כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בס"ד בוקר טוב וחג שמח.. בקרוב מאוד בע"ה אני מקבל פלאזמה 50" FHD של LG :-) אשר תשב לי בסלון.. אך ליפני יש לי כמה שאלות! אז ככה הTV תחובר למחשב לכל השימושים כולל גימינג. 1.במחשב שיחובר אליו (מפרט 1 בצד) יש 8800GTS 512 ואני לא ממש בטוח שהוא יספיק לגימינג על 1080. 2.ואם לא מה היתים ממלצים לי? והאם המחשב הנל בכלל מספיק טוב לגימינג? חשבתי על GTX 470 ב 1450 שח האם הוא מספיק טוב ל רזולוציות בסדר גודל כזה? תודה לעונים דניאל.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, זה רק האשכול השני שאני מפרסם פה.. בכל מיקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצורך גיימינג. המטרה שלי בקנייה הזאת היא להחזיק עם הכרטיס בסביבות השנתיים של שימוש בלי צורך להחליף אותו. אני רוצה לשחק על משו כמו 40- 50 FPS בכרטיס החדש.. לא יודע אם זה עוזר אבל אני עומד לקנות את הכרטיס באייבורי. המפרט שלי: מעבד : i7 2660K RAM : 8GB לוח אם: ASUS P8P67-M ספק: כרגע יש 500W של חברה סינית לא מוכרת בעליל שאני לא זוכר את השם, בכל מיקרה אני פתחתי גם דיון בפורום ספקים על התייעצות לגבי קניית ספק חדש וציינתי שאני עומד לקנות כרטיס בשווי 1300 ש''ח.. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
בדילמה ענקית בין שני כרטיסי המסך האלו: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 VS Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מידע ברשת שמקורו ביצרניות כדוגמת Gigabyte ו-MSI חושף מתי נקבל מבחר גדול ומעניין הרבה יותר של כרטיסי מסך עם הליבות הגראפיות של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
- 2 followers
-
-
מפתחת השבבים חצתה רף הכנסות יוקרתי של 3 מיליארד דולר בתוך שלושה חודשים, ונראה כי היד עדיין נטויה ורק השמיים הם הגבול עבורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחתי כמה כרטיסים שלפי האתר techpowerup הם אמורים להיות חזקים יותר בפועל זה בדיוק הפוך לגמרי למשל : GTX670 אמור להיות יותר חזק מ GTX 1630 בפועל זה לא ככה : לקחתי עוד כרטיס ה 560GTX אמור להיות יותר חזק מ 1030GT בפועל ה 1030 חזק הרבה יותר : ויש לי עוד דוגמאות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
מכירות - בלוח יד שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שכאילו רואים על המסך את המחשב בתמונות, כמו פאזל כזה. לא מוצא את זה עכשיו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בקשה לחוות דעת על 8400GS 256MB DX10
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ? איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ? אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://engadget.com/2006/01/10/dell-3007wfp-reviewed/ 2200$
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני יודע שזהו סכום זעום, אך זהו הסכום שיש. מחפש את הכרטיס הכי מומלץ במחיר הזה. תודה
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי giabyte חסמה את האפשרות לקרוא את הטמפ' בכרטיס הזה, ושמעתי שיש דרך לפתוח שוב את החישן (שנמצא בליבה אם אני לא טועה) יודעים איך אפשר לפתוח את החיישן? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי, אני צריך כרטיס מסך פשוט יחסית, אבל לא זבל מוחלט. המטרה - HTPC, אבל אולי קצת משחקים קלים. כרטיס כמו ה-9550 יספיק לי מאוד, אבל אני רוצה PCI-E. איזה כרטיס מקביל? ה-X300SE ? תודה מוטי
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך אוכל לפתור את הבעיה ? גם בכרטיס מסך HD3650 לא היה לי את ה- Overdrive
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה
-
- 18 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר שלי אתמול קיבל תמחשב החדש שלו מבוסס 2500+ (BARTON) מחשב טוב יעני... הבאתי אליו FRAPS תוכנה לבדיקת הFPS והיה לו בין 250 ל350 FPS ולפעמים ירד לו ל120+ AAX4 היה מופעל וה AFX8 היה מופעל במשחק כל הגרפירקיה הייתה על מאקסימום יש סיכוי שהתוכנה לא בסדר??? המחשב שלו בOC 2500+@3200+ MEMORIES: BY SPD@TURBO והם ב400MHZ
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי SAVAGE 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-