עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש

2. Started by shar00750,

שלום לכולם . יש לי כרטיס 9800GT של SPARKLE אך הוא נעול להעלאת מתחים , ניסיתי עם כל תוכנה אפשרית . איך אני יכול לשנות ולאפשר העלאת מתחים (לא מעניין אותי אם זה מומלץ או לא ) זה הכרטיס: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=71&sub_id=214 האם ניתן לעשות משהו או שרק צריבת ביוס תעזור?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by zvoykish,

אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by devek,

יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?

6. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by benor,

אני לא גיימר רציני אבל אני רוצה כרטיס חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Hercules All-in-Wonder 8500 DV מצאתי אותו באיזה חנות ב 1200 ש"ח מה אתם אומרים הוא שווה משהו? איך האיכות של הטיונר שלו? אני מעוניין לשמש אותו גם ככרטיס טלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by smulikon,

שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום , אף אחד לא הגיב לי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אז חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MotherShip,

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by chaikr,

ברשותי מחשב בן 3 עם E8400 4Gig ן4850 הספק הוא antec 500d earthwatts הייתי שמח לשדרג את הכרטיס מסך כדי שהמחשב יסחוב לעוד שנה וחצי כמו שצריך עד להחלפתו. אני לא מתכנן להחליף את המחשב עכשיו בכל מקרה. אני חושב שה6850 יהיה פשרה טובה יש סיבה לא ללכת עליו? יש לציין שאני עובד עם מסך של 1280X1024 ככה שזה אמור לעזור לביצועים המעבד עד כדי כך יפגע בביצועים? אני חושב שדווקא ברזולוציות נמוכות לא צריכה להיות למעבד השפעה רבה מדי אשמח לשמוע את הערותיכם. אם יש חברה מומלצת או כרטיס מסך אחר שעדיף let me know... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי משחק חדש tropico 5 וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מריץ את המשחק אז אמרתי נשדרג כבר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 9800GTX מעבד- i5 750 2.67 4gb ram seasonic s12 520w מחפש כרטיס שיריץ בסבבה משחקים חדשים, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by hamer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך g-forse 440mx 128 mb בכרטיס מסך יש לי יציאה s-vedoe ובטלויזיה יש לי כניסה rca יש לי מתאם מהכרטיס מסך לטלויזיה הבעיה שאני רואה קצת פסים מעצבנים על המסך בטלויזיה אם יש למישהוא רעיון איך לסדר את זה אנא עיזרו לי ודרך הגב יש לי טלויזיה לנקו 28 אינץ אם מיהוא יכול להגיד לי באיזה פורמט להגדיר בכרטיס מסך את הטלויזיה זה גם יעזור תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Razor,

היי , אני מעוניין לקנות את GTX 770 אבל המחיר שלו מאוד יקר לי . האם יש משהו שרכש כרטיסים בחול? מתמצא במחירים? עד כמה כדאי לי לשלם בכדי להביא את אותו הכרטיס מאירופה ? לעזרתכם אודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. LG VH 701 - 850NIS SAMSUNG 753DFX - 950NIS הדגם החדש של הסמסונג משהו S גם באותו מחיר בערך LG F700B - 1050 NIS אני חייב תשובה עד היום בערב!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

הנה לפניכם המפרט: SAPPHIRE to launch new ULTIMATE graphics solution HD 2600 and HD 2400 series include special editions SAPPHIRE Technology has just announced that in addition to the new HD 2600 and HD 2400 series of graphics accelerators scheduled for release in July, the range will include the new completely passively cooled SAPPHIRE HD 2600 XT ULTIMATE Edition. SAPPHIRE’s ULTIMATE Editions are renowned for the key features of overclocking for enhanced performance and silent running. The low power consumption of this new generation of GPU’s allows a totally passive cooling solution to be used whilst achieving top levels of performance in it class. The SAPPHIRE HD…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mike-mt,

שלום! יש לי כרגע QUADRO 4 980 אם זיכרון 128 (זה כרטיס AGP) קניתי אותו לפני כשנתיים בשביל העריכה כמו סטודיו מקס ומאיה, הוא כרטיס טוב, עובד מצויין אבל לא זז בכלל במשחקים החדשים עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס ATI 1950 PRO 512 MB AGP כי אני רוצה לשחק גם במשחקים אני לא מתכוון להחליף את המחשב שלי בשנה הקרובה, הוא עדיין די חזק למרות שהוא טיפה מיושן פנטיום 4 3.2, 2 ג'יגה זיכרון, לוח intel d865 GBF השאלה שלי היא, אם הוא יתן לי ביצועים יותר טובים מהכרטיס קוודרו שיש לי כרגע בתוכנות עריכה שציינתי קודם מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

22. Started by Jules Winnfield,

המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.5GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤750 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤361 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤710 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הקודם (X1950) לאחד חדש. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, והרזו' היא 1280X1024. שמתי עין על הGTX460 שהוא נראה מאוד חזק לדרישות שלי לפי ההמלצות כאן אבל קצת גבולי מבחינת מחיר (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8009). אם אפשר לקבל עוד המלצות בתחום המחיר שהצבתי. תודה

25. עם יחסי ציבור מינימליים, AMD משיקה כרטיס גראפי חדש לשוק הבסיסי אשר יוכל להוות אלטרנטיבה ראויה לליבות הגראפיות המובנות במעבדים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים