עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המלצה המלצה ל-LCD 15 לעבודה משרדית מתחת ל-1500 שקל משהו שיש להשיג בארץ כמובן

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dino,

נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by gamer-8,

LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. כרגע לילד בן 12 כרטיס מסך GTX 1060 6GB ( WINDOWS HOME - מעבד I7-9700 - 16GB RAM) הילד מתלונן שיש לו FPS נמוך ( או פינגים? לא מבין בזה.... 🙂 ) והמשחק מקרטע. האם כרטיס מסך יותר חזק יעזור? האם יש דרך לשפר בלי לקנות כרטיס מסך? אם השיפור דורש החלפת כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך יד 2 עד 500-600 ש"ח הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה 🙂

5. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by orlupo,

הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by m280,

שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by gggilad13,

מישהו יכול להביא לי קישור להשוואה בין X600XT ל6600GT? או X700 ו6600GT? הם ממש רחוקים בביצועים?

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי להעלות משחקים בצורה סבירה {לא צריך יותר} וכרגע יש לי ג'יפורס 2 שלא מעלה שום משחק אפילו בצורה סבירה, אני רוצה לקנות רדאון 9000פרו שאני לא צריך יותר ממנו, אמא שלי יכול להיות תקנה לי את הכרטיס עם תגידו לה שהג'יפורס 2 שלי באמת לא שווה היום כלום והוא לא מסוגל להעלות שום משחק חדש, אז תגידו לה שהיא כבר תקנה לי, היא לא מבינה שג'יפורס2 זה חרא. תודה, DINO.

• 76 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  13. היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by 7up,

שלום לכולם, יש לי לוח עם כרטיס מסך on board, בנוסך שתומך בכרטיס מסך AGP X4. האם כרטיס מסך AGP x 8 יכול לעבוד על הלוח הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT Silent 512MB או Asus Ati Radeon HD2600pro 512MB תגידו מה עדיף...תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by shoeyal,

האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by ToMuSH,

שלום, ה- GTX260 שלי כרגע ללא OC (וגם עם OC הוא עשה לי בעיות לרוב ולא שיפר בהרבה את הביצועים), והוא מתחיל לקרטע. ב- METRO 2033 למשל, ב- FHD עם AA על DX9 הוא הציג לפעמים 20-30FPS, שזה נמוך ואיטי למשחק הזה. אז אני בודק אופציות... מהו כרטיס המסך החזק ביותר שאוכל להכניס למפרט שלי, במחיר של סביבות ה- 700-900. אני מתכוון מבחינת המעבד, שלא ייתן צוואר בקבוק גדול. חשבתי על HD 4890, אבל שוב, לא יודע לגבי צוואר הבקבוק... לא אכפת לי DX11 לא DX11, אם אני משחק אכפת לי שייראו טוב אבל לא בפנאטיות, ככה שגם DX9/10 הולך...

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה? מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP? אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל? תודה

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  19. סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  21. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. איזה יותר כדאי להתקין (GF 5200 LOL...) ה-91.47 או 93.71 כי אני זוכר שהיו כמה גירסאות שהיו ממש דפוקות... (חח שאלה נובית אני יודע אבל בל זאת זה חשוב..)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by AMD-Z,

יש דרך להפוך את ה9500PRO ל9700 רגיל? שמעתי פעם על זה, אבל אמרו שאפשר עם הלחמות.... יש דרך בטוחה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

המחירים זהים = 600 ש"ח . במה לבחור ? ה- GIGABYTE נראה מרשים הוא קריר יותר ובעל ביצועים טובים יותר (סטוק ) . במה הייתם בוחרים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.