כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, זה רק האשכול השני שאני מפרסם פה.. בכל מיקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצורך גיימינג. המטרה שלי בקנייה הזאת היא להחזיק עם הכרטיס בסביבות השנתיים של שימוש בלי צורך להחליף אותו. אני רוצה לשחק על משו כמו 40- 50 FPS בכרטיס החדש.. לא יודע אם זה עוזר אבל אני עומד לקנות את הכרטיס באייבורי. המפרט שלי: מעבד : i7 2660K RAM : 8GB לוח אם: ASUS P8P67-M ספק: כרגע יש 500W של חברה סינית לא מוכרת בעליל שאני לא זוכר את השם, בכל מיקרה אני פתחתי גם דיון בפורום ספקים על התייעצות לגבי קניית ספק חדש וציינתי שאני עומד לקנות כרטיס בשווי 1300 ש''ח.. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של בסביבות 700 ש"ח. למשחקים וגם לצפיה בתוכן HD. מעבד core duo 2 ג'יגה זכרון פנימי ו windows xp. תודה, אסף.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב חדש עכשיו אחרי שה6800 וX800 הציבו סטנדרטים חדשים בעולם הכרטיסים רציתי לדעת עם הכרטיס שהולכים לבוא לMID END הינו ה-6600 וX700 יהיו ביחס של מחיר ואיכות שווים ל9800 או עדיפים או עדיפים פחות... זה סתם מעניין אותי כי אם ה6800 הוא פי 2 מהיר מה5950 אז איך ה6600 יהיה מול ה5950 וגם ביחס למחיר... תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA2VGA ורציתי לשאול אם הוא מעביר גם כול או שאני צריך כבל?
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מתלבט בין gtx 260 לבין gts 250. הדרישות הם משחקיות בצורה סבירה לא באיכות הגבוהה ביותר אבל עדיין שאני יוכל להנות. בעיקר המחשבה לשדרוג כרטיס המסך הוא המשחק starcraft 2 שיוצא בקרוב. אם יש לכם המלצה או תובנה אחרת בתקציב הזה אשמח לקרוא , בכל אופן אני מעדיף באופן אישי את nvidia תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי הנחה בחנות SKYPC על כרטיסי GTX260, לכן אני מבקש שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר לקחת מהדגם הזה. חשוב שיהיה לכרטיס קירור טוב מכיוון שהוא די מתחמם, ומקסימום ביצועים. תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הפורום הוא לא לוח מודעות, יש לוח ייעודי למכירת חומרה. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
http://engadget.com/2006/01/10/dell-3007wfp-reviewed/ 2200$
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות,כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יאלה חברים אני החלטתי סופית שאני רוצה כרטיס מסך טוב אני רוצה משהו שיפעיל לי משחקים על פילטרים תודה לכל העוזרים אלי
-
- 20 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-