עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lior99,

בהנחה ששתיהם עןלים אותו דבר

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by s_venom,

אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, הנה מפרט המחשב שלי: מעבד : Intel Core i5 2500 3.3GHZ 6MB L3 Cache s1155 לוח אם : UD3H-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI,DP זיכרון פנימי : 8 GB DDR3 שני הארד דיסקים : Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM 32 MB Sata II כונן רגיל כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX44 2XDVI HDMI DP PCI-E ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX case מאוורר : Scythe Katana 3 CPU Cooler אני מעוניין ברטיס מסך חזק שיתאים למפרט שלי,שיהיה שקט ואם אפשר מחנות KSP עד 1500 שקל. ומתוך התעניינות האם כרטיס המסך שלי עדיין מתאים למשחקים החדשים שיצאו?

3. או שהו מהווה צוואר בקבוק? לפי הכתבה פה: http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110 רשום Chipset PCI-e Lanes x6 2.0 מה זה אומר? האם זה באמת מהווה צוואר בקבוק ל960GTX? תודה לעוזרים לדעתכם יש הצדקה ממשית לשדרג ל h170?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  4. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

5. Started by OR007,

אני הורדתי לכרטיס שלי (ראו מפרט) את הדרייברים הבסיסיים מפה: מהאתר של החברה של הכרטיס את השניים מלמעלה, אבל יש פה כ"כ הרבה דרייברים וחלקם הגדול מתאים לכ.מסך שלי גם. אז איך אני יודע מה להוריד או מה הכי טוב משם ? (יש שם גם גרסאת דרייברים של 39 מגה, מישהו יודע למה זה כ"כ הרבה ?) בקיצור אני מבולבל מכל הדרייברים של ATI, שהיה לי כרטיס של NVIDIA (ג'י פורס) הכל היה הרבה יותר פשוט

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by llime,

היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by hichcock,

היי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומשתמש בה בתור מסך? יש לי כרטיס מסך מדגם radeon 9800xt אם זה משנה משהו.... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by miim17,

יש לי מסך IIYAMA בן 5 חודשים בערך. מאז שעברתי לXP יש רצידות קטנות במסך, פסים עדינים לאורך וכל מיני הפעות מגנטיות למינן. מה אפשר לעשות? זו נראת לי בעיה של כיוון המסך. באיזה תדר המסך צריך לעבוד? תודה לכל העונים.....

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by Albetron,

HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by shloosh,

האם הוא תומך ב- 100% אחוז?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  11. אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by sahargt,

הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by tornado,

בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש

14. כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by RoyShefy,

חבר שלי אתמול קיבל תמחשב החדש שלו מבוסס 2500+ (BARTON) מחשב טוב יעני... הבאתי אליו FRAPS תוכנה לבדיקת הFPS והיה לו בין 250 ל350 FPS ולפעמים ירד לו ל120+ AAX4 היה מופעל וה AFX8 היה מופעל במשחק כל הגרפירקיה הייתה על מאקסימום יש סיכוי שהתוכנה לא בסדר??? המחשב שלו בOC 2500+@3200+ MEMORIES: BY SPD@TURBO והם ב400MHZ

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  17. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?

19. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by Jviiega,

האם אחריות על כרטיס מסך שקונים מיד שנייה שווה משהו? האם במידת הצורך וצריך לנצל אותה החנות תכבד את האחריות? אמרו לי שמה שמבקשים זה פשוט קבלה ולפעמים את הקופסא של הכרטיס ככה שאין בעיה, האם זה נכון או שהאחריות לא שווה כלום ברגע שמוכרים למישהו אחר? למישהו מכם פה יש ניסיון עם זה? סורי אם זה לא המקום הנכון לשאול

21. שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  22. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Trumpeldor,

טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  24. כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  25. עם יחסי ציבור מינימליים, AMD משיקה כרטיס גראפי חדש לשוק הבסיסי אשר יוכל להוות אלטרנטיבה ראויה לליבות הגראפיות המובנות במעבדים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים