עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliXir,

אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  2. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  3. התקנתי דרייבר לכרטיס מסך 210 מהאתר הרישמי של nvidia עשיתי ריסטרט והכל ואז היה מסך שחור בקצוות וירדה לי הרזולוצייה מfull hd ל1080*1024 שאני נכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי שהוא מצא את הכרטיס אך יש בעיה יש לי מערכת הפעלה win 7 תודה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-U S2H ואני משתמש בכטיס המסך שעליו - הוא מספיק לצרכים שלי (מריץ FIFA 2011 ברמה נמוכה) אני מעוניין לקנות כרטיס זול למדי שיתמוך בשני מסכים יש לי העדפה קלה לNVIDIA עם תמיכה בCUDA. מה ההמלצות? עדיפות לקניה מ - http://www.zigzag2000.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by ROTCOR,

נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by NiMo1771,

לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by yamamoto,

האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DUAL DVI PCI-E - הבנתי שהכרטיס הזה חזק מהGIGABAYTE אך לא ממש משמעותי(בערך 1.5%?) והוא גם מגיע עם קירור מיוחד של החברה PALIT ככה שהוא שקט. דבר אחד שאני לא הבנתי זה אם הוא בא כבר עם OC מהחנות או שכשאני ירצה לגרום לו לעבוד בOC אני צריך לשחק עם איזה תוכנה ועד אז הוא רץ רגיל ללא OC? וגם מה אומרת המילה DUAL בשם שלו(למה זה חשוב?) ואם זה OC האם הזמן חיים שלהם קצר יותר?ואגב האחריות שלו רק לשנה TWINTECH 92536-70HOC 8800GT 512MB OC HEAT PIPE DDR3 PCI-E- טוב הכרטיס הזה אני בכלל לא יודע מה איתו אבל הרבה אנשים הציעו לי אותו, אך במה בדיוק הוא נופל מה GIGABAYTE 8800GT ומהPALIT? GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E- עכשיו לכ…

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by haim652,

יש לי עכשיו כרטיס מסך 3870 ואני רוצה לקנות 4870, אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות CF איתם, יש לי לוח תומך CF ראיתי פה כתבה שאולי היה אפשרות: http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/ מהד דעתכם, אפשרי לעשות CF עם 3870 ו 4870?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by Zakash,

לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך בעזרת כבל hdmi אך ללא הצלחה, שחיברתי דרך כבל dvi -hdmi הכל עובד מצוין. מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Styx,

שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  15. אני מתעתד לרכוש את המסך DEL 2209WA ברשותי מחשב עם לוח-אם של אינטל מסוג DQ965GF היום אני משתמש ביציאת VGA 1. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך בשביל להתחבר למסך החדש ב DVI או איכשהוא ניתן להשתמש בקיים? 2. אם צריך לרכוש מה הייתם ממליצים לאור ירידות המחירים עליהם קראתי בפורום. לוח האם שלי מעלה ויש לי ספק כוח סטנדרטי - רוב השימוש הוא לצרכים משרדיים - תקציב 300-400 ש"ח 3. האם יש אפשרות לכרטיס מסך שגם ישפר את שמיעת האאודיו דרך המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. האם לכרטיסים כגון 4670 , 4770 תהיה בעיה עם עריכת ווידאו בתוכנה זו ?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  17. שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…

18. שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. ברשותי כרטיס Asus 7750 http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77501GD5V2/ ולוח אם Gigabyte hd4 באתר של אסוס כתוב שלכרטיס יכולת Crossfire אם אני יחבר עוד כרטיס ללא החיבור יהיה עדיין התאמה ביניהם?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Srulz,

האם באמת יש הבדל גדול בגיפורס של XFX בין 128 לבין 256 BIT? והאם ה128 BIT יותר טוב מהרדאון 9800PRO? תודה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by itail,

שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו של ASUS. השאלה שלי היא האם בשביל ה-gtx שווה להוסיף עוד 1000 ש"ח זאת אומרת מבחינת עלות/תועלת האם אני אראה הבדלים רצינים בביצועים?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by erap129,

יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.

• 16 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by gunga_g,

במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by who_Cares,

אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים