כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: Intel Core i5-3470 MSI B75MA-E33 Corsair Value Select 8 GB DDR3-1600 Sapphire Radeon HD 7870 הבעיה היא שהכרטיס לא מצליח לסחוב לי משחקים (קופא) אפילו שאני מוריד את הגרפיקה למינימום + מוריד רוזלוציה למינימום, רק אז המחשב לא קופא. ביצעתי פרמוט + התקנת דרייברים הכי מעודכנים. נקנה בTMS לפני כשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות 7600GS לא יודע למה גולדטופ העלו את המחיר, מ601 ש"ח ל680 ש"ח וגרם לי להתלבטות... מה נותנת לי גירסאת האקסטרים ? רק OC שבעצם אני יכול לעשות לבד ? או ליבה יותר טובה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13955&catid= http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13956&catid= האם יש כרטיס עד 750 ש"ח יותר טוב ? אני לא שחקן כבד בכלל ומקווה להוציא כמה שפחות על כרטיס מסך תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך LCD בגודל 17" שיהיה איכותי למשחקים וסרטים... האם קיים 19" בסביבות ה 3500 ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב e6300 core 2 duo לוח 945p s3 ו2GB ram 667 יש לי עכשיו 7300gt אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתאים למסך עם רזולוציה של 1980X1200 עם מינימום הוצאות ומקסימום ביצועים למשל שה gta iv החדש ירוץ טוב
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מתלבט בקשר לקניה של כרטיס מסך, בסכום של 400-500 שח [אולי עם חריגה קטנה אם באמת יהיה שווה את המאמץ], ממה שמצאתי ב KSP TMS ו SKYPC איתרתי את כרטיסי המסך הבאים: ** המחשב יחובר למסך 17 אינץ וכנראה ישוחקו עליו משחקים ברזולוציה מקסימלית של 1024x768. ** המחשב שלי עדיין לא נקנה, אני בדיוק עכשיו בונה את המפרט מ KSP: Zotac - 8600GT ZONE Edition 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI [לא מכיר את החברה הזאת בכלל, מישהו שמע עליה] - 380 שח. eVGA - 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI - שח 420. eVGA - 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI שח 550. SkyPC: Club3D - 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI שח 400. Club3D - HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI שח 413. Club3D - HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDT…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
8800GT LEADTEK הכרטיס עצמו מחובר לחשמל + הכבל של ה6 פינים הלך לעולמו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את גרסת ה GTX460 2GB בארהב בניורק או LA מישהו יודע האם ניתן לרכוש כיום?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום - אני קונה מחשב חדש והלבטים האחרונים שלי זה לבחור בין שני הכרטיסים ..ההבדל ביניהם 500 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו עד שקניתי מחשב חדש יש לי הרבה בעיות המפרט שלי R9800P של TUL/PWORCOLR מעבד AMD 2500+ מאורר VETNTEC 12 לוח של ASUS אני לא זוכר מה הדגם אבל זה הדגם שעולה 740 שזה הלוח הכי טוב ל AMD 512MB זיכרון של SAMSUNG לפני שבוע קיבלתי את המחשב אז על אותו יום המחשב היתקלקל כי היתקנתי דריברים של הכרטיס מסך (עידכון) אז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט התכנאי סידר את הבעיה הוא עשה פורמט והתקין אחרי זה את הדריבר של ATI המקורי אז שנכנסתי למשחק אז ראיתי שייש בעיות עם הגרפיקה זה משחק ישן ET יש בעיות בגרפיקה כאילו שהכרטיס חםם.. או שהייתי הולך לאיזה מקום במשחק לפעמים הייתי רואה גל כזה יש בעיות בגרפיקה במשחק יש מקומות שרואים איבותים אז עשיתי למחשב …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למערכת הקיימת שלי אני מתכנן OC למעבד מכיוון שהוא ישן משהו מבחינת תקציב אין לי בעיה לשים כ-800 ש"ח +- על הכרטיס השאלה האם לא ניתן בהתאם לנתונים שלי כרטיס זול יותר להלן המערכת שלי לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC - לפי הבנתי ניתן להגיע ב-OC ל3.00-3.33 GHZ זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2) DDR2 800MHz ספק כוח: Seasonic 500W SS-500ET-APFC-F3 OEM Active PFC Power supply דיסק קשיח: 500GB של SEAGATE + 160GB של WD מסך: LG F700P 17 כרטיס מסך להחלפה: FX6600GT PCI-e 128Mb ז"ל מעוניין לשחק משחקים כגון: (בהגדרות בינוניות/ואף גבוהות אם ניתן) Pro evolution nba cod need 4 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 7600GT 256MB של ASL. מישהו פה מכיר את החברה הזו?! אם כן...איך היא? הוא עלה לי בסביבות 870-890. מומלץ להחליף לחברה אחרת?! מחכה לתשובות , תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו לקנות מחשב הציעו לי מפרט בפורום מפרטי מחשב אחלה מפרט , הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0 במפרט הציעו לי קצת מסך יקר מדיי למרות שאני מקבל אותו במתנה ניראה לי הוא יקר יחסית עדיין: 19" Viewsonic G90F+B Black Flat Monitor 1 1650 ¤ גם לא שמעתי על המסך הזה.. אז חיפשתי מסכים אחרים, איך המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=661 של מאג 19 אינג' שטוח ב1000.. אני רוצה מסך טוב עם איכות שיהיה לי טוב למשחקים ולהכל.. תגובות בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך BF3 רץ על GTX580? אני חושב על קניית gtx580 מיד שנייה. שווה שידרוג מ5850? איך יכולות הOC שלו?(מדובר על גירסאת הGOOD EDITIONׂׂ) מדובר על הגדרות מקסימליות כמובן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 1000 ש"ח. הבנתי מקריאה בפורום שהמועמדים הראשיים הם 6600GT או 1600 PRO. רציתי לדעת אם יש כרטיס של חברה ספציפית שעדיף על האחרים, מה החשיבות לכמות הזכרון על הכרטיס? (האם יש צורך ב-512 MB או מספיק 128 או 256, מה ההשפעה של הזכרון). כמו כן חשוב לציין שאני מחפש כרטיס AGPX8. תודה מראש, נ.ב אני אודה אם תוסיפו קישור לכרטיס שעליו אתם ממליצים (לחנות מומלצת).
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-