כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיות ביצועים קשות עם 9800GTX של eVGA. יש לי ספק 600W OCZ עם שתי יציאות pciE16 6PIN ועוד יציאה 2PIN (מה עושים איתה??), במיוחד בשביל להחזיק בעתיד הקרוב עוד 9800GTX. הבעיה שהכרטיס הנוכחי לא מצליח לתפקד אם מחובר אליו רק חיבור אחד... הוא צריך את שני החיבורים מהספק כדי לעבוד. עם רק אחד מחובר, משחקים בקושי מצליחים לתפקד, אפילו בתפריטים! ככשניהם מחוברים הכל רץ חלק מעולה. מה אני אמור לעשות? זה אמור להיות ככה בכלל או שמשהו לא תקין? קניתי את הספק הזה כי הוא מספיק חזק ותומך מראש ב-SLI אבל כמו שזה נראה אני אצטרך להחליף ספק אם אני רוצה עוד 9800.... יש למישהו פתרון? זה הספק: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_600w_stealthxstream_power_supply
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים: טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכו קל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה? תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, קצת אוברקלוק בשביל ההתחלה core 2 @3GHz 8600GT@800Mhz:GPU 1580mhz:mem ללא ארטיפקטים , בהמשך נשאף להגיע ל15K [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני הולך לקנות מחשב חדש, הרכבים שלו עדיין אינם מוגדרים. כרגע אני מחפש כרטיס מסך, שיתאים למשחקים. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX4870512MD5~8~0.htm או עלGTX260 שמחירו דומה. מה ההדלים בינהם? מה עדיף? האם יש משמעות לזיכרון של 896 מ"ב לעומת 512 מ"ב בלבד? אני לא מבין גדול מדי בכל העסק, לכן אשמח אם תסבירו לי במילים פשטות ככל שאפשר, ולא במושגי היי-טק. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב עם E6600 ולוח של DFI 975X וזיכרון 2G איכותי של G.SKILL השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך כיום יש לי LCD של Proview 15" שתומך עד רזולוציה של 800X600 אם אני לא טועה. בעתיד אני אקנה מסך יותר איכותי וגדול, LCD כמובן. איזה כרטיס מסך יתאים לי, בשביל ההגדרות הכי גבוהות בשביל המסך שיש לי כרגע ובשביל המסך העתידי (ככל הנראה יהיה 19") כלומר שהיום אני יהנה ממנו אבל בעתיד לכשאחליף מסך, שהכרטיס יוציא ממנו את המיטב. תודה לכל העונים, אורית.
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B אז מה להמליץ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=10135 17 אינטש 12 MS מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , המסך שלי הוא 22" Full HD LED LCD Monitor 1920X1080 מפרט מחשב : CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Dell Inc. 0GDG8Y (CPU 1) Graphics E2240 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 530 (Unknown) 46 °C Storage 465GB Seagate ST3500413AS ATA Device (SATA) 38 °C 7GB ADATA USB Flash Drive USB Device (USB) Optical Drives TSSTcorp DVD+-RW SH-216AB ATA Device Audio High Definition Audio Device Motherboard(לוח אם לא יודע מה לרשום בדיוק , שלחתי הכל כמעט..) Manufacturer Dell Inc.…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שאני ראיתי אז ל 9600XT יש מהירות זכרון 600MHZ ומהירות ליבה 500MHZ. לעומת זאת, ל 9800PRO יש מהירות זכרונות של 680 ומהירות ליבה של 380MHZ! עכשיו השאלה שלי היא מה עושה את ה R9800P הרבה יותר טוב מה 9600XT, כאשר הליבה שלו יותר איטית? אני יודע שהשאלה קצת טפשית :-[, אבל אני שואל אותה כדי לדעת יותר על הכרטיס ומאפייניו.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הספיר 9600XT שלי.... בכל מקרה, קיבלתי איתו דיסק של ספיר עם הקטליסט 3.8, להוריד את ה3.9 או להשתמש ב3.8?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הי חברים :] אני ממש קרוב לקניית כרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE עד 700 שקל בקשר לכרטיסי מסך כרגע אני מתלבט בין 9600GSO 768MB לבין 9600GT 1GB. שני הכרטיסים עולים 650 שקל... ---------------- Now playing: Kiss - I Want You via FoxyTunes
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-