עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpiritKnight,

שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by -=THE MUMMY=-,

ניקיתי את המסך שלי ואחרי שניקיתי שמתי לבד שיש סימנים לבנים על כול המסך אך שהבנתי שיש איזה שיכבה שחורה על החלון ובטח הורדתי אותה איפה אפשר לקנות דבר כזה????

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by guynu,

היי יש לי כרגע מחשב שמשמש כמחשב שמחובר לטלוויזיה בשביל נטפליקס וכדומה. התצורה כרגע לוח אם GA-H81M-S2H עם כרטיס מסך מובנה INTEL4400 מעבד Intel i3 4160 בשביל הצרכים האלה הוא מסתדר ועושה עבודה סבירה. עם בוא הקורונה והסגר הוא נהפך למחשב למשחקים של הילדים מדי פעם - כרגע פול טיים מיינדקראפט ומדי פעם מצליח קצת פורנייט. שומעים את המעבד "נקרע" לפעמים . איזה כרטיס מסך אני יוכל להוסיף במסגרת תקציב יחסית מצוצמם שיעשה למחשב חיים קלים יותר? זה לא מחשב שמשחקים בו יום יום אלא בעיקר בסופ"ש. תודה

5. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  8. שלום לכולם . אני מרכיב מחשב עבור משחקים כבדים להלן פירוט הרכיבים העיקריים: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB לוח אם:GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חשבתי על ה HD 5770 1GB GDDR5 / GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 זה של ATI מיצר ע"י GIGABYTE ואילו ה GTX מיוצר על ידי Inno3D

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  10. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by roeiw,

שלום לכרטיס מסך שיש לי (חתימה) יש צ'יפ RV350 זה מה שיש ל 9600 לא?? ואם כן איך אני משפר את הכרטיס??

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by amit1242,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21448 ב510 שקל אתה מקבל כרטיס שיריץ לך כל משחק היום על HIGH.... מה אתם אמורים..משתלם יותר מה9600GT ? יש איזה באנצ' מסודר של שניהם?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by kakaman,

היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by chubaka,

??

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by adamos,

רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!

16. Started by KusHniR,

שלום פורום כרטיסי מסך ... בטח מי שהסתכל בכותרת ישר קפץ לו לראש לצעוק: "תקנה מחשב חדש כבר!" אז לא.. אני חייל ולוחם כך שאין לי יותר מדי זמן בשביל המחשב אבל בשביל הזמן שיש לי עליו אני רוצה להפיק את ההנאה המרבית. בקיצור אני רוצה לקנות כ.מ חדש עד 500 שקל (עדיפות לכמה שפחות כמובן ) בנוסף כרגע יש לי 6800 הגירסא הרגילה שזוחל לי בגלל זה אני רוצה להחליף. האפשרויות שמצאתי מתוך חיפוש כללי: HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 DVI AGP בKSP במחיר של 460 ש"ח SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 AGPX8 בנעה מחשבים במחיר של 500 שקל GECUBE HD2600PRO 512MB DDR3 AGPX8 בסקאי פיסי במחיר של 360 שקל Sapphire ATI Radeon X1650 PRO, 512mb DDR2, AGP, Retail בוולקם טכנוליגי ב 360 שקל nVIDIA GeForce 7600GS 512MB …

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  17. שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by EladBr,

הלכתי לחבר שלי ופתאום אני רואה שיש לו כרטיס מסך TI 4200 (של ג'יפורס) מה זה הכרטיס הזה?????

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by GeForce,

אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  21. יש לי AGPx4 אבל הבנתי שגם כפול 8 יעבוד עכשיו יש לי פנטיום 4 1.7 אם אתם יכולים לתת המלצה לכרטיס מסך שיהיה מתאים לנתונים ושיפעיל לי גם משחקים בנתונים גבוהים אם יש תודה

• 19 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by moshe51,

אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by NOVA,

עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by gameon,

חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by cyberX,

לא חושב שצריך לפרט יותר מהכותרת, חח.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.