עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HaVoC_850,

האם אפשר לקנות בארץ את הכרטיס מסך שספייר הוציאו לא מזמן כבר לAGP אין לי כסף לקנות מחשב חדש ולמען האמת זה די דבילי לפני שAMD יצאו עם הציפסט החדש שלהם וככה כולנו נקבל הוזלות =P אז אני תקוע כרגע עם הAGP שלי איפה אפשר לקנות את הX1950 תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  3. רשמתי כבר תשאלה

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by blue wings,

ממש כמו הכותרת איזה רטיס מסך יותר משתלם? הכרטיס יחובר למערכת הבאה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 ^יש לי פה צוואר בקבוק מטורף?? והאם הקירור סטוק והספק שיש לי יספיקו?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  5. שלום לכולם, זה המפרט הנוכחי שלי כרגע: [TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL רציתי לדעת האם אני יכול להוסיף לו גם את הכרטיס הזה בנוסף: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler האם הכל יעבוד בצורה תקינה? יהיה צ…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  7. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by The Winter King,

יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by H.I.V,

מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  10. השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by yonni,

טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  12. יש לי shapphire radeon 5870 vaper x oc 1ddr האם הוא שונה בהרבה מהרגילים של 5870? ואיך הוא נחשב בשוק היום, חזק? תודה...........

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזו - לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום שמעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי ( בן 3 חודשים בלבד Ati Sapphire 5870) עובד במהירות מקסימלית והמסך לא עבד, אין שום תמונה ופשוט נכנס למצב שינה. המחשב עצמו עולה כרגיל ועובד בלי בעיות. ניסיתי להוציא אותו, לעשות עליו קצת "פפפפפווווו" כדי להעיף אבק שאולי מפריע במגעים או משהו, אבל ללא הועיל - הדלקתי את המחשב מחדש ושוב אותו הדבר. לפני שזה קרה לראשונה לא עשיתי שום פירוק או משהו, שום הפסקת חשמל או משהו מיוחד. אציין שבדקתי את הכרטיס בשני חריצי הPCIE שקיימים בלוח אם שלי ובשניהם הוא לא עבד. אוסיף גם שכרטיס אחר שיש לי (Nvidia 240GT) עבד בשני החריצים ללא בעיות כך שאני לא חושב שהבעיה בלוח אם. א. אני לא מצאתי סיב…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by Las@Vegas,

אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני כמעט ולא משחק, אולי HEROES V במקסימום. יש לי כרטיס מסך מובנה X3100, רציתי לשאול אם יש לי טעם לקחת כרטיס מסך יעודי? היעוד שלי כמו שאמרתי יותר עבודה משרדית, סרטים לרוב, ומשחקים ממש בקטנה. המסך הולך להיות 2007WFP, ואולי אחרי זה אני יחבר אותו לפלזמה. המלצות בבקשה. תודה יבגני

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by yuraxp,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by dan9,

האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  17. דבר ראשון יש לי מסך 22" רחב... ניראלכם שהכרטיס GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCle יחזיק את קרייסיס על רזולוציה 1650X1050 על פילטרים 8X?

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by EzX1,

Splinter Cell Double Agent מציג ארטיפקטים נוראיים בלי אובר קלוקינג חוסר תמיכה בדריברים או בעייה בכרטיס תודה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Nirkaw,

איך הכרטיס הזה?: http://www.skypc.co.il/sg_product~R63B-PE3FC~8~0.htm לעומת HD4350 ? ואיך הוא בOC?

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  21. היי.... ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB או nVIDIA GeForce 7600GT 256MB תודה לכולם!!!!

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by BooYaka,

Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC FULL PCI-e 2GB DDR5 Retail Video Card VS Gigabyte GTX 760 (GV-N760OC-2GD) 2048MB/256bit DDR5 PCI-e Video Card לפי מה שאמרו לי, R9 יותר שקט מה GTX 760, אך הוא חלש ממנו. אחד הדברים הכי חשובים לי, כשאני לא במשחק ורק גולש באינטרנט או אפילו לא נוגע במחשב ורוצה להשאיר את המחשב דולק בלילה כשאני ישן, אז שיהיה שקט על גבול החרישי. מן הסתם, כאשר שאני משחק אז המאוורר של הכרטיס יתחיל לעשות רעש, אבל שלא יהיה בהגזמה. אין לי רקע יותר מידי, ואני לא כזה מבין בכרטיסי מסך, אשמח לעזרה שלכם. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לאחרונה אני רואה שחיבור הUSB טייפ C מתחיל להכנס כמעט בכל לפטופ, גם באולטרה בוקים. השאלה שלי היא האם מבחינה טכנית יצרן מסויים יכול לחסום את השימוש ב"מגבירים גראפים (כמו אלו של רייזר ודל) העושים שימוש בחיבור הזה? האם כל לפטופ עם החיבור הזה יוכל לעשות שימוש בהם?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  24. בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום

• 5 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים