עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m280,

שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by NewRig,

מאחר וכהרגלי אני קונה מסך לכמה וכמה שנים טובות, אני מעוניין לרכוש מסך LCD רחב בגודל 24" או לא רחוק. חשוב שיוכל להציג רזולוצייה של 1900X1200 לפחות ושניתן יהיה לקרוא טקסט בקלות ברזולוצייה זו. עוד דבר חשוב - קצב ריענון גבוה (MS נמוך כמה שניתן) כך שאפשר יהיה גם לשחק מבלי לאבד מהחוויה. לגבי תקציב - אני מצפה למחיר גבוה מאוד ומוכן להשקיע אבל ממש לא בהגזמה פראית כמו מעל 15K

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  5. האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון עם מסכי ה LCD של CTX מהדגמים הבאים CTX LCD 17 S720G CTX LCD 17 PV722E CTX LCD 17 PV720G עברתי על כל ההבדלים הטכנים וסקירות ברשת ואני מחפש התרשמות משימוש מעשי, תקלות ובעיות שירות

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים Gigabyte 670GTX ב2295ש"ח רציתי לשאול אותכם אם יש כרטיס שאתם יותר ממליצים לי עליו באותו התקציב בערך? רק של NVIDIA ואיך ה Gigabyte לעומת ה MSI ASUS EVGA? תודה רבה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by evman007,

איך הכרטיס הזה לעומת ה9550 שלי? לאיזה כרטיס של הדור החדש הוא משתווה? הוא שווה קנייה ב400 שקל ללא אחריות וחדש?

8. Started by nir.nir,

LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by shuy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=10135 17 אינטש 12 MS מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .

11. אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by codec,

אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by WhiteTigerK,

אז ככה - אני בשלבים האחרונים של קניית מסך LCD חדש. ישבתי וחקרתי את הנושא לעומק (לא יותר מידי, אבל חקרתי) והגעתי ל-2 מסכים שההתלבטות ביניהם קשה (ופה אני רוצה את עזרתכם) : 1) ViewSonic VP171b 2) LG L1720P הדרישות שלי מהמסך הן כאלה : מקסימום 16ms (ולפי מה שהבנתי זה מסתדר טוב מאד עם המשחקים החדשים, לא חובה 12ms בשביל לשחק בלי צללים וריצודים), כניסת DVI, יחס קונטרסט של 1:450 לפחות ובהירות של 250 לפחות. הדבר הכי חשוב זה צבע המסך (טוב לא הכי חשוב, אבל מאד חשוב) - ש-ח-ו-ר. הבעיה היא כזו - את ה-ViewSonic יש לחבר שלי, והוא מסך מעולה. לא עשיתי עליו יותר מידי ניסויים אבל במשחקים הוא עומד בכבוד, ובכלל יש לו תמונה נפלאה. הבעיה היא שהוא קצת יקר ונמכר בארץ סביב ה-3000 ש"ח (קניה בחנות מ…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי הפורום יקרים!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך וכבר הרבה זמן, שאני בודק את הנושא. ולאחרונה גיליתי, שנפלו לידי עוד מספר שקלים אשר יאפשרו לי לרכוש את הRadeon 9800NP כמובן, שתחילה התלהבתי, אבל... אז נוצרה בעיה מכיוון, שאני מאותם האנשים, שלא קונה בראש שקט כי זה נרא דגם חדש והוא אמור לעבוד יותר טוב (כביכול יותר טוב מה radeon 9700NP). אני אוהב לראות עובדות המוצקות אשר מראות מה הכרטיס באמת יכול ולא רק עובדות על הנייר. ולכן התחלתי לחפש באינטרנט סקירות והשוואות ביצועים בין הרדאון 9800NP לבין רדאון 9700NP לבין רדאון 9500PRO, אך לצערי לא הצלחתי למצוא סקירה או יותר נכון השוואת ביצועים אשר כוללת את הראדאון 9800NP. וכאן החלטתי לפנות אליכם אנשי פורום נכבדים, ולשאול אותכם אם נת…

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by BlueButterfly,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by overload,

אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים