כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה כבר הרבה זמן לבחור כרטיס מסך ולא מצליח. אני רוצה כרטיס מסך שיסחוב משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות על הגדרות גבוהות. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1250 שקל. מפרט: מעבד: i5-4460 זיכרון: Kingston 8GB מארז: Antec GX300 ספק: Antec VP600P 600W קשיח: WD 1TB Caviar Blue אשמח לקבל המלצה לכרטיס טוב שיתאים לספק כוח, ובנוסף לדגם אשמח גם להמלצה לגרסת קירור מתאימה. (אני יכול לקנות מהרבה מקומות כמו: TMS, startpc, ksp, ivory אני גר באיזור נתניה) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המחרים הכי זולים מעודכן לתאריך 11.4.2008 nVidia Geforce 8600GTS 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 434ש''ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4907 ATI RADEON 3650 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 465ש''ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2815&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& ATI Radeon HD3650 256MB OC 3 שנים אחריות מחיר: 479ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 ATI Radeon HD3650 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 489ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1038 ATI Radeon HD2900GT 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 562ש''ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7020 nVidia Gefo…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זו שאלה שחוקה כבר, אני מניח. אבל עוד לא הצלחתי להחליט למרות המון סרטונים של ערוצי מחשבים ביוטיוב והרבה סקירות והשוואות. נראה שה GTX970 יותר יציב, צורך פחות חשמל ויותר אמין. אבל הוא כבר קצת ישן. ה R9 390 קצת יותר חזק (קצת...), ויש לו פי 2 יותר VRAM, אז הוא יותר future proof. אבל הוא זללן חשמל ועושה רושם שפחות משחקים עברו אופטימיזציה בשבילו. אני הולך לקנות בבלאק פריידיי/ סייבר מאנדיי והולכים להביא לי אותו מארה"ב במחצית דצמבר. אז חשבתי לשאול - מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היעדר יציאות HDMI 2.0 לתצוגת 4K בקצב 60 תמונות בשנייה בכרטיסי המסך של AMD הופך לפחות נורא תודות למתאמים חדשים שמתיימרים לגשר על הפערים AMD נוהגת להציג את כרטיסי ה-Fury המתקדמים שלה כחומרה הטובה ביותר לגיימינג ברזולוציות גבוהות של 4K (שמכונות גם Ultra HD), והיא לא מגזימה בהצהרותיה – אך אלו מכם שיבקשו להפוך את הטלוויזיה החדשה והמשוכללת שלהם לחלק ממערכת הגיימינג עלולים למצוא את עצמם בבעיה מסויימת, שכן בניגוד למסכי מחשב הטלוויזיות מגיעות ברוב המקרים עם חיבורי HDMI שמתוכם רק תקן ה-HDMI 2.0 מסוגל לספק קצב שידור ראוי (לגיימינג) של 60 פריימים בשנייה ברזולוציות 4K. תקן שלא קיים באף אחד מכרטיסי המסך של AMD, נכון להיום. עניין זה גרם להרבה ביקורת כלפי מפתחת השבבים מפי בעלי …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מטרה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים תקציב: מינימלי עד 200 שח לוח אם תומך agpX8: http://www.motherboard.cz/mb/epox/EP-8RDA3i.htm
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מעבד e8400 זיכרונות 4gb ׁ( אני רוצה להגדיל ל 8GB ) כרטיס מסך he 4800 לוח אם p5q. Asus ספק כוח סיסוניק 500 וואט BIT 64 WIN 10 אני רוצה לשדרג אותו ל R7 260X מה דעתכם ? BIT
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-