי בהחלפה ל 7600GT?

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  24. מפרט המחשב: Intel 41G Chipset CPU: E7500 זיכרון אני מאמין 2GB אינני זוכר היטב הארד דיסק לא חשוב. מסך: FULL-HD 32" של SAMSUNG (טלוויזיה) מה דרוש מהכרטיס מסך? להריץ סרטים BLUERAY על רזולוציית מסך 1920X1080 (FULLHD), כן זה הכל. כרגע המחשב מצוייד בכרטיס מסך built-in שבא עם הציפסט (X4500 INTEL) שתבינו את חומרת המצב (ושהצליחו להתמודד איתו עד כה אבל התקיעות מעצבנות). אז אני צריך בסה"כ שהכרטיס מסך יעבוד עם מסך 32" ברזולוציית FULL-HD בחיבור HDMI (אפילו אם זה DVI-HDMI) ושיריץ סרטים חלק בלי תקיעות ברזולוציה הנ"ל. לא מחשב למשחקים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by constantine16,

ma aaevdel bein Unreal Engine 3.0 Build 4604 le Unreal Engine 3.0 Engine Build 3706

• 8 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים