עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by DuDsAn,

אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by BoOoM2008,

אם יש לי ATI אני יכול לשים בנוסף כרטיס לפיזייק של NV ?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שאני משחק יש QUAKE לדוגמא,לפעמים שאני זז לצדדים או משהו כזה לאו דווקא שיש הרבה אנשים,יש מין "עיוות" תמונה כזה,לא בדיוק עיוות כאילו הקצב רענון יורד או משהו כזה נראה לי שזה יותר קשור ל Refresh rate של התמונה יש לי מסך CRT ושמתי את זה על 75Hz אולי לשחק עם זה

• 15 תגובות
    • 987 צפיות
  5. המסך שלי הוא DELL 2209WA יש לי כרטיס HD4830 ורוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר אבל עד גג 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות טוב יותר מהכרטיס הנוכחי שלי ושלא צריך ספק כח חזק - ולא מתחמם במיוחד כי לא רוצה להשקיע יותר ולקנות קירור. יש לכם המלצה ? תודה

6. Started by rafe12,

אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך? ,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ? והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה.... תודה מראש על כל העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by Dj_Gal,

שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  8. היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  9. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

10. Started by StarMo,

הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  12. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 9800GX2 ומעבד E7200, האם זה יכול לגרום לצוואר בקבוק? זה המפרט בערך: INTEL E7200 לוח אם בעל צ'יפס G31, לא יודע איזה דגם ספציפי כרטיס מסך leadtek 9800GX2 זיכרון Transcend 4GB(2X2) Hitachi 320GB לגבי הספק, אני חושב שהחברה היא corsair (לא בטוח).. אני אשמח אם תגידו כמה WATT צריך כדי להחזיק מחשב כזה

13. Started by DsDs,

מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by Omer DA,

אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by -Tal-,

היי אני מתלבט בין כמה דגמים של ATI HD4850 אני אישית חשבתי על SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 שעולה 589 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3259&products_id=24698 בחנות אחת הציעו לי לקחת PowerColor ATI RADEON 4850 512MB שעולה 575 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26416 ובחנות האחרונה הציעו לי FORCE3D Radeon HD4850 שעולה 520 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6119 הכי חשוב לי: 1. שיחזיק prototype, קול אוף דוטי האחרון, GTA, NFS וכו'... 2. שיהיה שקט בגלל הקלטות שאני מבצע ושהמאוורר יהיה איכותי. לצערי במחשב הנוכחי שהולך ומתרסק לו, כבר נשרפו שני כרטיסי מסך בגלל החום. אשמח שתעזרו לי מה לב…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by TaZeR,

אני בהתלבטות: קודם כל אני חושב ש 8800gts 640mb יותר טוב משני 8600gts (מבחינת מהירות ליבה, זיכרון ובכל הפרמטרים). הבעיה היא שיש לי מארז וספק כוח (Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case). אמרו לי ש 8800 לא נכנסים לכל מארז ולא מתאימית לכל לוח אם (יש לי ds4) ושהוא צורך פול חשמל והספק כוח שלי הוא רק 400w! מה לקנות?

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by Dr. n00b,

אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  18. טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by yoav9,

בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by galCool,

אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?

• 17 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  22. היי אתמול עשיתי בדיקה קצרה של כרטיס המסך שלי בCCCT , לאחר דקות בודדות עצרתי את פעולת התוכנה כי ראיתי שהGPU מגיע לחום של כ 65 מעלות וזיכרונות לכ 75 מעלות , פחדתי שזה מסוכן לכרטיס שלא ישרף חלילה לכן עצרתי הכל. האם היתי צריך לתת לתוכנה שתסיים את הבדיקה עד הסוף? רוני

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  23. שלום הגיע הזמן לשדרג את ה7300gt שלי שדי מת (יש לי את בעיית הloop של nv4_disp.dll ואני די בטוח שהכרטיס אשם וגם ככה הוא עגלה אז אני מחליף אותו) המפרט שלי: e6400 2gb ram 600 watt ספק של Thermaltake p5b deluxe התקציב שלי הוא 750 והכרטיס יחובר למסך 20 של סמסונג וlcd 32 ברזולציה של 1366*768- צריך 2Xdvi- המטרות הן משחקים וסרטים. אודה לעזרתכם

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  25. שבוע טוב! יש לי 720BE @ 3.5 GHZ עם GTX260 216SP, ארבעה GB ראם, לוח ללא אפשרת SLI (ככה שלהביא עוד 260 לא אפשרי), אני מעוניין לדעת אם שווה לי להחליף כ. מסך לאחד חדש יותר (BF3 על LOW מקרטע לי מעט, מקבל 30-40 FPS) - נטו בקטע של צוואר בקבוק. אם יש משהו נוסף שחשוב שאדע, אשמח. תודה!

• 9 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים