עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://i41.tinypic.com/svj9y0.jpg זה הERROR שאני מקבל במיוחד ב BF3 מישהו מכיר את התופעה? זה בעיה ב כרטיס מסך? ב WINDOWS? (דרייברים שללתי כי ניסיתי הרבה)

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  2. נכנסתי לפנדה וראיתי בחנות שיש להם כרטיס מסך 9800gtx שהם מוכרים אותו ב1600 שקל?! זה נראה לי לא הגיוני כי גם לא שמעתי שיצא כבר 9800gtx אלא רק 9800gt x2 , וגם אם באמת יש כזה כרטיס איך זה שהוא עולה ככה!!!??? __________________

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by Lyoko,

שאלה קצרה מאוד... מאוד אודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by Radeon38,

רציתי לדעת האם יש צפי להוצאה של סדרת 48XX במתכונת של קירור פסיבי כמו ה 3870 וה 3850 בגרסת ULTIMATE הנה דוגמאת של ה 3870 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=217&grp=3 תודה.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  6. באותה חנות ישנם הכרטסים של ATI מסדרת ה-4870 ואני רוצה לעשות קרוספייר בעתיד, טיש לי אפשרות של ג'יגהבייט ושל POWER COLOR. ההבדלים בינהם הם: POWER COLOR: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ג'יגהבייט: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL שימו לב שבPOWER COLOR יש GDDR 5 לעומת ג'יגבייט שיש DDR 5 האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני הכרטיסים האלו, למרות הבדל? נ.ב החנות שממנה הבאתי את שני הכרטיסיים היא IQPC

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by redti,

שמתי לב שקיימות 2 אופציות להפעיל HD4850 במערך כפול.. האחד לקנות 2 כאלה או כרטיס בודד שהוא למעשה שתיים.. תקנו אותי אם אני טועה..פשוט ככה זה נראה בתמונות אולי הכרטיס הבודד תופס 2 חריצים וזה בכלל אותו דבר ? איך זה עובד מה ההבדלים ?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by XCG120,

למה הכוונה של הדברים הללו בכרטיסים שלהם..........ומה המקביל לזה בכרטיסים של ATI CUDA 3, 3DVISION מה הכוונה ומה המקביל של זה לכרטיס של ATI?? תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by zolder,

יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by eliXir,

הכרטיס הזה מוצע ב-150 דולר = 656 ש"ח (www.compusa.com) כנ"ל יש גם את הכרטיס הזה אשר באותו מחיר בדיוק: PNY Verto GeForce 6800 Ultra Video Card, 8x AGP, 256MB DDR3 (בעיקרון רציתי לקנות את ה-6800NU מ-newegg אבל הוא כבר לא נמצא באתר..) מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  11. איך אוכל לפתור את הבעיה ? גם בכרטיס מסך HD3650 לא היה לי את ה- Overdrive

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by bluemail,

קניתי את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 הייתי רוצה לדעת את דעתכם עליה או שיש 1 יותר טובה באותו מחיר (אולי של חברה אחרת רק אותו מוצר ) . אני יודע שהמעבד יגביל לי אותו אבל החלטי לפצל את הקניה ולחכות כמה חודשים לCI7 ולוח אם . (יש לי ספק כוח 400)

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by Avivuzan,

זו המערכת שיש לי כרגע: אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב-"HD5770" את הכרטיס מסך התקציב שלי הוא 2000 שקל + - , השאלות שלי הן: א. האם יווצר צוואר בקבוק? אם כן, מומלץ להחליף מעבד או לקנות קירור ב-100 שקל ולבצע אוברקלוקינג? ב. הספק כוח שלי מספק 300W זה מספיק בשביל כרטיס המסך? ג. רצוי להוסיף עוד RAM, אם כן, כמה? וזהו ואם הספק כוח לא מספיק תמליצו לי על אחד בבקשה. תודה. אה, ובלי עצות של "תקנה כבר מחשב חדש" אין לי את האפשרות הזו. תודה.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  15. אני כבר לא יודע מה לעשות מתלבט בין 9800GT לבין GTS 250 הבעיה שלי זה שייש לי ספק של HEC TRT 400 ולא בא לי להחליף ספק .אני רוצה כרטיס חזק מבקש המלצה לכרטיס מסך מהחנות זיגזג רוצה כבר לקנות מחר

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by ofer,

שלום לצורך שדרוג (לא למורעל מסחקים) מצעים לי להתקין או gigabyte r96128d radon 9600 או asus v9570 tu fx 5700 128 mb (שלוש שנים אחריות) הכרטיסים צרכים לספק גם את המשחקים החדשים לשחקן ממוצע , בהנחה שלא כדאי להשקיע יותר כי החומרה בתחום משתנה ל pci מהיר

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by tom123,

התקציב עד 3000 עדיף של סמסונג או LG או מאג כי זה החברות שמי שאני קונה ממנו מתעסק תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by Ghtm,

תקשיבו, במקום שאבא שלי עובד נותנים מתנות עכשיו והם נותנים מסךף בשם 740B של SAMSUNG. זו לא טעות, 740B , לא 730, אם זה היה 730 הייתי יודע, אבל זה 740B. לפי האתר של סמסונג שחיפשתי אני לא רואה שום הבדל בינו לבין ה730B, האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל? והאם המסך הזה טוב? שווה לקחת? תענו לי מהר בבקשה... אני לחוץ, אני חייב לדעת עד מחר. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  21. מסך 17 או 19 שטוח משהוא טוב שיהיה עד 1500 ש"ח מי מכיר ? שתהיה חברה מוכרת עם אחריות ארוכה אבל שיהיה איכותי מסך זה לדעתי החלק הכי חשוב שיש כי את המחשב שלי החלפתי כבר 30 פעם והמסך נשאר

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by yuvalkosh,

כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by eglon1,

האם זה שיש לו רק 256 MB ישפיע על בקר הזיכרון - 256 BIT ? איך הכרטיס בכלל ? - 554 ש"ח . מה אורך הכרטיס ?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by bilbo,

אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by piniman,

שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים