עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שיהיה חזק וטוב למשחקים וגם לתוכנות גראפיות. אני מעוניין בכרטיס מסך ATI HD4850 או משהו מתקדם יותר בהפרש מחיר לא גדול עם DDR3 512MB וחיבור DVI. השאלה שלי היא כאת: ישנם כמה יצרנים שהומלץ לי עליהם: Sapphire, Sapphir VAPORX, PowerColor, ASUS, Gigabyte, Gainward. כך שכבר די התבלבלתי. מה ההבדל בין יצרן ליצרן? האם מלבד המחיר של הכרטיס והקירור שמוצמד אליו יש הבדל כלשהו (ביצועים? דרישות מתח? דרישות מערכת?)? איזה יצרן עדיף לדעתכם בכרטיס המסך שציינתי ולמה? המערכת היא כזאת: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ דיסק קשיח:WD Gre…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by UVnet,

הותקן לפני כמה ימים. שאר המפרט מופיע בצד. נותן בסביבות ה 13FPS במשחקים כמו Condemned או Psychonauts על 1280X1024. לעומת זאת מספק בסביבות ה 30FPS (ומטה - גם סוג של אכזבה) ב SC3: Chaos Theory על 1280 וכל ההגדרות על הכי גבוה. 2651 ב 3dMark06 על 1280X1024 וכל ההגדרות על הכי גבוה. מה לא בסדר?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום, עוד כמה זמן הכרטיסים האלו יצאו לשוק? ומתי הם יגיעו לארץ? האם זה יגרום לירידת מחירים משמעותית לכרטיסים שיש עכשיו (8800GTS/GTX)? אני אשמח לקבל כל מידע שקשור לכרטיסים האלו(9800GTS\GTX). תודה

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by OR007,

אני הורדתי לכרטיס שלי (ראו מפרט) את הדרייברים הבסיסיים מפה: מהאתר של החברה של הכרטיס את השניים מלמעלה, אבל יש פה כ"כ הרבה דרייברים וחלקם הגדול מתאים לכ.מסך שלי גם. אז איך אני יודע מה להוריד או מה הכי טוב משם ? (יש שם גם גרסאת דרייברים של 39 מגה, מישהו יודע למה זה כ"כ הרבה ?) בקיצור אני מבולבל מכל הדרייברים של ATI, שהיה לי כרטיס של NVIDIA (ג'י פורס) הכל היה הרבה יותר פשוט

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  5. היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

20-inch (viewable) 1680 x 1050 optimal resolution 16.7 million colors DVI Display Connector 2 port USB 2.0 Hub 2 FireWire 400 ports מחירו בישראל: 6,300 ש"ח... היש אמצעי תצוגה כלשהו העולה עליו במחיר הזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by menkes,

שלום, אני חדש פה ואנסה להיות קצר וקולע. האם קיימת אפשרות של חיבור כרטיס NVIDIA GeForce 9600 GT בשילוב ATI Radeon HD 4350 על לוח האם Gigabyte P55A-UD3 ? והאם ארגיש שיפור בביצועים? כרגע הNVIDIA מחובר למסך הראשי ולSLOT העליון, דרייברים מותקנים. והATI בSLOT התחתון וגם הדרייברים מותקנים. האם הATI עוזר כרגע לביצועים? או סתם מבזבז חשמל? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  8. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by rank,

מידי פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר מעלה סלד מ900 ל4000 ועושה רעש מציק ל2 שניות וחוזר לסלד , ככה כל כמה שניות מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  10. אחרי GTX 1080 שהושק בתג מחיר לא נמוך, מגיע אחיו הקטן והנגיש יותר להראות כיצד נראה שינוי משמעותי ביחס שבין שקל לביצועים בעולם כרטיסי המסך: ה-GTX 1070 היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום על מבחני הביצועים הלא-תלויים על כרטיס המסך GTX 1070. כרטיס מסך זה מכוון אל איזור הגיימרים שרוצים להשקיע סכום מכובד על יכולת גרפית אך לא מוכנים לשפוך 3000 שקלים ויותר על פיסת חומרה כמו ה-GTX 1080. ה-GTX 1070 הוא כרטיס מסך שמושק בתג מחיר של 379 דולר. מדובר בעליה של 50 דולר לעומת מחיר ההשקה של כרטיס המסך אותו המחליף, ה-GTX 970. כאשר הושק ה-GTX 970, לא רבים שיערו שיהיה מדובר בכרטיס המסך המתקדם הנמכר ביותר בשנים האחרונות. כרטיס מסך שלמרות מחירו הלא-נגיש במיוחד הפך לפופולארי ביותר בקרב גי…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E תקציב: עד 600 ש"ח (אם יש משהו מומלץ מאוד שיעלה קצת יותר זה גם בסדר) אם צריך להחליף את הספק זה גם בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by orikoo6,

