עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Leo101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה התלבטויות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם... נתחיל עם המפרט כמובן: מסך: DELL 2209WA 1680X1050 זאת גם הרזולוציה שבא אני מתכוון לשחק. ספק: Enermax liberty 400w חשוב לבדוק שהספק מספיק חזק להחזיק את הכרטיס. שאר המפרט: Core 2 Duo e8400 3Ghz Giga-Byte EP35-DS3L Geil 2 Gb DDR 800 Mhz NZXT HUSH שני דברים נורא חשובים לי בכרטיס. הראשון שבהם הוא שקט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חרישי. וכמובן כמו כולם ביצועים. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 650 ש"ח, עם אפשרות למתוח ל700 ש"ח. אלו הם הכרטיסים שחשבתי עליהם: 1. Radeon HD 4850 - POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 הכרטיס עם קירור של Artic-Cooling השאלה כמה הוא שקט? http://www.iqpc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by budy,

אני שואל זאת מכיוון שהרצתי עכשיו את המשחק הנסיך הפרסי האחרון והוא אמר לי שהגיפורס 2 שלי לא מתאים!!!!!!! והמחירים הם הפרש של 50 ש"ח! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sahargt,

הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rs6,

המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3 256 RAM 100MHZ לוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'( גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים" גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

7. Started by Sunny Jim,

רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חברת Sonnet נכנסת אל שוק עמדות ה-Thunderbolt 3 החיצוניות עם צמד דגמים מוכנים לשימוש במימדים צנועים עד מאוד לכתבה

9. להחליף כרטיס לסידרה 77 תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה כמו שמצויין בכותרת איזה עדיף מסידרת ה8800 עד 1350 שקל...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yair26,

שלםו לכולם יש לי מחשב q6600 לוח p35c-ds3r ואני רוצה את ה-8800gts 640m ומצאתי יש שניה כזה שעבד כחודש(יודע בוודאות) והוא מוכר כי הוא צריך את הכסף ויש לו עדיין אחריות...מה אתם אומרים?? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by E. Shambuzzi,

מה בדיוק ההבדל בין GTX560Ti ל GTX560? האם יש פער ביצועים משמעותי? הבדלים אחרים? האם לדעתכם שווה להשקיע את הכסף ל Ti ? פער שיכול להגיע גם ל 200 ש"ח

13. אהלן יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts leadtek 640 mb, והוא די מקרטע בהרצת משחקים כמו MW2 וכו'. אני מעוניין להריץ את MW2 ברוזולציה אופטימלית נראה לי שכדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש בסביבות 800 ל 1000 שח (גמיש) מפרט: מעבד:intel e6600 2.4 ghz core 2 duo לוח: gigabyte p35-dq6 זכרון: kingston 2 gb ddr2 800 mhz ספק: thermaltake 500W מסך 20 אינץ לא משנה לי ATI או Geforce, מה שמציג ביצועים טובים יותר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Erk0kyDa,

אני מתלבט מה לקחת HD 4850 DDR5 של Gainward http://skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm או של palit http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm אם אני לוקח gainward זה שנה אחריות יותר מה palit ו 100 זיכרון יותר ולדעתי גם יותר יפה והוא עולה 12 שקל יותר (לא שאכפת לי) לקחת את ה gainward נכון גם בגלל האחריות וגם הזיכרון מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DsDs,

מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Tzach_n,

אוקיי אז קניתי לי Sapphire Radeon 5850 Xtreme, אני מאוד מרוצה ממנו, כרטיס שנותן תמורה נהדרת לכסף, מצליח להריץ את Metro 2033 על High ב-1920x1080 על DX11 עם Tessellation מופעל ו-Vsync ואני מקבל בערך 50-60 FPS. ב Very High הוא קצת מתקשה, בכל זאת כרטיס מיד ריינג'... (עבור ה-GTX460 שמשתווה לו NVIDIA ממליצים גם לשחק על HIGH ברזולוציה הזו) אני משחק על טלוויזית לד 42" וחשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס אחד שייתן לי פי 2 ביצועים, במחיר שלו כרגע (700 שח) זו פשוט מציאה. הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P ספק: Enermax Modu82+ 525W זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 עכשיו, על הקופסא של הספק שלי כתוב שהוא Crossfire Certified, והלוח שלי גם תומך CFX (אבל הסלוט PCI-E השני שלי הוא X8 ולא X16, …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Riaz3r,

שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אתמול שבק חיים הכרטיס מסך שלי radoen 9800 אני רוצה להחליף אותו כי עדיין ולבזבז אל הכרטיס החדש כמה שפחות כסף אבל שלא יהיה גם ממש מעפן ויהווה צוור בקבוק למחשב: P4 2.8 800mhz asus p4p800deluxe - MB 1GB ddr 400mhz בבקשה תעזרו לי לבחור כרטיס מתאים וזול . תודה לעוזרים. יוני

21. Started by Talool,

שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by TaZeR,

אני בהתלבטות: קודם כל אני חושב ש 8800gts 640mb יותר טוב משני 8600gts (מבחינת מהירות ליבה, זיכרון ובכל הפרמטרים). הבעיה היא שיש לי מארז וספק כוח (Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case). אמרו לי ש 8800 לא נכנסים לכל מארז ולא מתאימית לכל לוח אם (יש לי ds4) ושהוא צורך פול חשמל והספק כוח שלי הוא רק 400w! מה לקנות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כרגע המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200 2GB RAM ATI X1950Pro איזה כרטיס מומלץ בטווח מחירים של 300-400 ש"ח? האם ההבדל שיהיה בביצועים שווה את ההשקעה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yoav9,

בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים