עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DXT,

אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by rofben,

המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by dragon772,

אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by oof,

שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  6. קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  7. תודה לעונים בינתיים ראיתי אותו ב TMS ב 1925 ש"ח http://tms.co.il/product/4888

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום לכולם, זה המפרט הנוכחי שלי כרגע: [TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL רציתי לדעת האם אני יכול להוסיף לו גם את הכרטיס הזה בנוסף: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler האם הכל יעבוד בצורה תקינה? יהיה צ…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Irena Dubkova,

היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?

10. המערכת שלי לוח: Gigabyte GA-M57SLI-S4 מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3216 MHz (16 x 201) 6400 זיכרון: 4095 OCZ XTC Platinum כרטיס מסך : nVIDIA GeForce 8800 GT השאלה זה אם כדאי להוסיף כרטיס נוסף של 8800 GT או פשוט לשים כרטיס אחד בהמלצתכם כי אין לי מושג איזה כרטיס ישתווה בערך ל2 כרטיסים של 8800GT תודה רבה לכם! עריכה: לאחר קריאת הכתבה על הכרטיס המסתורי הזה http://hwzone.co.il/news/1193595815/57246 כמעט ולא מצאתי את הכרטיס הזה למכירה בארץ אז אולי בכל זאת כדאי ללכת על כרטיס 1 אחר?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  13. והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  14. קודם כל שלום, שנית השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים.? למשל נכנסתי לאתר של nvidia וראיתי שיש להם שם סדרה של gforce 900 לי לדוגמא יש כרטיס מסך של 920m מה זה הm הזה?ומה ההבדל בין ה900m לסדרה של 900 בלי m? ושאלה נוספת, האם הסדרה של 900 היא הכי חדישה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. Started by Gigiben,

אני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם לחכות עוד 3-4 חודשים בשביל הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של amd? השיקולים שלי: למה כן:1)amd וdice התקרבו מאוד וזה אומר שהכרטיסים של amd כנראה יקבלו תמיכה יותר טובה לbattlfield 4, משחק שאני מתכנן לשחק בו בעיקר. 2)כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1300-1400 שקל ואני מתכנן לקנות gtx760 ואני רוצה high end ולא medium end (ואני מקווה שבסדרה החדשה יהיה כרטיס high end במחיר הזה..) 3)עם הזמן המחיר של המעבדים ורכיבים אחרים במחשב ייזלו אז זה ייתן לי יותר תקציב לכרטיס מסך (זה קשור יותר ללמה לחכות בכללי) למה לא לחכות: 1)יש לי מחשב כבר 4 שנים שנקנה בערך באלף שקל )e5400 2.7ghz 2gbram geforce 210...) (ונמאס כבר לחכות ) 2)אולי לא יהיה…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by naki,

קראתי איפה שהוא שעדיף להימנע ממערך sli בשילוב עם g-sync.. האומנם?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום לכולם!!! קניתי לפני כחודש כרטיס מסך ג'יפורס 6200 עם זיכרון 256 ראיתי את המדריך החדש של RAUL על כרטיסי מסך והג'יפורס 6200 מופיע עם זיכרון של 128 ומוגדר ככרטיס חלש למשחקים השאלה שלי: למה לא מופיע ה-6200 עם 256 זיכרון במדריך שלו? האם הכרטיס טוב עם 256 זיכרון? תודה רבה ושבת שלום!! ליאור

• 16 תגובות
    • 964 צפיות
  20. הנה, סרטון קצת דרמטי, אבל אוטנטי לגמרי. https://www.youtube.com/watch?v=Far7GJch2KA מ - CES, כמובן.

21. Started by dj_horse,

אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו. תודה.

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  22. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  23. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Radeon HD 7950 now $399 Radeon HD 7970 now $479 משחקים כלולים: DiRT Showdown + Nexuiz, + Deus Ex: Human Revolution with The Missing Link DLC. http://www.pcper.com/news/General-Tech/AMD-Three-Free-promotion-HD-7900-Price-drop-and-free-games כנראה שזאת התשובה לחידוש המלאים השבוע של ה 680GTX שהיה חסר מאז ההשקה שלו

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  25. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! יש לי מחשב ישן P4 אך הכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה המקסימלית 1050X 1680 על איזה כרטיס אתם ממליצים הזול ביותר לצורך צפייה בסרטים,אופיס,וגלישה כרטיס PCI-E כמובן תודה

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים