כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את זה http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=53&view=yes של HIS ב685שח יש עוד כרטיסי מסך עם 2 יציאות dvi בסביבות 600-700שח ומטה AGP 8X? תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המידע צריך לכלול - טמפ' , ומצב זיכרון (כמה BIT למשל) ושוב אני מציין.. ליבת - NVIDIA תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות 3 מחשבי גיימינג לילדים לרוב הם משחקים פורטנייט ופיפא, fall guys ועוד כאלה... ראיתי את המחשב Desktop Intel Core i5-12400F RTX 4060 H610M 1TB SSD 16GB RAM ב 3700 שח האם זה מספיק טוב? האם זה יחזיק להם לכמה שנים טובות?
-
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בדקנו את ביצועי כרטיס המסך GeForce RTX 5050 החדש - האם החיסכון השולי על פני רכישה של GeForce RTX 5060 או חלופות אחרות?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שבת שלום . ברצוני לרכוש למחשב AMD 3800X2 כרטיס מסדרת 8800 ההתלבטות שלי היא בין מס' יצרנים כשההבדל הכספי ביניהם הוא כ100 שקל לערך. רציתי לדעת את דעתכם: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GAINWARD GEFORCE 8600 GTS 320MB DUAL DVI XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 כולם נעים במחירים של בין 1788 ל 1900 שח. רציתי לדעת למי הביצועים הטובים ביותר וכנ"ל לגבי קירור. תודה רבה ושבת מנוחה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך נורמלי וטוב - אך לא משוגע. אני לא משחק במשחקי FPS במחשב, אלא בעיקר בPES ובNBA, אך בכל זאת, רוצה שייראו טוב. הספק שלי הוא 500W. התקציב עד 600 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן בעל מעבד AMD phenom xII 965, ספק 550 וואט של סיסוניק ו4 ג'יגה ראם, השאלה שלי היא האם המחשב יסחוב כרטיס מסך חדש? אם כן, על מה תמליצו שלא יהרוג לי את הכיס? כמו כן אני הולך להוסיף עוד RAM ככה שזה יכול להשפיע על העומס אני מניח... תודה מראש על ההתייחסות!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי לאחי הקטן מחשב עם הכרטיס הנ"ל של חברת פאליט במאפיינים של התצוגה כתוב hd4800 איך אני ידע בוודאות שקיבלתי hd4850 ולא דגם אחר..? והאם תוכנה כמו everest יכולה לעזור לי או תוכנה אחרת שאומרת את השם של החומרה בדוייק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אני חזרתי אחרי סקר שוק קטן, ואכן אנלא חושב שMAG היא הבחירה הנבונה בLCD. מה שכן, ראיתי את הsamsung 910V ב2600 ש"ח. ורציתי לדעת אם זה מסך איכותי. מה המפרט שלו? אשמח גם להצעות של מסך LCD 19 של LG. בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על המסכים 17 אינטצ' הבאים: Samsung 710N LG 1720B
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי אני מיתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm ועוד שאלה: האם לפי המיפרט שלי (בצד) ,המעבד\לוח ייצרו לי צוואר בקבוק לאחר הרכבת 8800gt עד כדי צורך ב-oc ? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-