עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by faza,

אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  3. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by kokoki,

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.

5. Started by naki,

קראתי איפה שהוא שעדיף להימנע ממערך sli בשילוב עם g-sync.. האומנם?

6. יש לי בעיה עם תצוגת המסך. דגם: Dell U2414H. חיבור Dvi to HDMI. ישנו עוד מסך (40 אינץ) שמחובר למחשב. במצב Dublicate, רואים יפה וחד בשני המסכים. כשאני מגדיר תצוגה רק למסך U2414H, רואים טשטוש קל בכל התצוגה. בשני המקרים הרזולציה 1920x1080. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by ahbarush,

מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?

8. היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. הדגם המומהר החדש מציע גוף קירור מאסיבי תחת כינוי מאסיבי עוד יותר לכתבה

11. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

12. http://www.tms.co.il/product/13167 - r9 290x tri x oc http://www.tms.co.il/product/13176- Gigabyte Radeon R9 290X Windforce oc http://www.tms.co.il/product/13120- Gigabyte Geforce GTX780 OC Ti Windforce http://www.tms.co.il/product/13046 - Gigabyte Geforce GTX780 Ti מה קורה עם הmantle אפשר לקחת את זה בחשבון או שזה סתם תרגיל של amd

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה כרטיס מסך חדש כי אני מרגיש שהקיים כבר לא עושה את העבודה במשחקים החדשים הכרטיס שיש לי הוא ATI 7850 2gb המפרט של המחשב הוא מעבד : i5-3450 3.1ghz זיכרון : hyper x 8gb ספק כוח : antec neo 520w לוח אם : gigabyte ga-z77x-d3h מסך : dell 23' (לא רשמתי כוננים קשיחים בכוונה) אז איזה כרטיס חדש מומלץ למערכת הזאת? תקציב של 1000-2000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  15. בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by itay-s,

מי מבין השניים יותר טוב 6800GT 256MB או X800XL 256MB אני שובר תראש! תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  17. אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …

• 20 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by godza,

שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by roma,

שלום רב! השאלה, כמו בכותרת. בדקתי באתר של AMD ומצאתי הרבה רזולוציות גבוהות יותר שהכ"מ תומך בהן אבל לא את הרזולוצייה הספציפית הזאת.. מישהו יודע? רומן.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  21. הראשון הוא: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M עולה 997 שקל. GeForce 7600 GT - GPU Graphics Bus - PCI Express Memory size - 256MB DDR3 GPU/Memory clock - 560/1400MHz Memory Interface - 128-bit Memory bandwidth( GB/sec.) - 22.4 Fill Rate(billion texels/sec) - 6.7 Vertices/sec (million) - 700 Pixels per clock (peak) - 12 RAMDACs (MHz) - 400 Connectors - HDTV-out / Dual link DVI-I/ Single link DVI-I Multi - Display Yes השני הוא : ?7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E? עולה 1090 שקל . של חברת - EVGA . 560 MHz GPU 12 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 128 bit DDR3 1400 MHz (effective) 22.4 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, HD…

• 15 תגובות
    • 921 צפיות
  22. שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by gnagar,

איזה כ.מסך יותר טוב ? SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by athi,

איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt

• 16 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by mgs_foxhound,

רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים