כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המסך הזה לא חדש אבל במצב טוב איך הוא ? דעות תלונות תקלות הכל בבקשה אני צריך פרטים עליו יש לו חיבור DVI האם לחבר דרכו או דרך הVGA ? אין לי כבל בשבילו אז אני רוצה לדעת מה לקנות ... ואם לקחת DVI אז איזה 18 או 24 פינים ? 18 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10832 24 פינים . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10835 ואם VGA אז זה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1757&products_id=10843 יש פה רשימה תגידו מה הכי מתאים ... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_1757
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך 6600gt עם לוח אם sli (אפשרות שידרוג בעתיד) או באותו תקציב בערך: כרטיס ati x800 128mb בצירוף לוח אם nv4 ultra ללא sli מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שוב שלום, המסך שלי נשרף אתמול ואני עובד עכשיו עם חלופי. הייתי עובד עם המסך שלי על 100HZ ולכן זה מוגדר כך ב-WINDOWS. עכשיו המחשב מגיע ל-WINDOWS עם המסך החדש אבל לא מסוגל להציג כלום. העלתי את ה-WINDOWS על SAFE MODE אבל עדין איאפשר לשנות במצב הזה את קצב הרענון. הוא כותב לי באפשרויות של שינוי קצב הרענון USE HARDWARE DEFAULT SETTING. עד עכשיו לא היתה לי בעיה עם SAFE MODE חוץ מזה שזה מעצבן פשוט אני חייב להדפיס משהו עד מחר ולא יכול כי המדפסת לא מותקנת במחשב ואין אפשרות להתקין אותה ב"מצב בטוח". לכן, הבעיה דחופה ואבקש לענות כמה שיותר מהר. בבקשה אנשים יש לי עכשיו מסך מגעיל שעובד על 60 HZ ואני לא יכול להדפיס לשמוע מוסיקה לשחק כלום!!!!! אתמול ניסיתי להתאבד אבל לא ממש הלך כי מה נשאר…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני צריך ליצור לוגו במחשב עם איזה תוכנה אני עושה את זה בצורה הכי מהירה והכי פשוטה????
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הצילו!! לפני שבוע פתחתי ת'רד אם הבעיה אבל אז זה היה רק בשני משחקים והם היו דמואים אז וויתרתי (אף אחד לא ענה). עכשיו זה גם בווינדוס עצמו (XP)! לפעמים אני פותח תוכנה ופתאום המסך עובר לתצוגה של מסך רחב, הכל נעשה מרוח ואני רואה רק חצי תמונה! זה עדיין קורה גם בדמו של GTR ושל ה"מעניש". בבקשה תעזרו, הדריוורים מעודכנים. GF4 MX440 128MB AGPX8 ללא OC
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לדוגמא, איך אני יכול לוודא שלכרטיס שלי יש באמת 256MB ו128BIT??? ואיך אני בודק מה גרסת הביוס שלו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני החלטתי על הכרטיס 8800GT 512MB Heat Pipe של Twintech בגלל שהוא הכי זול. וראיתי שיש ב-100 שקל יותר כרטיס של Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB מה עדיף? איזה חברה עדיף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כותרת, תודה מראש ה L1970HR LG http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MON&DRID=9205417
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המטרה: עיצוב... מוצר, פוסטרים, כיתוביות וכו' כולל שילוב תלת-מימד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך MAG fd 810 19 ואחת מהבעלים התקשרה אלי ואמרה ש MAG שווים לזבל והציעה שתי חלופות אחרות. אני לא יודע אם להאמין לה, תשפטו בעצמכם. האופציות הן: MAG FD 810 19 CTX 960 F SAMSUNG 19 959 NF
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה אני רוצה לקנות מחשב עכשיו בחרתי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך והבעיה שכאילו אני רוצה 7800gt ועכשיוט רציתי של החברה leadtek ועכשיו ראיתי שהכרטיס מסך הכי מצליח שם זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 ועכעשיו כאילו ראיתי שה-leadtek ירד במחיר ועכשיו ה-xfx יותר יקר ממנו (ה-leadtek היה יותר יקר) וגם ה-leadtek פחות מצליח ובקיצור איזה כדאי יותר לקנות זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 עכשיו אני יודע שהירידה במחיר קשורה ליבואן אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר כדאי....וגם איזה מהם יותר איכותי ובבקשה תגידו למה????
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-