כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, הודעה ראשונה שלי אני מתכנן לקנות כרטיס מסך זול אני לא רוצה ביצועים מטורפים אבל מצד שני לנצל את התקציב לכרטיס מסך שיכול לתת את הביצועים הגבוהים ביותר ראיתי מספר אפשרויות ?Forsa 6200A 256MB DVI, HDTV, DDR II (BULK 128 bit http://www.geniman.com.hk/geforce6200a_ddr2_agp.htm עולה 380 שקל בחנות של ksp MSI Geforce FX5700VE 128Mb 128Bit MFX5700VE אין לי קישור אליו, וגם אין לי עליו פרטים ממש, הוא עולה 330 שקל בחנות tms או אפשרות שאני לא ממש רוצה זה ?9550 256MB, TV, DVI של powercolor גם הוא עולה 380 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=37 כפי שאתם רואים הלוח אם שלי תומך AGP תמליצו לי חברים! תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך זול ה8800 שהיה לי נשרף :\ בגדול אני צריך כרטיס שיחזיר את המשחק הירוס 6 החדש. לא בשיא הרזולוציות אבל שלא יהיה איטי מידי. המעבד הוא AMD 5200+ וזיכרון 2G יש משהו נחמד במחיר הזה או שאני מדמיין? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זוכרים שלפני שבוע רשמתי לכם שאני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל רק בגלל שהתקנתי תגירסא החדשה של הדרייברים אז תשמעו: לא הצלחתי להפעילו עשיתי שחזורים,כל מה שניתן וזה לא עזר :-[ אז פירמטתי תמחשב אתמול התקנתי תגירסא החשה של הדריביירם 4.11 ושוב אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל(רק' ב vga modr ) מה עושיםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
: אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
1.איזה עדיפה? 2.האם שווה להוסיף לגרסת ה512 של ה3850?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ על קניית כרטיס מסך בברלין מכיוון שאני נוסע לשם בדקתי אתרי חנויות כמו: (הכרטיס מחליף GTX470 ) http://www.conrad.de/ http://www.csv-direct.de/ownpages2.php?page=pckomponenten מצאתי משהו מעניין ב 459 יורו ( 2135 שקל בערך)[h=1]Sapphire AMD Radeon™ R9 290X Tri-X Overclocked 4 GB http://www.conrad.de/ce/de/product/1070526/Grafikkarte-Sapphire-AMD-Radeon-R9-290X-Tri-X-Overclocked-4-GB-GDDR5-RAM-PCIe-x16-DVI-HDMI-DisplayPort?ref=list[/h]עכשיו הקטע הוא שעם החזר המס בנמל התעופה יורד המע"מ שעומד על 19% מה שהופך את העניין למאוד משתלם... מה אתם חושבים? המפרט שלי הוא: מעבד: I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק: FSB 700W 700-80GHN 80+ PFC מארז: Lancool…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב - ספק ג'נרי 350W, פנטיום משהו עם לוח אם משהו עם 1 GB זיכרון (DDR2), כרטיס מסך ati hd 2400 pro - כרגע המחשב מריץ סרטים ב- 1080P על הטלוויזיה. אני מחפש למחשב של חבר כרטיס מסך, הדרישות: שיהיה עם יציאת HDMI ו- VGA שיהיה סאונד ביציאת ה- HDMI שיריץ סרטים 1080P שלא יקריס את הספק הכי זול שאפשר - חדש/משומש טווח המחירים שלא יעלה על 250 שקל (אשמח לכיוון ה- 100/150 שקל אם אפשרי\ תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הלוח H110 תומך ב PCIE3 גם שאר החריצים תומכים ב PCIE2 אבל הלוח ירד ל 1.1 למה ? זה קשור לביוס ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז התארגנתי לי על כרטיס מסך חדש Nvidia geforce gtx 770.. ברגע ששמתי אותו ונכנסתי למשחק ESO המשחק פשוט קורס אחרי כמה דק של משחק.. או שנגיד הורדתי BF4 ומדי פעם המשחק פשוט קופא לי (לא מקורי)..אבל המשחק רץ על אולטרה חלק.. בכל אופן לפני שהבאתי את הכרטיס מסך הרצתי עליו בדיקת מאמץ והכל היה תענוג..מישהו אולי יודע להגיד לי מה העניין? והוא מעודכן דרך אגב.. אודה מאוד לעוזרים..=]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-