עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirsd18,

האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by athi,

איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt

• 16 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by hamer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך g-forse 440mx 128 mb בכרטיס מסך יש לי יציאה s-vedoe ובטלויזיה יש לי כניסה rca יש לי מתאם מהכרטיס מסך לטלויזיה הבעיה שאני רואה קצת פסים מעצבנים על המסך בטלויזיה אם יש למישהוא רעיון איך לסדר את זה אנא עיזרו לי ודרך הגב יש לי טלויזיה לנקו 28 אינץ אם מיהוא יכול להגיד לי באיזה פורמט להגדיר בכרטיס מסך את הטלויזיה זה גם יעזור תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Epic,

רכשתי HD3650 עם GDDR3 וכעת צילצלו להודיע לי שאין להם והם מציעים לי עם GDDR2. יש הבדל גדול בביצועים? בנוסף הם מציאים לי במקום את ה7600GS של nvidia. שווה משהו? המטרה היא משחקים (יש לי XP אז dirctx10 לא מעניין). לא הכנסתי תקציב כי אני לא מעוניין בהצעות אחרות.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  5. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע, לכן, אני שואל פה: האם המאיץ Capsaicin הוא שתי מאיצי Fuji CA כמו שהמאיץ Vesuvius הוא שתי Hawaii כלומר Radeon R9 FURY X2 שהיה אמור לצאת ב31 בדצמבר?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  6. Started by david85,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  7. האם היצרנית הירוקה תוריד את מחירי כרטיס הדגל שלה, כצעד נגד ה-Radeon Fury X שהושק במחיר זהה? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-gtx-980-ti/

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. אני מעוניין לשדרג מחשב P4 בין 5-6 שנים ששודרג כבר בעבר אין ספור פעמים ועדיין משרת אותי נאמנה למחשב ספק גנרי 500W 1 גיגה זיכרון DDR2, פנטיום4 3 גיגהרץ. בלוח אם יש רק AGPX8 אני משתמש במחשב בעיקר ללימודים ולסרטים.. בשביל משחקים יש לי את ה XBOX360. כרטיס המסך הנוכחי שלי(6800gs) לא סוחב תכני HD.. אין הכוונתי להחליף את המחשב/לוח אם/מעבד מאחר והביצועים שלו למעט תכני ה HD מספקים אותי לצרכים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע אם קיימים בכלל כרטיסים חדשים ל AGP שתומכים בתקנים החדשים, האצת HD.. הדרישות שלי מהכרטיס: שקט וחסכוני, בעל יציאה לטלווזייה שתומכת ב FULL HD, יכולת האצה טובה ל HD, ותמיכה לתקנים חדשים (DirectX). לא מעניינים אותי הביצועים במשחקים מאחר ואני לא משחק במחשב.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

אני לא מחפש את ההכי טוב, אין לי תקציב מוגבל, מה שאני רוצה זה משהו שיריץ הכל, חלק, על הגדרות גבוהות על מסך ה19" אינץ' שלי ברזולוצית 1440X900 במחיר הזול ביותר, עם יציאת 6850 וכו' שקלתי כבר ברצינות לשדרג כי ה4870 שלי כבר לא ממש סוחב כמו פעם המפרט שלי בצד והספק הוא OCZ 500W SXS לפי מה שהבנתי אם הוא מחזיק 4870 אז הוא יחזיק אפילו 5870 (לפי מה שאמרו לי ולפי הצריכה שלו) בנוסף אם הכרטיס שתמליצו לי יהווה צוואר בקבוק (E8400 על סטוק נכון לעכשיו) תגידו לי מה הוא הOC המינימלי שאני צריך למעבד בשביל למנוע צוואר בקבוק ואולי בכלל כדאי להביא ספק + 4870 נוסף (בלוח יש תמיכה בCF של 16*16)? לא אכפת לי מרעש, טמפרטורה כל עוד זה עובד ולא מזיק לעצמו בגלל עודף חום. ואם כדאי עוד 4870 איזה ספק מינימלי…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Omer DA,

אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by Wairth,

שלום לכולם. יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך (המאוור הפסיק לעבוד והמחשב מתחיל להתחמם). האם תוכלו לעזור לי בהמלצה לכרטיס מסך שמתאים ללוח האם בהתאם למפרט שיש לי (כמובן שאני מודע לזה שצריך לשדרג את כל המחשב - אבל נכון להיום מעוניין לחסוף בעלויות) יש לי : מעבד - I5-760 לוח אם P55-UD3L של ג'יגבייט. סוקט LGA1156 וכרטיס מסך GTX - 470 מודה מראש למייעצים. תומר.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by OuTsIDe,

מה זה הדבר הזה NVIDIA GeForce 7000M? האים הוא טוב? זה כרטיס מסך של ניידים. ומי יותר טוב 7000M או X3100? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 19:24:43 מישהו????

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Amitai,

מדובר על גרסאות של 128MB בתקציב של 350-400 שקל, חשוב שיהיה TVOUT.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by hen1235,

החוזק של הכרטיס פחות חשוב, כי הוא בקושי ישמש למשחקים... (פה ושם לילדים קטנים) יותר חשוב שיהיה שקט וחסכוני בצריכת חשמל. הספק לא צריך להדאיג אותכם, הוא לא ג'נרי... תודה!

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  18. הפורום הוא לא לוח מודעות, יש לוח ייעודי למכירת חומרה. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  19. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי SAVAGE 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  20. היי חברה! אני יודע שזה תקציב מאד מוגבל אבל ראיתי את הכרטיס הנל במחיר שנראה מאד מצחיק... http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=870 יש לכם משהו להוסיף לי אליו שאני לא יודע? או אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר או עם חריגה קטנה! המפרט הוא מפרט 3 בצד ימין! והוא אמור לבוא במקום ה7600GT יש מצב שאני יחליף גם ספק במידה וכרטיס מומלץ למחירו!

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  21. אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).

22. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by The Ripper,

ה9800 פרו שלי הלך אז חייב לקנות כרטיס :'( כרטיס עלות\תועלת למשחקים ברמה בינונית, לא נראה לי כדאי לשהשקיע יותר מדי על AGP. מפרט המחשב בחותמת. ראיתי בנעוץ המלצה על 6800GS ו-6800LE , חשבתי על ה-LE אבל לא יודע איך הוא ביחס למה שהיה לי, ונראה לי גם שדברים השתנו בחודשיים האחרונים מאז שהנעוץ נכתב. ...המרטש

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by WhiteLen,

היי קניתי את ה6600gt ורציתי לדעת איך מודדים את ה-FPS של המשחק?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  25. היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים