עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by irina20,

הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

2. Started by tomerdx111,

איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by gilad0327,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1385 שווה לקנות אותו ...הוא טוב?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.elumens.com/products/visionstation.html http://www.elumens.com/products/images/quicktime-movie/vs_flyaround-005.mov היום במבצע של 10000$

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by dan_dekel,

אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  10. דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by alextomin,

אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  12. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

ראיתי מסך מחשב LCDאבל אני לא יודע הם הוא טוב למחשב שלי מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Box Venice? זיכרון X2 Samsung 512MB DDR 400MHz PC3200 דיסק קשיח - Wegital 120GB 7200 8MB Buffer Sata WD1200JD כרטיס מסך Gigabyte GV-RX80L256V ATI Radeon X800 XL 256MB Vivo PCI Express Retail לוח אם DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 SLI Motherboard צורב NEC-3520A x 16 DUAL LAYER Black DVD מארז Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt המסך: Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS סוג המסך LCD גודל מסך 17 אינטש מסך שטוח לחלוטין זמן תגובה 8 מילי שניה המסך מתאים הן למשחקי מחשב, הן לצפייה בווידאו על גבי צג המחשב והן לעבודה על תוכנות לעיצוב גרפי. רזולוציה מקסימלית SXGA 1280 * 1024 יחס ניגודיות 70…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  13. איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה? כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by רוני רו,

היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני

15. ושהמסך יציג דברים שונים? יש אפשרות כזאת או שזה דמיוני?

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by bluemail,

קניתי את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 הייתי רוצה לדעת את דעתכם עליה או שיש 1 יותר טובה באותו מחיר (אולי של חברה אחרת רק אותו מוצר ) . אני יודע שהמעבד יגביל לי אותו אבל החלטי לפצל את הקניה ולחכות כמה חודשים לCI7 ולוח אם . (יש לי ספק כוח 400)

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  18. אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  19. הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200 עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by Ido.K,

אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  21. איך זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by tronado,

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA הוא משתווה בערך ל7950GX2

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by k_700,

בתקציב של עד 2000 שקל מה הכרטיס מסך הכי משתלם למשחקים, אובר קלוק, ובעיקר שיחזיק הכי הרבה מעמד בסטוק....

• 17 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by Eyal-Style,

לוח אם Z87 D3H - מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT יש סיכוי כזה להפעיל את 2 כרטיסי המסך גם את החיצוני וגם את המובנה לטובת צריכה בחשמל ? מה שאני רוצה שיקרה זה שהמאיץ הגרפי של אינטל ה- HD 4600 יעבוד כל הזמן אלא אם כן אני נכנס למשחק ואז ה- 7950 יכנס לפעולה (כמו מה שקורה בניידים) , כמובן שהשאלה היא בהנחה שגם הכרטיס המובנה וגם החיצוני עובדים - כשאני נמצא במערכת ההפעלה ולא כשאני נמצא בביוס .

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by NIR-T,

עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....

דיונים חדשים בפורומים