כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרוע עד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה.. אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב.. אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי.. לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ה-Ti4400 המזדקן שלי כבר זוחל זמן רב עם הדרייברים שהגיעו איתו. להפתעתי הרבה, ניסיתי להפעיל לאחרונה סתם משחק אחד והמשחק דרש שאני אעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי בטענה ששלי הם ישנים מדי. הסתכלתי במדור ההורדות וראיתי לפחות 30 דרייברים שונים ואין לי מושג איזה מהם להתקין לכרטיס שלי. הקיימת ישועה?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איזה גירסת דרייבר מומלץ להשתמש עבור כרטיס זה על גבי פלטפורמת אינטל 965 ומה זה CCC שמתוסף לדרייבר (האם רצוי להתקין עם תוסף זה או בלעדיו ) תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce FX5200... עכשיו, התקנתי את הדריבר שלו לפני איזה שנה+ מאיפה אני יכול לדעת/לבדוק אם יצא דרייבר חדש עדכני יותר או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, התקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia. מישהו מכיר איזשהו fix שפותר את זה? אני כבר לא יודע אם קיבלתי כרטיס מסך לא תקין, או שזו באמת בעי…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://tinypic.com/view.php?pic=2lsfayh&s=5#.UkpPPRAalGN יש לי כרטיס מסך 7870 מעבד 1075 AMD שאני מתקין את הדרייבר של כרטיס מסך לפי התמונה כל הרכיבים שבתמונה לא מותקנים בגמר ההתקנה של הדרייבר מסמן שהכל הותקן אך בבדיקה כל האלמנטים שמסומנים לא הותקנו למה זה קורה ? זה גם קורה בדריברים של הציפים התקנתי את ווינדוס שוב ושוב הדרייברים לא מותקנים לפי הסימון
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Radeon 9800 Pro שעובד על הדרייברים האחרונים של ATI. הלוח הוא Gigabyte 7vax. קבעתי בביוס AGPX8 אך הדרייבר של ATI קובע שה-AGP הוא OFF. אני משנה בדרייבר ל-AGPX8, שומר ומאתחל ושוב הוא מופיע בדרייבר ב-OFF! מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 550 ti ומערכת הפעלה WIN10 אי אפשר לעבוד על מערכת ההפעלה. הדרייבר קורס כל כמה שניות ותפריטים וחלונות מופיעים בצבע שחור. אם אני מסכיר את הדרייבר המערכת הפעלה מתקינה אותו באופן אוטומטי מיד אחרי ההפעלה מחדש. ניסיתי להוריד דרייברים שונים של NVIDIA ובכולם אותה בעיה. בעיה נוספת היא שאי אפשר למצוא מידע מועיל באינטרנט שכן יש אינסוף תוצאות לקריאות NVIDIA בהרבה כרטיסי מסך ובכל מערכות ההפעלה. מהע ושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שמעתי על הדרביירים של אומגה, והם מציעים פתיחת צינורות עיבוד, מה שיכול להביא לשיפור עצום בביצועי הכרטיס... האם מישהו ניסה? איך היו השיפורים, אם בכלל? או שזה פלופ אחד גדול? תודה לעונים, אני מניח שזה מעניין הרבה אנשים חוץ ממני...
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-