כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה ואנסה להיות קצר וקולע. האם קיימת אפשרות של חיבור כרטיס NVIDIA GeForce 9600 GT בשילוב ATI Radeon HD 4350 על לוח האם Gigabyte P55A-UD3 ? והאם ארגיש שיפור בביצועים? כרגע הNVIDIA מחובר למסך הראשי ולSLOT העליון, דרייברים מותקנים. והATI בSLOT התחתון וגם הדרייברים מותקנים. האם הATI עוזר כרגע לביצועים? או סתם מבזבז חשמל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אחרי חמש שנים עם הכרטיס מסך הזה אני שוקל להחליפו ל-RADEON R9 270X DUAL BOOST http://ksp.co.il/?uin=20611 המפרט שלי: ׁE8400ֲ@3800MHZ כבר 5 שנים ללא בעיות עם המהרה . P5E ASUS 8GB RAM HD4870 רזולוצית מסך 1650X1080 SSD120 בגדול, הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ואני מריץ משחקים ללא בעיה, לפעמים על רזולוציה גבוהה. הגיע ביושוק אינפיניטי פרק 2 וכשאני מכוון לרזולוציה גבוהה הוא מאבד טקסטורות, כנראה המשחק מוריד אוטומטית את הרזולוציה כדי שהמשחק ירוץ או בעיה אחרת. אני כבר לא גיימר, אני משחק פה ושם. חשבתי לשדרג, השאלה היא האם כדאי לשדרג לכרטיס הנ"ל והאם הפרש הביצועים יהיה משמעותי. מן הסתם המעבד שלי כבר לא בקטגוריה וברור שרצוי להחליפו כדי לאזן את המערכת, כרגע אין צורך הוא מספק אותי לצרכיי.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 3 עם E8400 4Gig ן4850 הספק הוא antec 500d earthwatts הייתי שמח לשדרג את הכרטיס מסך כדי שהמחשב יסחוב לעוד שנה וחצי כמו שצריך עד להחלפתו. אני לא מתכנן להחליף את המחשב עכשיו בכל מקרה. אני חושב שה6850 יהיה פשרה טובה יש סיבה לא ללכת עליו? יש לציין שאני עובד עם מסך של 1280X1024 ככה שזה אמור לעזור לביצועים המעבד עד כדי כך יפגע בביצועים? אני חושב שדווקא ברזולוציות נמוכות לא צריכה להיות למעבד השפעה רבה מדי אשמח לשמוע את הערותיכם. אם יש חברה מומלצת או כרטיס מסך אחר שעדיף let me know... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב, אז לפי הכותרת יש לי MAG 570FD, שטוח, 15"... כן.. קטן.. אבל מה לעשות :\ בכל אופן, סתם בשימוש רגיל אתמול, המשחק הבזיק וכשהוא חזר לעצמו, הוא נהיה ריבוע קטן באמצע המסך, עם חלקים שחורים בצדדים... אז חשבתי שההגדרות נדפקו או משהו, מתחתי אותו מהתפריט של המסך, ועכשיו הכל מתוח... בצדדים, כל נראה מתוך מהרגיל... אני משתמש ב- 1152*864 בקצב רענון של 75 הרץ (המסך לא מסוגל ליותר) ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, וזה לא עבד... אני מרגיש חובה לציין שכשאני מפעיל את המחשב והוא עושה IDE Detection אז התצוגה רחבה יותר ממה שהייתה קודם.. כלומר לא רואים חצי מהטקסט בצדדים... אז כנראה שהבעיה של המסך שלי היא בעיה של הווינדוס ולא של המסך\ כ.מסך... מה קרה למחשב שלי? :\ בתודה, שי.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
במהלך המשחק הבהב לי המסך כמה פעמים ואז ההגדרות של הכרטיס מסך נפגלו כאילו הוא משתמש בהגדרות הכי מינימליות ובמנהל ההתקנים הוא רושם לי על ההתקן את הבעיה הבאה : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אשמח אם תוכלו לסייע פה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלםו לכולם יש לי מחשב q6600 לוח p35c-ds3r ואני רוצה את ה-8800gts 640m ומצאתי יש שניה כזה שעבד כחודש(יודע בוודאות) והוא מוכר כי הוא צריך את הכסף ויש לו עדיין אחריות...מה אתם אומרים?? תודה!
