כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם! יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים התקציב שלו הוא עד 700 ש"ח כיום יש לו כרטיס של NVIDIA 9300GS והוא לא מרוצה הוא משתמש במע' הפעלה וינדווס 7 האם למע' הפעלה זו יש השפעה על משחקים כבדים? על איזה כרטיס מסך תוכלו להמליץ לו? תודה רבה ליאור
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
יש לאחי מחשב ישן מבוסס I5 2500 Z68 PCIE2 והוא לחוץ על שידרוג כדי לשחק בסנייפר עלית 5 הכרטיס מסך 1650 GTX יעשה לו צוואר בקבוק ? יש לי אפשרות לקנות לוח H470/510 + מעבד I3 10105F ולשדרג אותו ב 620 שקל , בדקתי ביוטיוב במשחקים ה 10105F וה R5 3600 יש להם כמעט אותם ביצועים ה 3600 בטיפה יותר טוב ... עושה את הקניה היום ! תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, הנה מפרט המחשב שלי: מעבד : Intel Core i5 2500 3.3GHZ 6MB L3 Cache s1155 לוח אם : UD3H-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI,DP זיכרון פנימי : 8 GB DDR3 שני הארד דיסקים : Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM 32 MB Sata II כונן רגיל כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX44 2XDVI HDMI DP PCI-E ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX case מאוורר : Scythe Katana 3 CPU Cooler אני מעוניין ברטיס מסך חזק שיתאים למפרט שלי,שיהיה שקט ואם אפשר מחנות KSP עד 1500 שקל. ומתוך התעניינות האם כרטיס המסך שלי עדיין מתאים למשחקים החדשים שיצאו?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
או שהו מהווה צוואר בקבוק? לפי הכתבה פה: http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110 רשום Chipset PCI-e Lanes x6 2.0 מה זה אומר? האם זה באמת מהווה צוואר בקבוק ל960GTX? תודה לעוזרים לדעתכם יש הצדקה ממשית לשדרג ל h170?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני הורדתי לכרטיס שלי (ראו מפרט) את הדרייברים הבסיסיים מפה: מהאתר של החברה של הכרטיס את השניים מלמעלה, אבל יש פה כ"כ הרבה דרייברים וחלקם הגדול מתאים לכ.מסך שלי גם. אז איך אני יודע מה להוריד או מה הכי טוב משם ? (יש שם גם גרסאת דרייברים של 39 מגה, מישהו יודע למה זה כ"כ הרבה ?) בקיצור אני מבולבל מכל הדרייברים של ATI, שהיה לי כרטיס של NVIDIA (ג'י פורס) הכל היה הרבה יותר פשוט
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מסך IIYAMA בן 5 חודשים בערך. מאז שעברתי לXP יש רצידות קטנות במסך, פסים עדינים לאורך וכל מיני הפעות מגנטיות למינן. מה אפשר לעשות? זו נראת לי בעיה של כיוון המסך. באיזה תדר המסך צריך לעבוד? תודה לכל העונים.....
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חבר שלי אתמול קיבל תמחשב החדש שלו מבוסס 2500+ (BARTON) מחשב טוב יעני... הבאתי אליו FRAPS תוכנה לבדיקת הFPS והיה לו בין 250 ל350 FPS ולפעמים ירד לו ל120+ AAX4 היה מופעל וה AFX8 היה מופעל במשחק כל הגרפירקיה הייתה על מאקסימום יש סיכוי שהתוכנה לא בסדר??? המחשב שלו בOC 2500+@3200+ MEMORIES: BY SPD@TURBO והם ב400MHZ
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני בהתלבטות: קודם כל אני חושב ש 8800gts 640mb יותר טוב משני 8600gts (מבחינת מהירות ליבה, זיכרון ובכל הפרמטרים). הבעיה היא שיש לי מארז וספק כוח (Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case). אמרו לי ש 8800 לא נכנסים לכל מארז ולא מתאימית לכל לוח אם (יש לי ds4) ושהוא צורך פול חשמל והספק כוח שלי הוא רק 400w! מה לקנות?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-