עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Taco,

שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Snoopy2006,

שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by oziz_2,

הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by masteryoda91,

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16 במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, יש ברשותי את ה- GTX 670 והייתי רוצה לדעת מהי הדרך הטובה (זולת הסרת גוף הקירור) כדי לסלק את האבק מהכרטיס. תודה מראש.

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

leadtek / evga ראיתי שלevga יש 1070 MHz (effective) על הMemorty WTF?! לleadtek רשום 525MHz על הmemory clock זה לא מקביל בטח.. כל מקרה מה כדאי? הextreme? או הevga.. ומאיפה אפשר לקנות את הextreme?..

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=300425&cks=SER למי שיש קרובים ורוצה להזמין לא ראיתי יותר זול מהמחיר הזה!!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, אני מזמין כרטיס נוסף של 5850 שיצור מערך CF במחשב. יש לי אפשרות לבחור מבין החברות: Visiontek, Gigabyte OC, XFX OC. העניין הוא שהכרטיס שעכשיו יש לי הוא של SAPPHIRE והוא ללא OC, ואני לא מעוניין בכרטיס עם OC שיזלול לי כוח מהספק שגם ככה גבולי (SS 600W). מה לדעתכם לרכוש ?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by yoss100,

core=980 mem=1160 לאיזה כרטיס הוא משתווה מסדרה 6xxx ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by ShowstoppeR,

hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by flash70,

שלום חברים, אני מתחיל לאסוף מידע לפני שדרוג המחשב (מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים) ומתלבט לגבי כרטיס המסך. אני מעריך שהתקציב עבור הכרטיס יהיה עד 2,000 ש"ח. אגב, אולי בכלל כדאי ללכת על Nvidia 6800GT ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by maor676,

רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by prakte,

שלום ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיריץ באטלפילד 3 ומשחקים אחרים ברמה טובה עד 1500 שקל יש מצב גם ליד שניה זה המפרט שלי : Time of this report: 7/28/2013, 04:37:36 Machine name: ADAM-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MSI System Model: MS-7750 BIOS: BIOS Date: 09/16/11 08:31:27 Ver: 04.06.04 Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8102MB RAM Page File: 2640MB used, 13563MB available Window…

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by remy martin,

אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, יש לי שאלה שלא ממש קשורה ל-PC אבל אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים ויכולים לעזור. אז ככה יש לי PS3 כי נמאס לי לשדרג את ה-PC כל כמה חודשים לטובת כרטיס מסך חדש שאחרי זה נגרר ללוח אם חדש ומעבד... אבל הבעיה שלי היא כזו: החומרה של ה-PS3 היא כבר בת 5 (עוד מעט 6) שנים, הכרטיס מסך של ה-PS3 משתווה ל-7800GTX בערך ואנחנו היום כבר כמה וכמה דורות אחריו. בסוני אומרים שקונסולה חדשה תראה אור יום לפחות בעוד שנתיים-שלוש מה שנשמע הגיוני מבחינה שיווקית ויש מגזימים שאומרים שזה אפילו יכול לקרות רק ב-2017, מה שאני לא מבין זה, איך קונסולה (אמנם עם מעבד 8 ליבות וזכרון סופר מהיר במהירות 3 GHZ) יכולה לעמוד בקו החזית של המשחקים הכי חדשים עם שבב גרפי שכבר נחשב לענתיקה... למשל Crysis …

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  18. הגרסה עם GDDR5 עולה פחות מ-400 ש"ח והביצועים שלה דרגה אחת מתחת ל-GTS450 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2671 ביקורות : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6570-radeon-hd-6670-turks,2925-5.html http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=sapphire_radeonhd_6570&num=5 אני מניח שעם הזמן המחיר יתייצב בסביבות ה-300 וקצת ואז יהיה קל להמליץ עליו לדעתי. הוא מתחרה ב-GTS440?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. Started by IceScream,

אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו Assassain creed III , starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. תודה. כרגע יש לי 6750 HD

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by dani,

הג'י פורס fx 5900 או ה Radeon 9800 pro? אני רציתי לקנות את ה 9800pro של Msi אבל אז ראיתי כל מיני ג'י פורסים http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=5900&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12 מה הכי טוב מפה (או הראדון) עד 1500 שקל (1600 אפילו)

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Spyro_AE,

שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by DOR_2911,

אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by avivi85,

תקשיבו אני מתלבט נורא בין שני הכרטיסים.. אמרו שהHD4870 מתחמם מהר..אבל אפשר לתקן..עכשיו אני רוצה לישאול אם אחרי התיקון לא יהיו לי בעיות איתו..? עכשיו..מה יריץ לי משחקים על יותר FPS..מה שהכי חשוב..ההבדל 100 שקל לא משנה..מה עדיף..זה או זה.. דרך אגב חדש פה..אחלה פורומים..

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. בעיקרון אני תכננתי להביא את ה 9800 פרו של MSI אבל אמרו לי שזה מהדור הקודם אז כבר לא אכפת לי להגיע ל1800 שקל ככה בשביל הכרטיס מסך ראיתי בקי אס פי את ה ?GF 6800 128MB,TV,DVI? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga איך הוא ? ואם לא זה אז איזה 6800 אני יכול להביא ב 1800 ככה ומתי דרך אגב יגיעו ה 6600?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.