כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה למה אומרים פה שכרטיס מסך TURBO CACHE זה גרוע?? הרי אם חסר לו זכון הוא משתמש בזה של המחשב אז מה גרוע בו? ויש לי עוד שאלה לא הכי קשורה אבל חבל לפתוח על זה סתם נושא-מה לדעתכם על מארז של SWEEX? סתם בשביל מחשב זול. אז זו חברה יחסית בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משתלם לקנות?? מישהו יודע פרטים מפורטים על הכרטיס הזה? נראה לי הוא ייגמר להם תוך כמה ימים. הוא לא אמור לעלות מעל 2000 שקל בארץ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מטלבת בין כמה כרטיסי מסך: X800XL או X850 PRO או 6800GT הX800XL והX850PRO עולים בערך אותו דבר אבל איזה מבינהן טוב יותר? לפי מה שהבנתי, ה6800GT הוא המוביל מבין השלושה, אבל השאלה היא האם השיפור בביצועים שווה את התוספת הדיי גדולה במחיר?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידוע שיש בעיות עם כרטיסי הRADEON ומשחקי OPENGL שגורמים להבהובים של המסך במשחק. הFIX הזה: WIN2K-XP: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wxp-w2k-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe WIN 9X\ME: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wme-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe הבעיה מתוקנת בFIX הזה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגמי ביניים נוספים מבית AMD שככל הנראה יקראו תיגר על ה-GeForce GTX 1660 Ti עשויים לזכות בהכרזה חגיגית בתערוכת CES הגדולה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מסך 17" ואני צריך את ההמלצה שלכם לגבי החברה. אם אפשר, נא לציין גם דגם ולא להתחשב במחיר כי ממילא אני מקבל אותם בזול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך? ,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ? והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה.... תודה מראש על כל העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיהווה שיפור ניכר לעומת ה-GF Ti 4200 128 MB שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט שנתיים. הכרטיס צריך לעלות בסביבות ה-1300 ש"ח. קראתי את הפוסט שבו כתובים כרטיסים מומלצים לכל תקציב, אך אני זוכר שבעבר ראיתי באיזשהוא פורום מישהו שכתב שביצועי הכרטיס שיש לי כיום כמעט משתווים לאלו של Radeon 9600XT, שעולה בסביבות ה-1000 ש"ח לפי מה שאני זוכר, ולפי זה ממש לא משתלם לשדרג. אז שאלתי היא האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש, ואם כן לאיזה? תודה מראש, גיא.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בטווח מחיר עד 500 ש"ח,PCI-E , טוב לסרטים (לא מי יודע מה אכפת לי בקשר למישחקים...), מומלץ שיהיה נפוץ (בגלל שאני מישתמש גם בלינוקס וזה קצת בעיה לימצוא דרייברים...), ומומלץ שיהיה יציב בעל אחריות ארוכה יחסית... תודה רבה לעוזרים בפורום המדהים הזה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את המוכר הזה בEBAY שמוכר את הכרטיס ב49$ האם כדאי לקחת סיכון??? http://cgi.ebay.com/Brand-new-8800GT-512mb-GPU-wholesale-list_W0QQitemZ190185743825QQihZ009QQcategoryZ102491QQtcZphotoQQcmdZViewItem http://detail.zol.com.cn/vga/index128748.shtml
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי SAVAGE 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דווקא בתקופה של תנופה כלכלית מעודדת, כמה מאנשי המפתח החשובים ביותר של מפתחת השבבים עוברים - אל היריבה המושבעת ששואפת לזעזע את יחסי הכוחות בשוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-