כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי עד לא מיזמן מחשב I3 6100 עם RX 470 וWIN10P חוקי ומעודכן. הכל עבד מצויין כולל צפייה ביוטוב 4K, בהמשך שידרגתי את הכרטיס ל1080TI והבעיות של הסאונד התחילו: https://www.google.co.il/search?q=audio+crackling+windows+10+nvidia&oq=audio+crackling+windows+10+nvidia&aqs=chrome..69i57.7863j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 פשוט זוועה ויש לי אוזניות HYPERX CLOUD שהטרבל ממש חזק אז הרעשים האלה פשוט מפריעים נורא. לפני שבוע שידרגתי ל2700X וASUS X470PRIME והבעיות לא ניפתרו, עשיתי ריסט לווינדוס שיתקין עצמו מחדש ועזר קצת אבל לא סופי, מצב שינה מחמיר בעיה אז תמיד חובה לכבות ולהדליק, ואפילו DAC חיצוני בחיבור אופטי לא פוטר את העניין.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם גם במסכים של מחשבים ניידים יכולים להשרף פיקסלים כמו במסך LCD רגיל?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מסתכל על ה Ti הזה והוא כזה ארוך!!! הוא נראה כמו הוודו 5 המגעילים האלה! זה מזה מבאס.. גם הרדאון ככה? אם לא אז לרדאון יש טכנולוגיה טובה יותר לא? הצליחו למזער כרטיס באותם ביצועים... זה גם ממש מסוכן.. הכרטיס ממש ארוך והסיכויים שחלק ממנו יפול או יתלש גבוהים בהרבה
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היצרנית הירוקה מפיצה מנהל התקנים חדש שיספק תמיכה טובה יותר בכותרים הטריים Rainbow Six Siege ו-Just Cause 3, וגם יוסיף פרופיל SLI עדכני עבור Fallout 4 לכתבה: http://hwzone.co.il/גם-ל-nvidia-יש-מנהל-התקנים-מעודכן-עבורכם/
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת שלי היא Operating System Microsoft Windows XPDirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. CPU Intel Pentium 4 2020 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 Ti 4200 NVIDIA GeForce4 Ti 4200 Driver Version 6.13.10.4071 Video Memory 128 MB הציון שקיבלתי הוא 9956. השאלה שלי היא האם זה ציון מתאים ? כי באותו ציון ראיתי אנשים עם 4600 ווינדואז 98 אנשים עם רדאון 8500 וAMD 1600 (במהירות הזאת לא ה1600+) ככה שאני מאוד מבולבל מכל הסדר שיש בתוצאות (התוצאות והבדיקות הם על הבנצ'מרק הבסיסי והדרייברים הכי חדשים) Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled -Buffer Depth 24bit Frame BufferRend…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ימים אחדים לפני השקת הדור החדש של NVIDIA - אינטל מעלה הילוך בכל הנוגע לשיווק המוצרים המתחרים אותם היא מפתחת במרץ לכתבה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! המפרט שלי כמעט גמור (אפשר לראות אותו בצד ימין) נשאר לי רק לקנות את הכרטיס מסך וסיימתי סוף סוף. חודש הבא אני מזמין את הכרטיס מסך ויש לי בעיה רצינית! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO אבל יש לי דילמה לא קטנה.. יש גם את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme שהוא של אותה החברה! עכשיו האבדל בין השתיים הוא: כמובן במחיר: הראשון 3096 ש"ח והשני: 3520 ש"ח ובקשר למהירות שעון/מעבד: הראשון: GPU/Memory clock 430/1200MHz השני: GPU/Memory clock 490/1250MHz זה הכול... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להיות שלוקחים יותר כסף על מהירות השעון? כי לא ראיתי עוד אבדלים.. הבנדל אותו בנדל, הכרטיס נראה אותו הדבר מבחינת גוף קירור וכול זה…
-
- 112 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים.... קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבל כשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב? אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה? עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם? אודה לכם אם תענו לי
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…
-
קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו FIFA, COD4, CRYSIS וכדומה. התקציב הוא 250 ש"ח, 300 ש"ח עם חריגה. הוא יתחבר ללוח PALIT N73PV בחיבור PCI-E. יש עדיפות לNVIDIA, מפני שהלוח אם בעל צ'יפסט של NVIDIA, כאשר אני אחבר כרטיס מסך מבית NVIDIA, אוכל לפצל את המסך לשניים (או 2 מסכים או משהו כזה) ולא אצטרך להוריד DRIVER (לפי מה שנוידיה אמרה). מצאתי את ה7600GS SONIC של פאליט ב288 ש"ח: http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28501 ואת ה1650XT של ג'יקיוב ב256 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm לפי מה שהבנתי הX1650XT שווה בביצועיו ל7600GT. למה ה7600GS SONIC של PALIT שווה? מה הם ביצועיו? במקרה שה7600GS חלש יותר, האם עדיין שווה לקח…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בהמשך לדיון קודם שפתחתי על כרטיס מסך GTX1650 SUPER OC, הכרטיס נשלח לבדיקה ואכן היה תקול (בעיות תצוגה בעומסים כבדים לאורך זמן, לפי מה שאמרו) וקיבלתי כרטיס חדש, רק מה? שאותן התקלות בדיוק חוזרות על עצמן, הכרטיס החדש נשלח שוב לבדיקה אבל הפעם במעבדה של KSP התוצאה היתה שהכרטיס תקין לחלוטין. הבעיה היתה שבקצת עומס על הכרטיס, הוא מפסיק לשדר למסך והמסך מודיע לי שהוא נכנס למצב חיסכון באנרגיה (כמו שקורה כשאני מכבה את המחשב, או נכנס למצב שינה). לפעמים גם המאווררים פועלים בעוצמה. כשאני אומר קצת עומס אני מתכוון לבדיקות בנצ'מארק פשוטות שברגע שמתחילות לבדוק את הכרטיס זה מה שקורה. במשחקים, אז שמתי לב שבכאלו עם דרישות גבוהות (למשל GTA 5 על הכל מקסימלי) זה קורה מיד כשהמשחק נדלק, במשחקים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…
-
שבוע טוב לכולם. יצאה גרסא 6.3 של הקטליסט - הדרייברים של ATI - התקנתי ולא ראיתי שום שיפור משמעותי אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/30/nvidia-8800gt-price-caught
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תראו את הכרטיס ואת הדגם במפרט. הוא בא עם OC מהיצרנית וקירור מיוחד של Zalman . הנה הכרטיס: עדיין אין לי אותו, אז אני שואל, הוא שקט? איך הוא יריץ משחקים כמו Crysis ברזולוצייה של 1680X1050 ואיכות MED עם המפרט בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-