כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 4 MX 440 ובמידע התקנים כתוב: "ההתקן לא נתמך"-מה זה אומר? הורדתי דרייברים מהאתר של Nvidia כשפירמטתי את הוינדווס לפני שנה, ובכל זאת כתוב "דרוש עידכון" או "לא נתמך"!!!! מה עושים??? נ.ב-תוכלו בבקשה להביא לי לינק לדרייברים מעודכנים לכרטיס?תודה....
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה המינימום? יש לי ספק כוח עם 4 מסילות 12V ועל כל מסילה יש לי 18 אמפ זה אומר שאני יכול לשים את הכרטיס מבחינת הספק כוח? הטוטאל של הספק זה600W המעבד שלי זה E6600 בקרוב OC בשביל לאפשר לשים את הכרטיס אבל הכרטיס הזה כעיקרון בתכנון מKSP ב960 שקל
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב, התחדשתי לאחרונה במחשב נייד חדש. הבעיה שהבהירות מסך לא מספיקה לי... גם כשאני מעלה את הבהירות עד הסוף זה פשוט לא מספיק. יש דרך כלשהי למקסם עוד יותר את הבהירות? (יש בדרייבר של Intel HD Graphics שמאפשר לשנות ניגודיות ובהירות אבל זה לא עוזר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף את המסך CRT שלי ל LCD .. (נראה לי שהגיע הזמן) . אני צריך המלצה למסך שיתאים למשחקים בעיקר , התקציב עומד על עד 2500 ש"ח או בסביבות .
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT וכשאני מתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA - 195.19 הוא עושה לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים קצת יותר ישנים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם! 8) התחלתי OC לכרטיס מסך שלי(Sappire HD5850) וברצוני להמשיך אותו אך התדר של הליבה יכול להגיע רק ל775,אחרי קצת מחקר הבנתי שאני צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך. ועכשיו מגיע השאלה,איך?מי?מו?מה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה להגיע לOC של 10-15% שזה פחות או יותר הOC שאפשר לעשות בלי העלאת מתחים.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך 17" בתקציב של עד איזה 1100 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. אלא האפשרויות שחשבתי עליהן: LG F700P - עולה 1100 ש"ח, מה זה הUSB Hub שמקבלים איתו? ViewSonic G75F - גם 1100 ש"ח. ViewSonic P70F - עולה 1300 ש"ח, אבל אמור להיות יותר איכותי. ViewSonic E92F+SB - 19 אינץ, וגם עולה 1300 ש"ח. איך האיכות שלו בהשוואה לאחרים? MAG 796FD2 - עולה 1100 ש"ח. Samsung 753DFX. אני יכול להשיג את הסמסונג במחיר נחמד מאיזה מקום. איזה מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעבוד על מחשב כשהוא מחובר לטלויזיה רגילה? אני מתכוון לא רק לצפיה בסרטים (זה אני יודע שאפשרי) אלא גם לשימוש יומיומי וגלישה באינטרנט. בעצם אני גם שואל האם טלויזיה יכולה לשמש כתחליף למסך מחשב? דבר נוסף,האם כרטיס מסך יקר יותר אומר שיהיה שיפור משמעותי בחיבור לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם... קצר ולעניין: יש לי ג'יפורס אם אקס 440 64 מגה... רוצה להחליף אותו... קשה?!? לא...! מה כדאי לי לקנות בתקציב המצוין למעלה... עדיף שיהיה קרוב ל - 900 פלוס / מינוס כי אני רוצה גם זכרון 512 להוסיף... (כרגע אני על 256). אני רוצה שיהיה ג'י פורס... אני יודע שתגידו 6600 / 6600GT אבל אני רוצה הצעות לגבי חברות , ביצועים.. ובקיצור, הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה! מיועד למשחקים... תודה מראש, עודד .ב.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-