עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  2. יש לי בעיה עם תצוגת המסך. דגם: Dell U2414H. חיבור Dvi to HDMI. ישנו עוד מסך (40 אינץ) שמחובר למחשב. במצב Dublicate, רואים יפה וחד בשני המסכים. כשאני מגדיר תצוגה רק למסך U2414H, רואים טשטוש קל בכל התצוגה. בשני המקרים הרזולציה 1920x1080. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by ilil,

מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  4. דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  5. התחדשתי בכרטיס סוף סוף אחרי תקופה הרוכה עם ה3870(וה2900 הנוסטלגי) :] רציתי לדעת אך אני מפעיל את כרטיס קול של הכרטיס מסך ואיזה עוד דברים כדיי לי להתקין בשביל לנצל את המקס מהכרטיס? תודה..

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by אוריפ,

שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by oof,

שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום לכל חברי הפורום ;D GRAINWARD הוציאה את 7800GT ו 6800GS בגרסת 512M!!... 7800GT: 450MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... 6800GS: 485MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... http://www.theinquirer.net/?article=29252 כולל בנצמארק (אם טעיתי בקלוקים, תקנו אותי בבקשה )

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  9. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  10. אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by EagleX2,

שלום, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מסך LCD 19 אינצ', עד 2700 ש"ח. עדיפות למסכים עם 8MS וחיבור DVI תודה...

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by adi518,

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  15. איך זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..

• 20 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by H.I.V,

אני יודע שהרדאון לוקח אבל השאלה שלי היא בכמה והאם שווה להוסיף כסף בשביל הרדאון ראיתי מבחנים שהג'יפורס לקח את הרדאון שווה להוסיף 300 שקל בשביל הרדאון?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by giladbigel,

שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  22. שלום! אני עושה שדרוג קטן למחשב שלי, ומחליף את המעבד ל3800*2 ככל הנראה. עכשיו רציתי להתייעץ ולשאול האם כדאי לשדרג גם כרטיס מסך. המפרט נמצא בצד, השימוש הוא משחקים חדשים על מסך 17'. תקציב אין לי כי אני יודע שזה לא יעבור את ה500-600 שקלים מכיוון שזה מחשב ישן עם מסך 17. למה מומלץ להחליף? ולכמה זמן זה יחזיק? תודה, אריאל מפרט בצד

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  24. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

25. Started by ROTFL,

מישהו יודע פרטים מדויקים על ההבדלים בינו לבין ה PRO יש עליו כבר סקירות ברשת? האם 9700 יותר או פחות טוב מ 9800 (אם קיצצו ב 9800NONPRO את רוחב פס הזיכרון מ 256BIT ל 128 למשל). אנא - רק תגובות וודאיות ורצוי מאוד בצירוף לינקים...

• 11 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.