עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by babu,

מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם 9800GTX 8800GTS 8800GT בשלושתם מדובר על SLI אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  2. שלום לכולם וצהריים טובים! בקרוב אני טס לארה"ב ולכן אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך (או לשדרג את היכולת הגרפית של המחשב במערך) כרגע אני בעל: gigabyte radeon hd 7970 windforce 3x שאר המפרט: i5 3570k 3.4 Ghz (3.8 with boost) Noctua nh-d14 Asus p8z77-v (LGA1155) G.skill 2x8GB ddr3 1333Mhz Gigabyte Radeon HD 7970 3GB gddr5 OC Hitachi deskstar 7K1000.D 1TB 32MB Samsung 840 series 2.5 Inch 250GB SSD Sony nec optiarc AD-7280S DVD Seasonic SS-850HT 850W (active PFC) Antec P280 ATX mid tower black case (הוספתי שני מאווררים מקדימה המכניסים אוויר) windows 8.1 pro 64 bit קודם כל אני סבור שהחומרה בארצות הברית יותר זולה ולכן אני שוקל בכלל לשדרג את כרטיס המסך. רציתי …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by valorien,

אנשים טובים בוקר אור לכולכם. ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות. השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.elumens.com/products/visionstation.html http://www.elumens.com/products/images/quicktime-movie/vs_flyaround-005.mov היום במבצע של 10000$

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. יש לי כבל S_VIDEO בין המחשב לטלויזה בסלון. אני מעוניין להחליף את הטלויזה הישנה במסך LCD 20 אינץ רחב, ראיתי שהם מגיעים עם חיבור DVI או VGA. איזה מתאם קיים שיאפשר להעביר למסך סיגנל מה-SVIDEO אין לי אפשרות לפרוס כבל DVI במקום הכבל הקיים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by Blotus,

שלום אני מעוניין לקנותכרטיס מסך. אני מתלבט בין3 דגמים, ATI RADEON 9800 PRO של שפל, הכרטיס השני: GFROCE 6600 או 6200 תהיתי מה יותר טוב מה הממומלץ מבינהם אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי בנושא תודה בלוטוס.

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by דיוגנס,

איזה כרטיס יותר חזק? מצד אחד ארכיטקטורה קצת ישנה, אך ליבה חזקה יותר, מצד שני חידוש טכנולוגי, אך ליבה חלשה. תודה.

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

יש לי 2 שאלות בקשר לקירור כרטיס 7300GT - הכרטיס מגיע עם מערכת קירור מובנית? אם אני יוסיף לו קירור רציני, הביצועים יעלו בצורה נכרת? שאני אומר קירור רציני אני מתכוון לקניית מערכת קירור בסביבות ה-100 ש"ח או בנייה של 2 מאווררים מתחת לכרטיס (שמעתי שיש קומבינה למקם 2 מאוורירים מתחת לכרטיס ע"י שימוש בחריץ PCI). תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF? מה המומחים אומרים...?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  12. אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by eliran-f,

היי חבר'ה אני ליפני שידרוג של המחשב שלי [הולך להוסיף עוד גיגה ראם לגיגה הקיים] אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש[ברשותי inno3d 7300LE]..משהו שיחזיק מיבחינת השוק לשנה שנתיים.. חשבתי על 8600GT או GTS אבל בחנות אמרו לי שכדי ללכת על 8800GTS עם 512 זיכרון..ב1500שח..וגם אמרו לי שאצטרך ליקנות ספק כוח חזק יותר [ברשותי ספק 520W] עכשיו,אני רוצה לשפר FPS ב מישחקים כמו CoD4,crysis,americas army,ועוד כמה אחרים.. אני לא "חולה גרפיקה" אני אוהב גרפיקה סבירה ומישחק חלק בלי לגים אז ככה- 1-מה כדי? 2-לגבי הספק האם זה נכון? 3-איזה מחיר מישתלם יותר? או שאתם מכירים זול יותר 4-כדי לחכות לסידרה החדשה [9] של ינבידיה? אלי. נ.ב-המחשב שלי- pD 3.4GHz 1gb ram ddr2 533mhz motherboard- MSI neo9…

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by luffield,

יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by oshric,

שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by Ashand,

בכמה נמכר הכרטיס הזה כיד 2?

17. Started by 7ven,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה עם כרטיס מסך שרכשתי יד שנייה radeon 9800 pro הכרטיס המדובר זקוק למקור מתח נוסף (מולקס? - זה שמתחבר גם לכונן דיסקטים) העניין הוא כזה, בהתחלה הכל עבד חלק אבל עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא עובד למשך שנייה ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו שוב לא קורה כלום ורק ניתוק של הספק למס' שניות מאפשר לי להדליק אותו שוב (לשנייה) הכרטיס עובד בסדר על מחשב אחר והבעיה היא לא בספק כי ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר. לציין כי כרטיסים אחרים כן עובדים על הלוח שלי (gigabyte 478 לא זוכר דגם ספציפי) האם ייתכן כי הלוח תקול אבל רק בעניין של כרטיסי מסך שדורשים תוספת זרם? תודה רבה מראש (זו התקלה הכי מוזרה שקרתה לי מעולם) סוון

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by gigabot,

תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by shar00750,

שלום לכולם . יש לי כרטיס 9800GT של SPARKLE אך הוא נעול להעלאת מתחים , ניסיתי עם כל תוכנה אפשרית . איך אני יכול לשנות ולאפשר העלאת מתחים (לא מעניין אותי אם זה מומלץ או לא ) זה הכרטיס: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=71&sub_id=214 האם ניתן לעשות משהו או שרק צריבת ביוס תעזור?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  20. Started by cold fire,

ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק

• 16 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by jacobra,

יש כזאת חיה?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by bd,

אני לא גיימר ולא משו כבד רק רוצה לשחק במשחקים ושיעלו לי , ושאני לא יצטרך לשדרג אותו בעוד כמה זמןן למשחקים חדשים של העתיד.. חבל לקנות כרטיס שלא ינוצל עד הסוף במחיר כל כך יקר ולא אחד פשוט שלא יעלה לי משחקים ברמה ואיכות טובה כסף זה לא הבעיה אני יכול לקנת 6800 אבל אני צריך את דעתכם..!? חבל לקנות אותו בסוף ככה לחינם ילך על פארש המחשב הוא דו שימושי ..סרטים גרפיקה מוזיקה..(עריכה עובדה ) וגם לשחק.. זה המערכת INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB ASUS P4P800-E DELUXE ADATA DDR 512MB 500MHZ 2 WD 160/7200 SATA 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ZALMAN CNPS7000A-Cu

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  23. יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by TempesTo,

התקציב הוא עד 1000 ש"ח המפרט שלי : Intel Pentium 4 CPU 2.60GHz GB 1 RAM זיכרון הכרטיס שברשותי כיום הוא FX 5200 128bit והוא לא סוחב בכלל איזה כרטיס מומלץ לי לקנות בנתונים אלה ? תודה TempesTo

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים