עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guyyug,

אני יודע שמסכי שפורפרת עדיפים על LCD בנושא זה אבל האם בכלל זה אפשרי לשחק בצורה סבירה על מסך כזה עם זמן תגובה של 25MS

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by d30DK,

שלום, יש לי את המחשב הבא (AS IS/מותג לנובו) http://www.misco.ie/Product/194971/Lenovo-ThinkCentre-Edge-72-Tower-PC-Intel-Pentium-G640-2GB-250GB-Windows-7-Professional-1-Year-Warranty אני מעוניין להחליף לו ספק כוח (הנוכחי 280W) על מנת להתקין בו כרטיס מסך שיחזיק מסך 27" ברזולוציה 2560X1440 + מסך נוסף (22" 1680X1050). חשבתי ללכת על ספק כוח כמו זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 אלא אם כן יש יותר טובים/זולים שיחזיקו כרטיס מסך טוב. וכמובן שאני צריך לדעת איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות. השימוש העיקרי הוא עבודה - פוטושופ (לא כמעצב), ועבודה משרדית רגילה יחסית. העבודה היא בתחום התכנות. לא יהיו משחקים או דרישה לגרפיקה כבדה (תלת מימד וכאלה). המטרה היא לתק…

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום , החלפתי את הוודוו 3 3500 שלי ברדאון 9000 פרו של גיגה ביית , עם הוודו לא הייתה בעיה עם דרייברים....כאילו הייתה גירסא אחת ומסנכה.... עכשיו כשאני עובר אני שומע שיש המון גירסאות כמו בג'י פורס שיש המון DETENATOR וצריך לנסות המון גירסאות עד שרואים איזה גירסא הכי טובה לכרטיס . האם זה נכון ? גם לגבי הרדאון ?

4. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

5. Started by 1337Din,

מאז שהתקנתי את 9.8 המשחקים נראים בצורה פשוט מוזרה. הכול מרגיש מפוקסל ובלי AA למרות שאני מפעיל את הכול על הגדרות מקסימליות והמשחקים נראו הרבה יותר טוב בעבר. ניסיתי למחוק את 9.8 ולהתקין גרסאות קודמות אך הבעיה נשארה. המפרט הוא - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש

6. אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…

8. שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל2080TI ויש לי לוח של ASUS Z370 ויש אופציה בביוס מהירות PCIE יש AUTO GEN1 GEN2 GNE3 בהתחלה זה היה על AUTO והכול עבד פיקס ניסיתי לשים על GEN3 כי הרבה ממליצים זה מהירות הכי גבוה וברגע שעלה הווינדוס יש דיליי בסאונד אני רואה סרט או כל דבר אחר הסאונד מגיע בדיליי שהחזרתי את זה לAUTO הכול עובד פיקס יש למישהו רעיון למה? ולגביי המהירות בדקתי עם כמה תוכנות זה מראה על GEN3X16 גם שזה על AUTO

9. Started by AvivCh,

יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by BeatNik,

שלום אנשים יקרים: לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8800gts ,הסרתי את הדריברים הישנים והתקנתי את הדרייברים האחרונים,אך משחקים שאני מעלה פשוט נתקעים לפעמים בשניה הראשונה כשעולה המשחק,ולפעמים לאחר כמה רגעים. אשמח לקבל קצת עזרה. האם יש הגדרות מיוחדת לכרטיס או שיש איזשהו משהו נוסף שאני צריך להתקין. תודה עופר.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  11. איזה כרטיס יותר חזק 8800GTS 512MB או 9600GT 512MB? ה9800GT של חברת ZOTAC וה8800GTS של EVGA. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by UVnet,

הותקן לפני כמה ימים. שאר המפרט מופיע בצד. נותן בסביבות ה 13FPS במשחקים כמו Condemned או Psychonauts על 1280X1024. לעומת זאת מספק בסביבות ה 30FPS (ומטה - גם סוג של אכזבה) ב SC3: Chaos Theory על 1280 וכל ההגדרות על הכי גבוה. 2651 ב 3dMark06 על 1280X1024 וכל ההגדרות על הכי גבוה. מה לא בסדר?

