עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד? אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי. למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן. בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר. בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  2. אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by Spidy3,

ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  4. שלום, קיבלתי מחשב מהעבודה של אבא שלי,מחשב של COMPAQ קטן כזה וחשבנו לשים אותו בסלון,אבל הקטע הוא שבסלון יש לנו מקרן שמקרין על מסך של 100 אינץ',והכרטיס מסך onboard שיש למחשב לא יספיק ל100 אינץ' וייתן תוצאה גרועה על גבי המסך,לכן בדקתי את לוח האם ומצאתי כי החיבור של כרטיס המסך שניתן לחבר הוא AGP X4,אז השאלה שלי היא האם ניתן למצוא כיום כרטיס מסך AGP X4 טוב, שייתן ביצועים טובים ובמחיר שלא עובר את ה350 ש"ח. בתודה ניב. (אל תתיחסו למפרטים בצד הם לא מדברים על המחשב שקיבלתי)

• 16 תגובות
    • 938 צפיות
  5. ראיתי את הכרטיס Radeon 4870 OC 1GB של חברת Connect3d. הוא גם מומהר וגם בעל זיכרון מוגדל של 1 GB ויש לו מחיר מצוין של 1480 ש"ח. אני לא מכיר את החברה הזאת. אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by דובי770,

האם sli כזה אפשרי? של יחידה אחת מכל סוג

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  9. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע, לכן, אני שואל פה: האם המאיץ Capsaicin הוא שתי מאיצי Fuji CA כמו שהמאיץ Vesuvius הוא שתי Hawaii כלומר Radeon R9 FURY X2 שהיה אמור לצאת ב31 בדצמבר?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

11. Started by achiya1,

שבוע טוב רציתי לדעת בבקשה מה זה הקופסאות הכסופות שיש לי על הכרטיס http://www.prolink-usa.com/image/VTV-7200GS256_2_1.jpg משמאל למערכת קירור יש כאלה בתמונה ואצלי באמיתי גיליתי שהם כאילו מפוצצים ויש להם למעלה אבקה יכול להיות שזה מה שתקע לי את המחשב ?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by אבי10,

היי לגבי כרטיס מסך. אני יודע שבעבר לא היה אפשר לשדרג כרטיס מסך בלפטופ. האם היום אפשר להחליף את כרטיס המסך או לחבר כרטיס מסך ייעודי חיצוני למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  13. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by king123321,

שלום , אני מתכנן לקנות HD 6850 עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. המפרט שלי בתור התחלה זה : מעבד : Core 2 Duo e7400 2.8Ghz כ.מסך נוכחי : HD4770 = משדרג כדי שלא אצטרך בעתיד לשדרג עוד פעם.. לוח אם : ASUS P5KPL-AM ספק כוח : NEOLUTION 500W אמרו לי שGTX 460 הספק עצמו יחזיק , אבל אני לא יודע את צריכת החשמל של HD 6850 אז האם היא יותר גבוהה או נמוכה משל GTX 460

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by kfirkb,

אני חייב לקנות מחשב כמה שיותר מהר. המחשב הישן (P4) כבר ענתיקה ואין לי סבלנות לחכות, אך מכוון שיש לי מסך 1920 והפעם אני רוצה מחשב תותח על למשחקים, אני לא "אתפשר" על ה GT החדש ואני חייב להביא לפחות רק את ה GTS החדש שאמור לצאת. אז ככה... - מתי לדעתכם הכרטיס אמור להיות כבר בחנויות בארץ? - מכוון שאני לא רוצה להיות במצב שהמלאי שלו יגמר ביום שהוא יגיע, האם אני יכול לבצע מעכשיו הזמנה למפרט כולל הכרטיס שתחכה ליום ההגעה שלו לארץ?

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  16. שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by lama husamo,

המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by roma4k,

שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  22. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by erantheking21,

שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w

25. Started by EzX1,

Splinter Cell Double Agent מציג ארטיפקטים נוראיים בלי אובר קלוקינג חוסר תמיכה בדריברים או בעייה בכרטיס תודה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים