כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי סיבות מצערות החלטתי לשים במחשב שלי voodoo 3 3000 (היחידי שזמין בשנייה..) עד שאני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש. הרצתי את המחשב והורדתי דרייברים, ועכשיו רואים צבעים יופי אבל אי אפשר לשנות את הרזולוציה. אם זה נראה לכם מתאים יותר לפורום תמיכה תכנית תעבירו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שכאילו רואים על המסך את המחשב בתמונות, כמו פאזל כזה. לא מוצא את זה עכשיו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק וחשבתי ללכת על : ub-3D ATI Radeon 9800Pro 256MB במחיר של כ2279 ש"ח אבל כמה אנשים אמרו לי שעדיף לי לקנות את הכרטיס : MSI 9800 PRO 128MB במחיר של כ1300 ש"ח אותם אנשים אמרו שכדאי לי לקנות את הכרטיס הנ"ל מכיוון שההבדל בין שני הכרטיסים של 128 ו256 הוא אפסי וכמובן בגלל המחיר. מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר BETA האחרון של ATI וכנראה שהוא עושה לי בעיות. הוא תוקע לי סרטים ב-VLC והתוכנה קורסת. איך אני חוזר לגירסה הקודמת שהייתה לי במחשב ? (אין לי מושג איזו גריסה זו הייתה). תודה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 שלא תגידו משחק שצריך כרטיס מסך ברמה כזאת ! ופתאום מ100 FPS של המשחק אם הזמן מתחיל לרדת לי ל80-70 הגיוני שהוא ישחק ככה ?? אז למה צריך כזה כרטיס מסך ?
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1.איך הכרטיס חזק יחזיק משחקים חזקים וכבדים? 2. למה היציאות של הכרטיס שונות משל המסך הדק שלי?
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.pointpc.co.il/products/19943
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2
-
- 15 תגובות
- 961 צפיות
-
-
LG VH 701 - 850NIS SAMSUNG 753DFX - 950NIS הדגם החדש של הסמסונג משהו S גם באותו מחיר בערך LG F700B - 1050 NIS אני חייב תשובה עד היום בערב!!
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 ויש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2644 אני לא יודע אם אני יכול לחבר את זה, יש לי PCI-Express אבל לכרטיש יש PCI-Express 2 . וגם יש לו DDR3 ואני לא חושב שיש לי את זה. בכל אופן אם הכרטיס אני מתכנן לשחק בעיקר בקריסיס ובחבילת ההרחבה שעתידית לצאת לו. אם יש לכם כרטיס אחר אולי של ATI שמקביל לכרטיס הזה והוא יותר זול והוא גם מתאים ללוח אם שלי אני אשמח אם תציינו אותו.
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך (המאוור הפסיק לעבוד והמחשב מתחיל להתחמם). האם תוכלו לעזור לי בהמלצה לכרטיס מסך שמתאים ללוח האם בהתאם למפרט שיש לי (כמובן שאני מודע לזה שצריך לשדרג את כל המחשב - אבל נכון להיום מעוניין לחסוף בעלויות) יש לי : מעבד - I5-760 לוח אם P55-UD3L של ג'יגבייט. סוקט LGA1156 וכרטיס מסך GTX - 470 מודה מראש למייעצים. תומר.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 זה עולה בסופו של דבר 100 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150228 זה עולה 135 דולר בתכלס אני לא משחק כל כך במשחקים אבל הייתי רוצה שהכרטיס שאני אקנה יישאר לי שימושי לעוד הרבה שנים טובות. ההבדל המהותי היחיד מבחינתי בין שני הכרטיסים האלה הוא של-8600gts יש תמיכה בHDCP. רציתי לשאול דבר ראשון, מה זה בכלל HDCP? מתי ישתמשו בזה ולאיזה שימושים? והאם בכלל כדאי לי להשקיע עוד 35 דולר בשביל הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ה-TUF GAMING OC הוא הנציג הזול ביותר מבין דגמי ה-RTX 3060 Ti של אסוס. כיצד הוא מתפקד והאם שווה לשקול רכישה שלו לפני שהמלאים מתאדים? התשובות מחכות בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-