כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המחשב הבא (AS IS/מותג לנובו) http://www.misco.ie/Product/194971/Lenovo-ThinkCentre-Edge-72-Tower-PC-Intel-Pentium-G640-2GB-250GB-Windows-7-Professional-1-Year-Warranty אני מעוניין להחליף לו ספק כוח (הנוכחי 280W) על מנת להתקין בו כרטיס מסך שיחזיק מסך 27" ברזולוציה 2560X1440 + מסך נוסף (22" 1680X1050). חשבתי ללכת על ספק כוח כמו זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 אלא אם כן יש יותר טובים/זולים שיחזיקו כרטיס מסך טוב. וכמובן שאני צריך לדעת איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות. השימוש העיקרי הוא עבודה - פוטושופ (לא כמעצב), ועבודה משרדית רגילה יחסית. העבודה היא בתחום התכנות. לא יהיו משחקים או דרישה לגרפיקה כבדה (תלת מימד וכאלה). המטרה היא לתק…
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA2VGA ורציתי לשאול אם הוא מעביר גם כול או שאני צריך כבל?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שניהם ב300 שח...אם יש משו יותר טוב אחר להציע ב300 רק תגידו... ה6200 מפה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1228 וה9600 מפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2159
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
למשתמש לא גיימר אבל שיתאים לביצועים סבירים לרוב המשחקים הקיימים. אין לי כרגע את מפרט המחשב הקיים אוכל להשיג אם צריך. מדובר בכרטיס PCI-E מהסוג הישן,מחשב בין 5 שנים אני מניח core 2 due תודה TANGUSH
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משחק crysis 1 על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 כרטיסים של gtx 570 gigabyte oc. אני מקבל ממוצע של 53 FPS שזה נראה לי מאוד נמוך ביחס לבדיקות שעשו על הכרטיס באינטרנט באותו המשחק עם אותן הגדרות... המערכת שלי: i5 2500k 8GB 1600 ssd m4 128GB gtx570 sli asrock extreme 4 gen 3 הדרייברים כולם מעודכנים(מהאתר של NVIDIA) וכן הSLI משופעל. מה לעשות?? מחכה לתשובה תודה.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם כדי לחכות לו או לקנות את הti4x000 אם כן כמה זמן? אם לא על איזה ti כדי ללכת? הנה לינק עליו ! http://tw.giga-byte.com/awards/img/pcpro_r9500.jpg אני לא כל כך מבין בכל ההשואות האלה ! אז מה דעתכם???
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת ישן עם מעבד 2.4 .. עם שיטת הAPG 4X .. לפי מה שהבנתי.. אני רוצה להביא כרטיס מסך .. נורמלי (יש לי כרגע גי'פורס MX 440) אני רוצה שמשחקים יעבדו לי .. (באטל פילד 2 ... סתם לדוגמא) אין לי צורך בHD.. אם כבר אז שיהיה חיבור טוב לטלוזיה שיראו כמו במסך מחשב .. אבל זה לא חובה מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם יש כבל זול מsvideo (המחשב הנייד) לav או composite וכשאני אומר זול אני מתכוון למשהו בפחות מ100 שקל
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מ2 סיבות: 1. לשחק במשחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2. לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה [32' של פיליפס FULL HD] רצוי HDMI למרות שיש בטלוויזיה את כל היציאות. לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2 ג'יגה זיכרון תקציב: עד אלף ש"ח זה המעבד שלי: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031) ספק: ez cool real 300W [ מעוניין לשדרג על מנת להתאים לכרטיס מסך שתמליצו ולאל פסק ] -. איזה כרטיס מסך הכי טוב שניתן יכול …
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אני זקוק להלמצה לכרטיס מסך עד 2000ש"ח שישמש אך ורק לעריכת וידאו. אני עובד עם פרימייר, בתמונה ניתן לראות את ההמלצות של Adobe. ה 7800 הוא הכרטיס היחידי שנותן תמיכה מלאה בתקציב שפוי. השאלה היא מה הכי מומלץ מכל החברות. תודה מראש שחר [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה HD4850 שלי, הוא כבר ממש על גבול היכולת שלו ברזולוציהה של 1680X1050. ההתלבטות שלי בין בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מבין שה GTX260 חדש יותר, אך הוא חלש מה 9800. מה שמטריד אותי הן בעיות דרייברים ו micro stuttering ב 9800, כמו כן גם בעיית החום (סביבות 90 מעלות, שמעתי נכון?!) דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את viosonic pv171 אני רוצה לנצל את יציאת ה DVI של המסך , ולכן אני קונה כרטיס מסך חדש איזה כרטיס מומלץ, קחו בחשבון שאני לא גימר ולא משחק אף פעם במחשב. אני משתמש באופיס אינטרנט וסרטים. איזה כרטיס יתן לי ביצועים טובים במחיר סביר
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מהלך מבריק - הרי HAVOK נמצא כמעט בכל משחק כיום. רק מוזר שחברה שבבעלות אינטל משתפת פעולה עם חברה בבעלות AMD http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37907-135.html
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 שלא תגידו משחק שצריך כרטיס מסך ברמה כזאת ! ופתאום מ100 FPS של המשחק אם הזמן מתחיל לרדת לי ל80-70 הגיוני שהוא ישחק ככה ?? אז למה צריך כזה כרטיס מסך ?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-