כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך intel gma 3100 upto 384mb רציתי בערך לדעת מה הרמה שלו והאם שווה לי לתת עוד 155ש''ח ולקנות כרטיס מסך כזה: gigabyte/msi/asus/sapphir pcle nvidia geforce 8400gs 512mb אתם אומרים ששווה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה עדיף למסך 24'? יש גם הבדל במחיר משהו כמו 180-170 יותר לטובת הGTX זה שווה את זה? נ.ב. ה260GTX כנראה עם עוד שנה אחריות כי הוא של EVGA והHD4870 הוא של PALIT
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
:s05:
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תשמעו בין כל הדגמים שאני אביא לכם לאיזה דגם שווה לשדרג חינם מ 7800GTX 256MB ? 7900GS 256MB 7950GT 256MB 7950GT 256MB EXTREME 7900GT האם שווה להשתדרג לאחד מהכרטיסים האלו בלי תשלום מבחינת הביצועים האם שווה לקחת אחד מאלו כתחליף לכרטיס שלי כיום יש לי LEADTEK 7800GTX EXTREME
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
<--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מנהל חטיבת העיבוד הגראפי של מפתחת השבבים מבשר על ציון דרך משמעותי עבור הליבה הגראפית הגדולה באמת של החברה. ההשקה בסוף השנה, כפי שהצהירו השמועות? בזמן שרבים מאיתנו ממתינים בדריכות לביקורות הבלתי תלויות הראשונות עבור כרטיסי ה-Radeon RX 480 החדשים, שמבטיחים לספק כמה ביצועים עצומה בעלות של פחות מ-250 דולר, נראה שב-AMD עצמה כבר מתניעים את הבאזז והציפייה לקראת היצירה הבאה שלהם בתחום העיבוד הגראפי – ליבות ה-Vega 10, שיהיו גדולות ועוצמתיות יותר, ויכוונו לתחרות אל מול דגמי ה-Pascal החדשים של NVIDIA בשוק הבינוני ובשוק הגבוה. בחודש שעבר קיבלנו דיווח על כך שב-AMD החליטו להקדים את השקת כרטיסי המסך המבוססים על ליבת ה-Vega 10 לסוף השנה הנוכחית (במקום אי שם במהלך שנת 2017), וכע…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
X800RX מה יש לאנשים בחברה הזאת ? בנתיים NVIDIA אוכלים אותם עם ה7800GTX והGT והם מייצרים עוד כרטיסי מיד אנד אולי הם רוצים ליין רחב יותר של כרטיסים כמו של NVIDIA ? אולי זאת טקטיקה נסתרת שנבין אותה רק עוד כמה זמן ? אין לי מושג מה הולך שם... הנה פרטים על הכרטיס: http://www.club-3d.com/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGAX-RX86DD
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חייב לקנות היום כרטיס מסך.. מטרה לגיימינג כמה שיותר כבד בתקציב... התקציב הוא עד 800 שקל בערך.. חשבתי על הכרטיס הזה: Asus Radeon R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..440..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22046&txt_search=&buy=&minprice=660&maxprice=0
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המובנה לאחד שיריץ FHD ויוכל לערוך תכנים כאלה תקציב: עד 300 ש"ח מפרט נוכחי: יש ברשותי מחשב דיי מוזר, אני חושב שמדובר על לוח אם נסיוני של AMD שמיוצר לבחינות אני לא יודע מה הדגם שלו, אבל זה מה שאברסט נותן: CPU Type Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-62, 2100 MHz (10.5 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset AMD M690, AMD Hammer System Memory 896 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter ATI Radeon X1200 Series (320 MB) הכרטיס מסך מובנה על הלוח, וגם הזיכרון לא מגיע בסלוטים רגילים, אלא כמו של מחשב נייד (לוח מוזר כבר אמרתי) מעבר לזה יש ספק 400 ART של HEC חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/7998 ה…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כרטיס מסך לגיימינג כבד כגון: BF3 CRYSIS FC3 ועוד.. חריגה עוד 100 ש"ח מקס והנה המפרט q6600 corsair 500 w g31m msi 3gb ram 500gb harddisk כרטיס מסך נוכחי: HD6450
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-