תגידו מה עדיף לי 6770 6790 crossfire או 570gtx או 6950

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by quantoM,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך[או הדרייבר], הפעלתי WIC, ורק הפעלתי את הסרטון הפעלה והמשחק קרס. שווינדוס שאל אם למצוא פתרון לבעיה, אמרתי לו שכן, והוא מצא שהבעיה היא בדרייבר של הכטיס מסך. עם משחקים אחרים לא נתקלתי בבעיות כלשהן, לבנתיים. מפרט הוא: Vista Ultimate 64Bit E7200 4GB RAM HD4850 P35 ואני מאמין שזה מה שרלוונטי. יש פתרון לבעיה, או שפשוט אני לא אוכל לשחק WIC ? כרגע אני סיימתי להוריד דרייבר 8.7 נראה אם זה יפתור את הבעיה. עריכה, גם 8.7 קורס. אני אעשה UnInstall ואתקין עוד פעם את 8.7. נראה אם יעבוד, אם לא יעבוד, אני אעשה עוד UnInstall ואתקין את 8.8.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by DuDsAn,

אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by kurpos2008,

לפני כמה שנים קניתי 8800GTX של LEADTEK, אני רוצה בקרוב לשדרג את המחשב שלי, יש רעיונות מה אני יכול לעשות איתו? חבל לי סתם לזרוק אותו כי שילמתי עליו איזה 3 בזמנו... תודה.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  16. ראיתי שיש HDCP ל 7900GS נדמה לי... ולא מובן לי מה זה.. מקווה שתוכלו לעזור

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  17. טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים. כל משחק קופא לי ונתקע כעבור חצי שעה של משחק. מוצגים לי פיקסלים גדולים על המסך (ריבועים לבנים) ומוזיקת המשחק ממשיכה לפעול אין באפשרותי לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתור ה RESET שבמחשב שלי... הכרטיס שלי הוא Leadtek Geforce GTX 260 גירסאת OverClocked. מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by OR007,

קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  21. היי חברה! אני יודע שזה תקציב מאד מוגבל אבל ראיתי את הכרטיס הנל במחיר שנראה מאד מצחיק... http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=870 יש לכם משהו להוסיף לי אליו שאני לא יודע? או אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר או עם חריגה קטנה! המפרט הוא מפרט 3 בצד ימין! והוא אמור לבוא במקום ה7600GT יש מצב שאני יחליף גם ספק במידה וכרטיס מומלץ למחירו!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום לכולם. אז ככה, המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 750 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz CL7 (Dual X 2GB) כרטיס מסך נוכחי: Radeon 5770 PRO 1GB גוסס. ספק כוח: Seasonic 350W דיסקים קשיחים: Samsung EVO 840 256MB + Samsung HJ502 500GB. מערכת הפעלה: Windows 8.1 מסך ורזולוציה: Dell 2209WA (1680 * 1050) אני מחפש כרטיס מסך חדש או משומש מחנות אמינה בסביבות ה-1000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה (רק אם אין ברירה - עדיף אפילו לא להגיע למקסימום של התקציב אם אפשר). השימוש הוא גיימינג בינוני (מכיוון שיש לי כרטיס לא הכי חדש, לא השתוללתי עם משחקים כבדים), ושאר שימוש בידורי סטנדרטי (סרטים, גלישה וכו'). המסך שלי הוא Dell 2209WA, הרזולוציה המקסימלית של…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  24. מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.