עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by psybrain,

מה אתם אומרים לחכות לסדרה החדשה 6990 או לקנות 5970 מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB

6. יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Artemis Entreri,

שלום, רציתי לדעת מה יותר מומלץ MSI AGP 6800 או LEADTEK AGP 6800 מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבה חשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררור באנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUT מבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"ח אודה לכם בתגובות והמלצות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by kobibo,

http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?

10. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

11. אני צריך רק לשנה כרטיס אז הראשון זה: ¤599 (מבצע) :מחיר ¤50 משלוח: תיאור המוצר: Palit Geforce 4200Ti NVidia GeForce 4200TI GPU 128 MB DDR Memory TV-out והשני זה: Chipset - RADEON 9600 ¤689 Chipset - RADEON 9600 Support Memory / bandwidth - 256MB DDR SDRAM, 128 bit Connectors - VGA, TV-out (S-Video connector), DVI Connector מה יותר חזק מי מושך יותר ב-oc? תודה על המידע

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by maxoirodi,

שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by gta_man,

שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ShayMagen,

בשבועיים הקרובים אני צריך לקנות כרטיס מהונג קונג. ואני לא יודע מה לקנות מצד אחד אני יודע שהX800 XT הוא יותר חזק וצריך פחות כוח ומצד שני הGEFORCE 6800 בעל PS3 שכרגע אין לATI עכשיו השאלה שלי אם באמת ויש כבר משחקים שתומכים או מתוכננים לתמוך בPS3 הבנתי ששניהם אותו המחיר. אז על מה עדיף על קצת יותר כוח או על טכנולוגיה חדשה?(שעדיין לא בטוח שתכנס לשימוש רחב במשחקים העתדיים) עיזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה :-)

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by arbily,

קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.

16. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום ברצוני לבצע CF היבריד של 3200 (הכרטיס OB) ושל 3650 (כרטיס חיצוני) עד כמה תוספת ביצועים אני אקבל. אם אפשר גם קישור לסקירה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש לקנות כרטיס AGP יד שנייה שיתמוך ברזולוצייה 1920X1080 עד שאשדרג את המחשב מהו הכרטיס הכי מתאים למטרה זאת? כעת יש לי כרטיס GEFORCE FX5600.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by ghreg,

שלום לכולם יש לי 6950 שנפתח ל 6970 בערך מי שהוא נפתח יש תופעה לא מובנת שנכנסים למשחק אחרי כמה זמן הוא פשוט מפצל תמסך לשניים ידעתי שאני לא צריך לעבור ל ATI סתם...... או אוליי באמת נכון עזרה בנושא מאוד תעזור תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gal651,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by gggil,

מה יותר טוב? ה512MB DDR2? או ה256MB DDR3? זה די דחוף אז בבקשה לא ספאם וכאלה סבבה? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.