כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך רחב של Benq 22 אינץ'. -האם צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש?, כי זה נראה כאילו הביצועים שאמורים להישאר אותו דבר טיפל'ה ירדו (נכון שעליתי רזולוציה אבל עם כל הכבוד assassin's creed) צריך להמשיך לזוז חלק - בהתחשב שהפריימים הם 70-80. אם כן, איזה דרייברים להתקין? 177.83 או לחזור ל 175.19 ? -------- האם ישנם דרייברים מוסיימים למסך עצמו?, הגיע לי עם זה דיסק כלשהוא אבל כמו שזה נראה הוא חוברת הדרכה בלבד. ------- למה אני לא יכול להעלות מעלה מ60 הרץ????
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב אז כנראה השבוע אנחנו קונים מערכת קולנוע, עכשיו מחשב אני מעדיף בגלל שיש לו את העיתרון הענק של להוריד סרטים אבל האם יציאת TV-OUT של כרטיס פשוט (FX 5200) שווה לאיכות התמונה של דיוידי טוב? (דיוידי בסביבות ה700-800 שקל) אם יש הבדל אז האם הוא הבדל משמעותי?! כל המערכת תיתחבר לטלויזיה 34 (כנראה טושיבה, או 50 או 100 Hrz). תודה מראש לעוזרים.
-
הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!! האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ? בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב, אז ממש במזל הגיע אלי XGTO2 שהולך למחשב משחקים, ולמזלי בדיוק גם הרכבתי מערכת למתמטיקאי עם 3200. כמובן שלא יכולתי להתאפק וחיברתי בין השניים. רק מה, לכל חולי ה OC קחו בחשבון שאני לא הולך לקרוע את הכרטיס, לא VMODים ולא נעליים כי ממש לא בא לי לזרוק 1500 שקל שלא שלי. רושם ראשון - הקרור מעצבן. רצוי מאוד לקנות אותו עם קרור נורמלי. עריכה: לא מדוייק. אפשר לחיות יופי עם הקרור המקורי - ראו הערה בהמשך לפני פתיחה, בדיקה קטנה של OC, בלי שום בעיה עולה למהירות של X800XTPE [attachment deleted by admin]
-
- 43 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס ישן של ATI REDION 9200 כשאני מפעיל HD זה פועל לאט לכן אני מחפ שכרטיסב מסך חדש שיפעיל לי HD הכי גבוה שאפשר בלי שום בעיה ..הכרטיס ישמש קצת למשחקים כמעט לא אפילו.. תנו המלצות ב350 - עדיפות לATI והכרטיס צריך להיות מחובר למסך 24" בקרוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?
-