עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  2. שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. זה מה שקראתי באיזה אתר, שהכרטיס הגרפי שיהיה בPS3 (RSX 'Reality Synthesizer') יותר חזק משני GF6800U נראה לי קצת מוזר זה באמת נכון?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  5. רשמתי כבר תשאלה

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by buuhaa,

שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by User_Name,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  9. יאלה חברים אני החלטתי סופית שאני רוצה כרטיס מסך טוב אני רוצה משהו שיפעיל לי משחקים על פילטרים תודה לכל העוזרים אלי

• 20 תגובות
    • 935 צפיות
  10. של AMD או NVIDIA? אני יודע שזה פרט שולי, אך בכל זאת - אילו דרייברים "עמוסים" יותר בפיצ'רים וצורכים יותר משאבים מהמערכת? תודה.

11. Started by iveco,

יש לי שכן עם כרטיס 750TI והוא רוצה עליו 250 שקל ? כמה הוא שווה ? ואם הוא רלוונטי ל 2023 גם באיכות גרפיקה LOW MED

12. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  13. היי, המחשב עם כרטיס מסך HD 5770 מחובר לטלוויזיה עם HDMI,התמונה מוצגת במלואה אך יש שני פסים שחורים בצידי המסך. לאחר בדיקה של ה-Scaling Options בדרייבר ובדיקה של ההגדרות מסך בטלוויזה זה לא מסתדר... או שכל התמונה במרכז הטלוויזיה או שהתמונה עם פסים בצדי המסך או שהתמונה מוצגת בצורה תקינה מבחינת הגובה אך מבחינת הרוחב היא גולשת ולא מוצג צידי התמונה(שזה סמל ההתחל וכל מה שמעליו,השעון וכל מה שמעליו) איך אפשר לסדר זאת שהתמונה המוצגת במסך מחשב,תוצג כראוי בטלוויזה? יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226BW 1680x1050p הטלווזיה היא סוני 32W4000 1920x1080p תודה.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by emmanuel,

שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by chubaka,

??

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by s.os,

אני קונה בימים הקרובים כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אם זה באמת חשוב איזו חברה אתה לוקח? כי ראיתי שכרטיסי מסך של LEADTEK הם לא ממש יקרים ויש אחריות להרבה זמן (3 שנים) אז חשבתי אולי שווה יותר לקחת אותם והשאלה השנייה שלי היא האם הדגם הבא זהה לדגם השני: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL או: שאר ה 7900GT של החברות למשל ASUS תודה מראש

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Keman,

בעבר, לפני כמה ימים פתחתי ת'רד על הנושא, אבל דניס סגר לי אותו, ואני נאלץ לפתוח אותו שוב, ולפי בקשת דניס, עם דברים יותר מוצקים. כתבתי על הכרטיס שבכותרת, ואכן צדקתי. מדובר במפלצת של טראפלופס אחד עם 512 ביט אפיק הזכרון, רק שזה הושג לא על שבב בודד, אלא כמו במקרה של GEFORCE 7950X2. הכוונה לשילוב, מין SLI LIVE של שני כרטיסים חזקים מבוססי G92. ולפי מה שידוע : 1. הכרטיס יחליף את 8800ULTRA ככרטיס מוביל בפברואר - מרץ 2. כתחלופה ל8800GTX באותם חודשים צפוי להגיע 9800GTX שיוכל לעבוד ב 3-Way SLI 3. במרץ - אפריל יצא 9800GT שאין עדיין מידע לגביו. 4. 8800GS יצא כמהדורה מוגבלת, לא יותר מ100000 יחידות לכל העולם. 5. 9600GT יחליף בערך באפריל את 8600GTS ויציג ביצועים עד פי שתיים מאחיו הקודם, ו…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  19. שלום חברים, הזמנתי את הכרטיס מסך הנ"ל , אודה מאוד להערותכם (האם להשאיר את ההזמנה או לבטל/להחליף) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 אודה לכם מאוד לתגובות מהירות על מנת שאוכל או להיות רגוע או להחליף לכרטיס אחר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by eladsh,

כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast DTV1800 האם אני יוכל להקליט איתו סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב באיכות גבוהה? אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 22:58:54 הקפצה(הקצפתי את זה כי זה כבר הגיע לעמוד השני)

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by daphne_n,

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by KiDi,

היי אמרו לי באחד הפורומים שהספק ליברטי 400 יספיק לכרטיס RADOEN X1950P אבל עכשיו כשאני מסתכל באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 אני רואה שהם דורשים 450 וואט... מה עושים?

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין מסך רגיל למסך TFT? או LCD? ומה ההבדל בין LCD לTFT? זה אותו דבר?!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  24. SPARKLE SP8836-DT FX 5700 128MB AGPX8 TVOUT + DVI --- שקל 800 או InnoVision GEFORCE 4 TI4200 128MB TVOUT+ DVI ----- שקל 710 השימושים, קצת משחקים, גרפיקה, צפיה של סרטים ב- TV . או שבכלל שניהם לא משהו.... תודה מראש למתייחסים

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by guyfaran,

סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...

• 4 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים