כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21448 ב510 שקל אתה מקבל כרטיס שיריץ לך כל משחק היום על HIGH.... מה אתם אמורים..משתלם יותר מה9600GT ? יש איזה באנצ' מסודר של שניהם?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT
-
- 15 תגובות
- 922 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב חדש עכשיו אחרי שה6800 וX800 הציבו סטנדרטים חדשים בעולם הכרטיסים רציתי לדעת עם הכרטיס שהולכים לבוא לMID END הינו ה-6600 וX700 יהיו ביחס של מחיר ואיכות שווים ל9800 או עדיפים או עדיפים פחות... זה סתם מעניין אותי כי אם ה6800 הוא פי 2 מהיר מה5950 אז איך ה6600 יהיה מול ה5950 וגם ביחס למחיר... תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני בודק שילוב של 4770 בשתי מערכות שונות . אחת מבוססת AMD השנייה Intel. האם באחת מהן יווצר צוואר בקבוק בשילוב הכרטיס הזה? אם כן, באילו מהן הוא יהייה בעייתי יותר? AMD: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Gigabyte MA78LM-S2H 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W Intel: Pentium E6300 EP43-UD3L 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W אגב, אשמח לשמוע חוות דעת כללית אם המפרטים בנויים כראוי,איזה מהם עדיף ואם יש איזון כללי ואם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות בגזרת המעבד והלוח (לגיימינג. טווח ה 350 גג למעבד ו 400 גג ללוח. ) תודה רבה, לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ליפני שבוע קניתי מחשב חדש : מעבד: INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1110 לוח אם: ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 ... זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪323 כרטיס מסך: PALIT GTX560 TI "SONIC" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪994 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪320 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪432 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 יש לי במארז מד טמפרטורה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד ההרדיסק …
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם להחליף את המערך שיש לי כרגע בכרטיס יחיד או במערך אחר. כרגע המערך שלי הוא 6950 פתוחים ל 6970 + כרטיס פיזיקה 460 GTX 1GB יש לי למי למכור את שלושתם ב 2200 ש"ח ולהוסיף עוד 600-700 שקל לכרטיס חדש. השאלה האם כדאי לעבור לכרטיס יחיד? אני לא מדבר מבחינת חיסכון חשמל ותקלות (שעד עכשיו לא היו) בעיות תאימות וכאלה. אני מדבר נטו מבחינת ביצועים במשחקים וכו... האם יש כרטיס יחיד בתקציב של 2800 שקל בערך שיותר חזק מהמערך שלי?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל מיני מבחני השוואות בין ביצועי כרטיסי מסך, תמיד הכרטיסים שליד שמם מצויין SLI הם בעלי ביצועים טובים משמעותית מכרטיסים שזה לא מצויין לידם. באתרי מכירות מחשבים לא מצאתי שום כרטיס שמצויין SLI ליד השם שלו.. אז רציתי מאוד לדעת מה המשמעות של SLI ואיך גורמים לכרטיס להיות כזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הם לא עושים את זה הרבה אבל הנה http://www.matrox.com/graphics/en/press/releases/2008/corpo/mseries/
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-