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק וחשבתי ללכת על : ub-3D ATI Radeon 9800Pro 256MB במחיר של כ2279 ש"ח אבל כמה אנשים אמרו לי שעדיף לי לקנות את הכרטיס : MSI 9800 PRO 128MB במחיר של כ1300 ש"ח אותם אנשים אמרו שכדאי לי לקנות את הכרטיס הנ"ל מכיוון שההבדל בין שני הכרטיסים של 128 ו256 הוא אפסי וכמובן בגלל המחיר. מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בעבר, לפני כמה ימים פתחתי ת'רד על הנושא, אבל דניס סגר לי אותו, ואני נאלץ לפתוח אותו שוב, ולפי בקשת דניס, עם דברים יותר מוצקים. כתבתי על הכרטיס שבכותרת, ואכן צדקתי. מדובר במפלצת של טראפלופס אחד עם 512 ביט אפיק הזכרון, רק שזה הושג לא על שבב בודד, אלא כמו במקרה של GEFORCE 7950X2. הכוונה לשילוב, מין SLI LIVE של שני כרטיסים חזקים מבוססי G92. ולפי מה שידוע : 1. הכרטיס יחליף את 8800ULTRA ככרטיס מוביל בפברואר - מרץ 2. כתחלופה ל8800GTX באותם חודשים צפוי להגיע 9800GTX שיוכל לעבוד ב 3-Way SLI 3. במרץ - אפריל יצא 9800GT שאין עדיין מידע לגביו. 4. 8800GS יצא כמהדורה מוגבלת, לא יותר מ100000 יחידות לכל העולם. 5. 9600GT יחליף בערך באפריל את 8600GTS ויציג ביצועים עד פי שתיים מאחיו הקודם, ו…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר (1850+-). או שאולי עדיף משהו אחר בתקציב הזה? בתודה, Who_Cares
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדל בין GTX560Ti ל GTX560? האם יש פער ביצועים משמעותי? הבדלים אחרים? האם לדעתכם שווה להשקיע את הכסף ל Ti ? פער שיכול להגיע גם ל 200 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התוכניות ליצור ליבות גראפיות ייעודיות וכרטיסי מסך שיבוססו עליהן אינן נעלמות, אלא צוברות תאוצה - עם ארכיטקטורה צומחת שתתאים גם לפתרונות הביתיים הצנועים ביותר וגם לעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתלבט מה לקחת HD 4850 DDR5 של Gainward http://skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm או של palit http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm אם אני לוקח gainward זה שנה אחריות יותר מה palit ו 100 זיכרון יותר ולדעתי גם יותר יפה והוא עולה 12 שקל יותר (לא שאכפת לי) לקחת את ה gainward נכון גם בגלל האחריות וגם הזיכרון מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע QUADRO 4 980 אם זיכרון 128 (זה כרטיס AGP) קניתי אותו לפני כשנתיים בשביל העריכה כמו סטודיו מקס ומאיה, הוא כרטיס טוב, עובד מצויין אבל לא זז בכלל במשחקים החדשים עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס ATI 1950 PRO 512 MB AGP כי אני רוצה לשחק גם במשחקים אני לא מתכוון להחליף את המחשב שלי בשנה הקרובה, הוא עדיין די חזק למרות שהוא טיפה מיושן פנטיום 4 3.2, 2 ג'יגה זיכרון, לוח intel d865 GBF השאלה שלי היא, אם הוא יתן לי ביצועים יותר טובים מהכרטיס קוודרו שיש לי כרגע בתוכנות עריכה שציינתי קודם מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ואם זה נכון אז מה עדיף להריץ מבינהם את הAA או הAF?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אם זה באמת חשוב איזו חברה אתה לוקח? כי ראיתי שכרטיסי מסך של LEADTEK הם לא ממש יקרים ויש אחריות להרבה זמן (3 שנים) אז חשבתי אולי שווה יותר לקחת אותם והשאלה השנייה שלי היא האם הדגם הבא זהה לדגם השני: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL או: שאר ה 7900GT של החברות למשל ASUS תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני משחק בblack & white 2 ושמתי לב שמסביב ללפידים הקטנים יש ריבוע שחור... למישהו יש מושג מה הסיבה? ניסיתי להוריד איכות ולהעלות איכות אבל זה לא עזר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-1500 עד 2000 שקל. תודה מראש למגיבים....
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-