עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by WarSoul,

שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by אורבך1,

האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by diana odintsov,

למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by or_cool,

נראה לי שזה בכרטיסי מסך עשיתי חיפוש ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by yonifra,

שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה והייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי פה, אני רוצה לקנות את ה 9500 (כן, מה לעשות, אין תקציב..) עכשיו, מצאתי אותו בקונפיגורציה של 1GB ושל 512MB וההבדל היחיד הוא 50 ש"ח במחיר. להלן המפרטים: גרסת ה 1GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22166 גרסת ה 512MB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=22165 מישהו יכול לומר לי איך בדיוק הבדל של 512MB זה רק 50 שקלים? מה קרה בעולם?! כמו כן, מה ההבדל בין 128bit לבין 256bit? אם מישהו יכול להמליץ לי על מי מבין השניים ללכת שיגיד בבקשה אם אין הבדל והראשון סתם חצי ג'יגה יותר אז אני כמובן אבחר בגרסת הג'יגה... המחשב שלי ה…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by bluemail,

תוך כמה ימים זה יהיה בישראל ומחירו (עפ"י נציגת ATI בישראל ) יהיה 2400 מה דעתכם ??? (אני אשמח לקבל נתונים עליו )

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by erap129,

יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.

• 16 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

שלומות, מקום העבודה שלי מתלבט בקשר להזמנה של 70 מסכי "17 חדשים. האופציות שעומדות על הפרק הם: LG 710BH ב119$ MAG AH778 ב-112$ או ViewSonic E70F ב-125$ הכל לפני מעמ. האם מישהו מכם מכיר השוואות ראש בראש של המסכים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? מה אתם הייתם לוקחים?

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

כולל מידע על כרטיסי 7200-7600 http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3351

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by bv500,

לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 900 שקל. קראתי את הסקירה באתר על שוק כרטיסי המסך ועדין אני לא יודע מה לקנות? אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו GTA 3 ,Tony Hawk 3 ודומיהם

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום חברים, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין כרטיס 8800GT G92 512MB לבין כרטיס 8800GTS 640MB (מלבד גודל הזכרון)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yotamoo,

מישהו יכול לדרג את סוגי הקבצים הבאין לפי איכות: DivX, AVI,VCD, SVCD... תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by asmy999,

יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by yuvalya,

ערב טוב, הייתי מעוניין לדעת מבין כרטיסי המסך הבאים, מה המומלץ ביותר ? מבחינת שימושים, עיקר השימושים יהיו באופיס אך יכללו גם משחקים מפעם לפעם וכן עריכה מזדמנת של סרטי FHD ממצלמת וידאו ביתית. http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/10123 http://tms.co.il/product/9164 תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by steelmanx,

חבר שלי מעוניין לקנות כ"מ חדש המעבד שלו הוא PENTIUM D 3.0 gHz מה הכ"מ הכי חזק שהוא יכול לקנות ללא צוואר בקבוק במערכת.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  23. לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) AGP -מעבד P4 1.7 (אני בדיוק מחליף גם אותו ליותר טוב..) -זיכרון 1GB -ספק HEC 300W תודה מראש. השימושים הם למשחקים קלים יחסית.. (פיפא, סימס וכו')

24. Started by maCr0T,

כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TheShadow,

אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.