כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלוום לכולם,בימים אלה אני שוקל לקנות מסך חדש וגדול ברזולוציית 1080P. לפני כן אני מנסה לברר האם ה- GTX470 שלי יוכל להמשיך ולעמוד יפה במשימתו או שזה ידרוש ממני שדרוג. מצאתי כל מיני השוואות שמראות שהכרטיס טוב לרזולוציה הזאת...לפחות לגבי משחקים מ-2010. יש למישהו נתונים או ניסיון לגבי משחקים חדשים יותר? האם הכרטיס הזה ימשיך לתת עבודה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא: מעבד AMD 4800x2 זכרון 2GB ספק כוח HEC-300AR-TF מסך SAMSUNG 2333T ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו. הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops. אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחשב שלי : מעבד אינטל Q 6600 , 4 ליבות , כרטיס מסך NVIDEO 8600GT , מערכת הפעלה WINDOW 7 64bit. בעיה : כאשר אני מכבה מחשב ואחרי זה מדליק אותו הוא נותן מסך כחול עם הודעה על בעיה בדרייבר של כרטיס מסך. אם אני עושה RESTART מתוך WINDOWS הכול תקין.אני החלפתי כמה גירסאות של דרייבר וזה לא עוזר. כאשר אני מגדיר אופציה לעלות עם תצוגה בסיסית (בלי לעלות דרייבר ) זה בסדר. מה אפשר לעסות ? אולי זה בעיה של כרטיס מסך ? זה קרה לי פתאום לפני שבוע בלי שנגעתי בדרייברים או עשיתי שינויים במחשב.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הכתורת פשוט כל מי שהזמנתי ממנו כרטיס מסך דפק אותי עכשיו יש ל skypc במלאי 8800GT 512MB של חברה Palit איך החברה הזאת טובה ? תגידו לי איך היא אני הולך עכשיו לוקח תכרטיס תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ: (2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire או HD6970 (כרטיס אחד) כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו.. מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ? למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3 והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-