עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש מסך CRT בגודל 17" בין האיכותיים שקיימים בשוק- עד 1400 שקל. כרגע יש לי מסך 15 אינץ לפני איזה 4 שנים של מאג בדגם: MAG INNOVISIOM XJ500T. זה מאג טרינטרטון. המסך עובד מצויין אבל הוא לא שטוח והוא קטן, ולפעמים יש רעידות אבל לא משהו רציני. האם בכלל כדאי לי להחליף מסך? דרך אגב תמונות שלו אני אשלח אחרי הצהריים.

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by guyfaran,

סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by shahar0592,

אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה 700-800 שקל PCI-E צריך לתמוך בשיידר 3. <<<< עדיפות ל ATI. (אבל תמליצו מה שבא לכם) מחכה לתגובה כלשהי. (ריפרפתי בדביק, אבל לא הצלחתי להחליט) מה אתה אומרים על הסדרה של ATI RADEON X1650 Series שווה משהו ?....

• 15 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by ZenMaster,

חברה אני מחפש כרטיס טוב בתקציב של עד 500 ש"ח אלה הכרטיסים שהמליצו לי עליהם, אם אילו האופציות מה יותר כדאי ? ואם יש יותר טובים בבקשה לעזור.

• 22 תגובות
    • 972 צפיות
  7. היה לי אתמול הרבה בעיות קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס ואתמול היתקנתי סתם שטויות.. יש איזו דרך או תוכנה או משהו שפשוט ימחוק לי כל דבר שקשור למסך ולכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  8. (מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by galai198777,

שלום יש לי כרטיס מסך gtx 1060 ואני רוצה לשדרג למשהו יותר טוב רציתי לדעת מה מומלץ תקציב 1600 מומלץ לקנות באמזון ?

11. Started by tomerdx111,

איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  12. ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …

14. איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)

15. Started by ben-bar,

ליפני שבוע קניתי מחשב חדש : מעבד: INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1110 לוח אם: ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 ... זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪323 כרטיס מסך: PALIT GTX560 TI "SONIC" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪994 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪320 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪432 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 יש לי במארז מד טמפרטורה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד ההרדיסק …

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  16. אני בודק לגבי רכישה של מפרט מחשב ובתוכו כ.מסך מסוג Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI האם הכ.מסך הזה ראוי לרכישה? משחקים / סרטים .... מצורף לו מסך 20 אינץ - LG W2042T תודה.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  17. היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  18. במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by ilil,

מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  20. קיבלנו דיווחים רבים על כך שחברת NVIDIA עשויה למהר לחשוף את סדרת כרטיסי המסך הבאים שלה, GeForce RTX 4000 - ועכשיו יש טיזר קטן שעשוי לשמש כאימות לכךלכתבה

21. זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. שלום לכולם . אני מרכיב מחשב עבור משחקים כבדים להלן פירוט הרכיבים העיקריים: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB לוח אם:GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חשבתי על ה HD 5770 1GB GDDR5 / GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 זה של ATI מיצר ע"י GIGABYTE ואילו ה GTX מיוצר על ידי Inno3D

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by amit1242,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21448 ב510 שקל אתה מקבל כרטיס שיריץ לך כל משחק היום על HIGH.... מה אתם אמורים..משתלם יותר מה9600GT ? יש איזה באנצ' מסודר של שניהם?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים