עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuvalkosh,

כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by finish,

לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  3. האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  4. אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  5. אני מתכוון למין קווים לבנים חלשים כאלה שיורדים מתחילת המסך ועד לסוף כשיש מסך שחור כזה אבל זה לא תמיד קורה אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון האם זה בגלל הכרטיס מסך או בגלל המסך עצמו?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by wow,

אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by manz11,

שלום. אני רוצה לקנות 7600GT 256 MB וע"פ מה שאני רואה שי כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הנ"ל . כמו כן יש הבדלי מחירים בין החברות .. האם יש הבדל בכרטיס בין חברה לחברה ..? ומה הכי כדאי לקנות (עלות.תועלת) ? תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. Started by erap129,

יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by baraksaar,

??

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  12. כרטיס מסך: האם GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX עדיף על פני GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe (אוטוקאד, פוטושופ, REVIT, ארכיקאד 3DMAX) ללא משחקים בכלל!!!

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  13. שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by Tomersoni,

אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם.. תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד.. מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו... אני יודע כמובן שזה דורש זמן והשקעה... תודה מראש אתם מסקרים מעולים והפורום הזה מדהים!!

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  16. היי חברים, חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס מסך עד 900 ש"ח. המפרט שלו: Q6700 Gigabyte P35-DS3L 4GB ddr2 FSP 400W עד עכשיו המפרט החזיק 9800GTX אותו הוא מעוניין לשדרג. 1) על מה כדאי ללכת? 2) האם הספק יעמוד בעומס?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by guynu,

היי יש לי כרגע מחשב שמשמש כמחשב שמחובר לטלוויזיה בשביל נטפליקס וכדומה. התצורה כרגע לוח אם GA-H81M-S2H עם כרטיס מסך מובנה INTEL4400 מעבד Intel i3 4160 בשביל הצרכים האלה הוא מסתדר ועושה עבודה סבירה. עם בוא הקורונה והסגר הוא נהפך למחשב למשחקים של הילדים מדי פעם - כרגע פול טיים מיינדקראפט ומדי פעם מצליח קצת פורנייט. שומעים את המעבד "נקרע" לפעמים . איזה כרטיס מסך אני יוכל להוסיף במסגרת תקציב יחסית מצוצמם שיעשה למחשב חיים קלים יותר? זה לא מחשב שמשחקים בו יום יום אלא בעיקר בסופ"ש. תודה

18. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by Itamar8,

מעוניין לרכוש כרטיס מסך אחד מדגמי הRTX של NVIDIA באילת. כרגע אין את מה שאני רוצה בksp. Tms לא זמינים בכלל בטלפון, במייל בפייסבוק ובכל דרך אחרת. אשמח לקבל המלצות לרכישה במקום אמין עם שירות לקוחות רציני.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  21. נכנסתי לפנדה וראיתי בחנות שיש להם כרטיס מסך 9800gtx שהם מוכרים אותו ב1600 שקל?! זה נראה לי לא הגיוני כי גם לא שמעתי שיצא כבר 9800gtx אלא רק 9800gt x2 , וגם אם באמת יש כזה כרטיס איך זה שהוא עולה ככה!!!??? __________________

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  24. הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by tidan,

היי! רכשתי כרטיס מסך דגם: Asus Extreme ATI Radeon X1950XTX CrossFire 512MB מה אתם אומרים :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים