כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתאים למחשב שלי , ויוציא ממנו את המקסימום - ושיריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים. המסך שלי הוא מסך LED 22 ברזולוציה גבוהה 1920 על 1080, והכרטיס מסך הנוכחי שלי לא מצליח להריץ כמעט שום דבר ברזולוציה הזאת ובכללי לא מריץ משחקים חזקים או אפילו בינוניים טוב. לצערי אני לא בקיא בעניין יותר מידי ואשמח מאוד לעזרה המפרט שלי: Intel Core i5-2310 2.9GHz Intel DH61WW שתי זכרונות Kingston 2GB 1333 DDR3 ספק כח - אני מתכוון לקנות אחד שיתאים לכרטיס מסך 600W+ של חברה איכותית. התקציב שלי לכרטיס מתחיל מ1000, ויעלה כמה שצריך (גם ב500 שקל מבחינתי) אם באמת צריך את התוספת כדי שהוא יענה לדרישות שלי. סה"כ אני רוצה כרטיס מסך איכותי וחזק שיריץ את כל המשחקים הכבדים ה…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש גם בפורם ולא הכי מבין במחשבים קיבלתי הצעה לקנות שתי מחשבים מחשב אחד עם כרטיס זיכרון nvidia 500 mb quadro והשני ati500 mb hd 4550 המחשבים זהים אשמח לקבל המלצתכם מה עדיף לי לעריכת וידיאו ?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס של GAINWARD 260GTX שזה עם OC ועכשיו אני יכול להביא 295GTX להחליף עם מישו ואפילו לעשות מערך SLI של 295GTX אבל בטח בשביל זה צריך ספק כוח שאמור להספיק לדינוזאור.. אז אני אסתפק באחד.. אז שאלה ראשונה זה אם הספק שלי יספיק? ושאלה שניה אם אפשר להישתמש בכרטיס הזה בשביל 3D...יכול להיות שהשאלה שלי לא נכונה-כאילו שזה לא קשור אחד לשני אז תתקנו אותי.. ה295GTX הוא של GIGABYTE אם זה משנה.. והמפרט שלי פה בצד <--+OC קטן למעבד שלי תודה
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים: SAMSUNG 710N BENQ 737S-D BENQ 767B12 LG1730S LG1730B LG1720B HYUNDAI Q17 יש למישהו נסיון איתם?
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכרטיס מסך שיש לי (חתימה) יש צ'יפ RV350 זה מה שיש ל 9600 לא?? ואם כן איך אני משפר את הכרטיס??
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני בנתיים מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GTS של NVIDIA בארה"ב אבל אני רוצה לחכות שיצאו החדשים של ATI בשביל שיוריד את המחירים ואולי יהיה שווה לקנות את החדשים אם הם לא יעלו יותר מידי..פשוט ה8800 תומך DX10 אז שאלתי היא מתי בערך בידיוק מתוכנן לצאת הכרטיסים החדשים של ATI שתומכים בDX10? והאם הם יותר טובים מה 8800?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2
-
- 15 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני בודק לגבי רכישה של מפרט מחשב ובתוכו כ.מסך מסוג Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI האם הכ.מסך הזה ראוי לרכישה? משחקים / סרטים .... מצורף לו מסך 20 אינץ - LG W2042T תודה.
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שאלה קניתי INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בגלל גוף הקירור שאמור להיות מצויין. הוא בא עם אוברקלוק של 700MHz למעבד ו 1000MHz לזכרון. בלי עומס הטמפרטורה שלו 53. בעומס הוא מגיע ל-70. גם עם מארז פתוח. זה לא קצת גבוהה מידי? במיוחד עם גוף הקירור של AC. ולפני זה לא הייתה לי בעיה של איוורור למארז. בכרטיס הקודם הייתה ירידה של מעלה אחת בין מארז סגור לפתוח.
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-