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

CTX LCD 15" - S500 Technical Specifications : Display type Active Matrix TFT LCD Diaplay Panel ( inch ) 15 Pixel pitch ( mm ) 0.297 H / V Viewing Angle 120。/ 100。 Contrast Ratio 400:1 Average surface Brightness 250 nit ( cd/m 2) Response Time tr:13ms / tf:27ms Max. Colors supported 16 M colors Horizotal Freq ( KHz ) 30 - 60 Vertical Freq ( Hz ) 58 - 75 Max. Resolution 1024 x 768 ש"ח 1,575.30 -------------------------- SAMSUNG - ?TFT 15'' 153V? 1790 ש"ח -------------------------- IIYAHA - ?15'' E-380S? פנל TN Wide Angle רזולוציה מקסימלית (1024x768 (0,8 MegaPixel בהירות (נומינלית) 380cd/qm קונטרסט 1:450 זמן תגובה 23 מילישניות שטח תצוגה 228x304 מ"מ אופקי…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by shai2009,

שלום, חבר שלי רצה לתת לי במתנה את הכטיס מסך שלו כי אין לו צורך בו. הלכתי אליו להוציא את הכרטיס מסך, הוצאתי אותו כמו במדריך ב-FAQ. חיברתי את המחשב לכרטיס מסך מובנה ופתאום כשמדליקים את המחשב יש הודעה מוזרה שמבקשת לעשות Reboting. חיברתי בחזרה את הכרטיס מסך ויש עדיין את אותה הבעייה. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Rango,

שלום יש לי sapphire hd 6950 2GB RAM וברצוני לפתוח אותו ל6970 השאלה שלי האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הבא: AMD Phenom 2 X4 965 3.4 GHz בלי אוברקלוק אם יהיה לי צוואר בקבוק - לכמה GHZ צריך לעשות אוברקלוק? תודה על תשומת הלב

16. Started by astralon,

AMD Mobility Radeon™ HD 7450M Switchable Graphics, With 512MB איך כרטיס המסך הזה? מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים+? תודה.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. Started by Tomersoni,

אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם.. תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד.. מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו... אני יודע כמובן שזה דורש זמן והשקעה... תודה מראש אתם מסקרים מעולים והפורום הזה מדהים!!

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by Goat17,

שלום אנשים הדיון הקודם /פתחתי פה ננעל אני מקווה מאוד שזה לא ינעל.. קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 זיכרון 4GB 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 ולםי מה שנאמר לי הכרטיס הזה אמור להוציא כ10000 עכשיו מה דעתכם הסיבה לכך? המעבד הוא צאוור בקבוק? מערכת ההפעלה? הכרטיס לא תקין? הכרטיס שהיה מותקן קודם הוא 8800GTS 640MB EVGA כמובן שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש אבל האם כדאי לפרמט בכלל? מקווה שתעזרו לי עם זה אני מאוד מעוניין להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש שלי.. תודה

19. Started by Dvich,

עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..

• 20 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום יש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3, משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85). בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי, מישהו יודע למה זה קורה?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by saarxee,

לפני שאני מעדכן דרייבר, צריך להסיר את הקודם? כי ב-NVIDIA פשוט הייתי מתקין את החדש וזהו... אמרו לי שכך זה ב-AMD, ולכן כנראה בגלל זה אין לי MANTLE ב-BF4 עם הבטא האחרונה.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by shlomi_x,

היי, האם אני זקוק ליותר מאשר כרטיס עם TvOut ו - 8 M לשם צפיה בסרטים בטלויזיה באמצעות המחשב? במילים אחרות: האם הביצועים של כרטיס המסך שלי יכולים להשפיע באופן משמעותי על הצגת סרט (להבדיל ממשחקים)? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. 8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by Roeebaeloha,

שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים