עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swisaman,

המפרט העכשווי שלי : AMD PHENOM II 955 SCYTHE MUGEN II SAPPHIRE HD5850 8GB DDR3 1333 1TB SAMSUNG F3 750GB SAMSUNG CRUCIAL M4 128GB SSD CM590 SEASONIC S12II 520W תודה אני מועניין לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חדש יותר שיביא לי ביצועים נורמליים במשחקים,ואולי אשדרג גם את הלוח אם+מעבד אם כרטיס מסך לא יספיק.. חיפשתי קצת בלוח יד 2 פה וראיתי GTX670 ב650 , HD6970 ב500 וו280X ב850,מה אתם ממליצים?כרגע אני עם מסך 22" 1680X1050 לא יודע אם אשדרג בעתיד כמובן רצוי אחד עם יכולת OC טובה בעתיד אולי אני יעשה OC לכרטיס מסך

2. קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה

3. Started by bar72,

אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by newz,

ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eviatarp,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by almor12,

צהריים טובים, אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 200 ש"ח הכרטיס מיועד לעבוד עם טלוויזיה 40'' LCD ברזולוציה של 1950X1080 בלוח אם שלי יש יציאה של PCI-E 8X יש לי התלבטות בין GIGABYTE HD 6450 1GB לבין Gigabyte GT210 1GB שניהם במחיר של 160 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RoyShefy,

חבר שלי אתמול קיבל תמחשב החדש שלו מבוסס 2500+ (BARTON) מחשב טוב יעני... הבאתי אליו FRAPS תוכנה לבדיקת הFPS והיה לו בין 250 ל350 FPS ולפעמים ירד לו ל120+ AAX4 היה מופעל וה AFX8 היה מופעל במשחק כל הגרפירקיה הייתה על מאקסימום יש סיכוי שהתוכנה לא בסדר??? המחשב שלו בOC 2500+@3200+ MEMORIES: BY SPD@TURBO והם ב400MHZ

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי מחשב p4 3ghz עם כרטיס מסך fx5200 ו-512 DDR יש אפשרות להריץ חלק 720 P על מפרט כזה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RoeiSH,

טוב, זאתי ההחלטה הסופית שלי בקניית המחשב - את ה260GTX אני כבר לא אוכל לקחת. לא משנה כמה חיפוש עשיתי, עדיין היו יותר מדי דעות שונות שבילבלו אותי עכשיו השאלה הסופית זה (בהנחה שהקורסייר 400W יחזיק): 250GTS 512MB vs HD4850 512MB Palit NVIDIA GeForce 250GTS Twintech NVIDIA GeForce 250GTS או Palit ATI Radeon HD4850 (קירור סטוק, לא מתכנן OC). מעבר לזה יש את הגירסאות המיוחדות של היצרנים - הפרש של 100 שקל... יותר מדי תודה עריכה- זה שאר המפרט, ויש מצב שאני ארחיב את התקציב בעוד 200 שקל.. מה שהופך את זה לסביבות 900-800-1000 ש"ח לכרטיס. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה עדיף HD 6950 2GB או HD 6850 1GB GDDR5 Crossfire? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kebibas,

אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים. כל משחק קופא לי ונתקע כעבור חצי שעה של משחק. מוצגים לי פיקסלים גדולים על המסך (ריבועים לבנים) ומוזיקת המשחק ממשיכה לפעול אין באפשרותי לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתור ה RESET שבמחשב שלי... הכרטיס שלי הוא Leadtek Geforce GTX 260 גירסאת OverClocked. מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DJ GuyGIvant,

יש ברשותי כרטיס מסוג Evga 7900GT ואני רוצה לקנות גם 8800GTS האם אפשר יהיה לחבר את שניהם (SLI)? או שצריך 2 כרטיסים תואמים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כרטיס ה-GeForce GTX 1650 הושק רשמית עם ביקורות שהגיעו בעיכוב קל - לביצועים שמחווירים בהשוואה ל-Radeon RX 570 שזול ממנו לכתבה

18. Started by idle`,

היי, אני חדש בפורום אבל לא בנושא אני לא מתפשר אל דברים בקטע של מחשבים וחשבתי לקנות 88GTX נוסף כדי לעלות את הרזולוציה במשחקים למקסימום ולהישאר עם FPS גבוהה. משחקים כמו FEAR BF2 BF2124 ומחכה לקריסיס. כלכלית זו לא בעיה בשבילי אני רק שואל אם כדי לקנות או להישאר איתו עד שיצא משהו יותר חזק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שבוע טוב! יש לי 720BE @ 3.5 GHZ עם GTX260 216SP, ארבעה GB ראם, לוח ללא אפשרת SLI (ככה שלהביא עוד 260 לא אפשרי), אני מעוניין לדעת אם שווה לי להחליף כ. מסך לאחד חדש יותר (BF3 על LOW מקרטע לי מעט, מקבל 30-40 FPS) - נטו בקטע של צוואר בקבוק. אם יש משהו נוסף שחשוב שאדע, אשמח. תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by s_venom,

אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, הנה מפרט המחשב שלי: מעבד : Intel Core i5 2500 3.3GHZ 6MB L3 Cache s1155 לוח אם : UD3H-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI,DP זיכרון פנימי : 8 GB DDR3 שני הארד דיסקים : Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM 32 MB Sata II כונן רגיל כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX44 2XDVI HDMI DP PCI-E ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX case מאוורר : Scythe Katana 3 CPU Cooler אני מעוניין ברטיס מסך חזק שיתאים למפרט שלי,שיהיה שקט ואם אפשר מחנות KSP עד 1500 שקל. ומתוך התעניינות האם כרטיס המסך שלי עדיין מתאים למשחקים החדשים שיצאו?

21. Started by icebreak,

http://www.elumens.com/products/visionstation.html http://www.elumens.com/products/images/quicktime-movie/vs_flyaround-005.mov היום במבצע של 10000$

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Guy King,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DrizziTx,

רציתי לקנות 5770 אבל כל היציאה של line כרטיסי ה-6xxx גרמה לי לחכות ליציאה של היורש... לצערי כבר עברו חודשיים ועדיין כל מה שיצא בהסידרה הנ"ל הם כרטיסים רציניים ויקרים יותר. תהיתי אם מישהו יודע מתי אמור לצאת היורש שלו? לי לא ידוע על איזהו timetable של AMD אבל אולי מישהו כאן יודע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי באמצע המשחק C&C Zero Hour, התמונה קופצת - כלומר נתקעת לחלקיק שניה והמשחק ממשיך וזה קורא ממש ברצף. זה ממפרט של המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT 2x512Mb A-DATA FX 5900XT - Gigabyte זה הופיע בהתחלה כשהמחשב היה בOC של 25%-28%, אבל גם לאחר שהורדתי את ה-OC זה עדיין ממשיך. יש למישהו מושג אים זה קשור לכרטיס מסך, הרי הוא כרטיס דיי טוב ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שאני משחק יש QUAKE לדוגמא,לפעמים שאני זז לצדדים או משהו כזה לאו דווקא שיש הרבה אנשים,יש מין "עיוות" תמונה כזה,לא בדיוק עיוות כאילו הקצב רענון יורד או משהו כזה נראה לי שזה יותר קשור ל Refresh rate של התמונה יש לי מסך CRT ושמתי את זה על 75Hz אולי לשחק עם זה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים