עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DuDsAn,

אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  3. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  4. 1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by lipa,

יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  8. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by Trumpeldor,

טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  10. איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  11. משתלם לקנות?? מישהו יודע פרטים מפורטים על הכרטיס הזה? נראה לי הוא ייגמר להם תוך כמה ימים. הוא לא אמור לעלות מעל 2000 שקל בארץ?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by TipX-Bomb,

אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by gggilad13,

אני מטלבת בין כמה כרטיסי מסך: X800XL או X850 PRO או 6800GT הX800XL והX850PRO עולים בערך אותו דבר אבל איזה מבינהן טוב יותר? לפי מה שהבנתי, ה6800GT הוא המוביל מבין השלושה, אבל השאלה היא האם השיפור בביצועים שווה את התוספת הדיי גדולה במחיר?

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  14. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

15. Started by rafe12,

אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך? ,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ? והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה.... תודה מראש על כל העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.

17. Started by Dj_Gal,

שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Albetron,

HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  19. אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  21. היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by StarMo,

הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by sopwith,

אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2

• 15 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?

דיונים חדשים בפורומים