עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giliboy,

אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  3. כי כל מה שאני רואה סביב CRYSIS זה איזה עשן שמתנפנף ברוח, שמסתבר שגם קיים בDX9...מה הקטע כאילו?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Kukishin,

למישהו אולי יש הערכה מתי המחיר יירד?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

בקטעים מסויימים של המשחק (קטעי פתיחה של "צילומים") יש פס שחור על המסך. שידרוג דריברים לא עזר. עני פועל עם 3.2 וDX9

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by ag80,

אני מעוניין לרכוש את גרסת ה GTX460 2GB בארהב בניורק או LA מישהו יודע האם ניתן לרכוש כיום?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  8. מבחינת כרטיס מסך HD4670 מה הכרטיס המקביל שלו ב NVIDA במבחינת סידרה כלומר איזה GeforceXXX תודה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by i.k,

ברצוני לדעת אם החברה הזו עדיין מתפקדת או שהיא נסגרה סופית? ואם היא אכן נסגרה אז אם אפשר ידיעה על כך.

10. בבקשה תעזרו עד שקניתי מחשב חדש יש לי הרבה בעיות המפרט שלי R9800P של TUL/PWORCOLR מעבד AMD 2500+ מאורר VETNTEC 12 לוח של ASUS אני לא זוכר מה הדגם אבל זה הדגם שעולה 740 שזה הלוח הכי טוב ל AMD 512MB זיכרון של SAMSUNG לפני שבוע קיבלתי את המחשב אז על אותו יום המחשב היתקלקל כי היתקנתי דריברים של הכרטיס מסך (עידכון) אז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט התכנאי סידר את הבעיה הוא עשה פורמט והתקין אחרי זה את הדריבר של ATI המקורי אז שנכנסתי למשחק אז ראיתי שייש בעיות עם הגרפיקה זה משחק ישן ET יש בעיות בגרפיקה כאילו שהכרטיס חםם.. או שהייתי הולך לאיזה מקום במשחק לפעמים הייתי רואה גל כזה יש בעיות בגרפיקה במשחק יש מקומות שרואים איבותים אז עשיתי למחשב …

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by roeybaron,

-

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by JXK,

טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלי מעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב? אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו

• 19 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אז ככה כמו שמצויין בכותרת איזה עדיף מסידרת ה8800 עד 1350 שקל...

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  14. קניתי 7600GT 256MB של ASL. מישהו פה מכיר את החברה הזו?! אם כן...איך היא? הוא עלה לי בסביבות 870-890. מומלץ להחליף לחברה אחרת?! מחכה לתשובות , תודה.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Razor,

היי , אני מעוניין לקנות את GTX 770 אבל המחיר שלו מאוד יקר לי . האם יש משהו שרכש כרטיסים בחול? מתמצא במחירים? עד כמה כדאי לי לשלם בכדי להביא את אותו הכרטיס מאירופה ? לעזרתכם אודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  18. אהלן יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts leadtek 640 mb, והוא די מקרטע בהרצת משחקים כמו MW2 וכו'. אני מעוניין להריץ את MW2 ברוזולציה אופטימלית נראה לי שכדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש בסביבות 800 ל 1000 שח (גמיש) מפרט: מעבד:intel e6600 2.4 ghz core 2 duo לוח: gigabyte p35-dq6 זכרון: kingston 2 gb ddr2 800 mhz ספק: thermaltake 500W מסך 20 אינץ לא משנה לי ATI או Geforce, מה שמציג ביצועים טובים יותר.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by elyaz,

שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה

20. Started by Born2Kill,

הנה לפניכם המפרט: SAPPHIRE to launch new ULTIMATE graphics solution HD 2600 and HD 2400 series include special editions SAPPHIRE Technology has just announced that in addition to the new HD 2600 and HD 2400 series of graphics accelerators scheduled for release in July, the range will include the new completely passively cooled SAPPHIRE HD 2600 XT ULTIMATE Edition. SAPPHIRE’s ULTIMATE Editions are renowned for the key features of overclocking for enhanced performance and silent running. The low power consumption of this new generation of GPU’s allows a totally passive cooling solution to be used whilst achieving top levels of performance in it class. The SAPPHIRE HD…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by eviatarp,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  22. אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים. כל משחק קופא לי ונתקע כעבור חצי שעה של משחק. מוצגים לי פיקסלים גדולים על המסך (ריבועים לבנים) ומוזיקת המשחק ממשיכה לפעול אין באפשרותי לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתור ה RESET שבמחשב שלי... הכרטיס שלי הוא Leadtek Geforce GTX 260 גירסאת OverClocked. מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by zvoykish,

אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים