עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by devek,

שלום אחרי התייעצות פה בפורום רכשתי היום את ה HD5850 . אני צריך בבקשה עזרה בהתקנה החומרית שלו. עד היום ,את כל הכרטיסים שלי התקנתי לבד. אבל זה משום מה אחרי ההתקנה קורס לי ובכלל אני מקבל את הרושם שעשיתי משהו ממש לא כמו שצריך אני אשמח אם לחברה פה שיש את הכרטיס יעברו איתי ככה על השלבים של ההתקנה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי על המחשב כרגע GTX 650, אני מחליף אותו ב - GTX 760 GV-N760OC-GD2 שאני אקנה בקרוב. בכמה מומלץ למכור GTX 650 יד שנייה במצב חדש עובד 100% כמו שצריך? ובכמה מומלץ למכור Radeon HD 5670 יד שנייה במצב חדש עובד 1005 כמו שצריך? תודה

3. הכוונה כרטיס לעריכת סרטים כמו התוכנה פרמייר ועריכת תלת מימד כגון התוכנה 3dmax איזה כרטיס הכ טוב לשימושים הנ"ל. שמעתי שיש כרטיס מיוחד לזה ואני רוצה לקנות .השאלה מה השם של הכרטיס ? ,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by XpideR,

שלום רכשתי היום את הכרטיס הזה של החברה power color עם קירור יותר טוב מהרגיל הטמפרטואות שלו ממש גבוהות הוא מגיע ל95 מעלות במאמץ וגם הביצועים שלו ממש לא כמו שציפיתי למשל split second לא עובד לי טוב על vh ברזו7לוצייה 1920-1080 המעבד שלי הוא e7200 3.6ghz וספק ליברטי 400 אני רוצה תשובה עד מחר כדי לדעת אם להחזיר את הכרטיס

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BIGWOLF,

מי טוב יותר ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שה9800GT טוב יותר מ 4830 ברזולוציה כזותי.הם זה ככה גם כשמפעלים פילטרים?זה גם ככה ב4850? ש9800GT טוב יותר מ 4850 ב 1280*1024?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lir@n,

יש לי כרטיס מסך G-force ti 4200 לאחר התקנת Detonator 29.80 המשחק ג'י טי איי 3 פשוט לא עולה (פשוט אני לוחץ שני קליקים וכלום) הסרתי את הDetonator והוא פעל שמתי שוב והוא הפסיק... ככה שזה בטוח ממנו... יש למישהו מושג למה זה קורה או איך אפשר להפסיק את !? או שצריך להחליף Detonator ואם צריך איזו גירסא הכי בטוחה? בתודה Lir@n

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by zerocool15,

יש לי כמה כרטיסי מסך מחו"ל, כרגע יש לי בעיה עם 9800 פרו, הנה כמה תמונות, כמו מה זה נראה לכם? כתוב שמה בבדיקה לארטיפקטים שהוא לא מצא כלום, בנוסף אתם יכולים להעיף מבט על הטמפרטורה. המאורר מראה 0% אבל הוא עובד, לא יודע בכמה %. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bluz,

מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MooMoo,

שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO

11. אהלן חבר'ה, אני עומד בפניי בניית מפרט משחב לחבר לשימושים בסיסיים בתקציב דל (2000 ומטה ללא ציוד היקפי). בינהם גיימינג קליל (משחקי פיפא וכו') ושידור סרטים (FULL HD). המפרט יתבסס על : מעבד core2duo e7200/300/400/500 (הזול מבניהם שאצליח להשיג) לוח g31 (אין צורך במשהו מעבר) 2gb ddr2 אני מתלבט אם כדאי לקחת לוח כולל כרטיס מסך מובנה (כמו geforce 7100) בעל יציאת HDMI (כמו בלוח gigabyte 73PVM-S2H): http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 או לשלב לוח G31 כמו ASUS P5KPL או gigabyte G31M-ES2L עם כרטיס מסך 4350. ההפרש בינהם הוא בערך 130 ש"ח כאשר הלוח עם כרטיס מסך מובנה יוצא זול יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Wreckovski,

טוב, אז לפי הכותרת יש לי MAG 570FD, שטוח, 15"... כן.. קטן.. אבל מה לעשות :\ בכל אופן, סתם בשימוש רגיל אתמול, המשחק הבזיק וכשהוא חזר לעצמו, הוא נהיה ריבוע קטן באמצע המסך, עם חלקים שחורים בצדדים... אז חשבתי שההגדרות נדפקו או משהו, מתחתי אותו מהתפריט של המסך, ועכשיו הכל מתוח... בצדדים, כל נראה מתוך מהרגיל... אני משתמש ב- 1152*864 בקצב רענון של 75 הרץ (המסך לא מסוגל ליותר) ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, וזה לא עבד... אני מרגיש חובה לציין שכשאני מפעיל את המחשב והוא עושה IDE Detection אז התצוגה רחבה יותר ממה שהייתה קודם.. כלומר לא רואים חצי מהטקסט בצדדים... אז כנראה שהבעיה של המסך שלי היא בעיה של הווינדוס ולא של המסך\ כ.מסך... מה קרה למחשב שלי? :\ בתודה, שי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=pnyqua4500sdipc&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 25000 שקל ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע, לכן, אני שואל פה: האם המאיץ Capsaicin הוא שתי מאיצי Fuji CA כמו שהמאיץ Vesuvius הוא שתי Hawaii כלומר Radeon R9 FURY X2 שהיה אמור לצאת ב31 בדצמבר?

18. נוידיה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, המפרט: i5 760 Intel p55wb Hec-500vn-2dx מארז Compucase 6k31 מחובר לטלויזית סמסונג "32 - 1920x1080. כרגע יש לי Gts 450, השאלה שלי: 1. האם הספק מספיק כדי לתמוך ב6870 ובמעבד? 2. האם הכרטיס יכנס לי במארז מבחינת רוחב ועומק (ראיתי שעם אורך אין בעיה)? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by adamos,

רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!

21. Started by guyby,

שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by HF Integrale,

אני מבין שזה קיצור של Video In Video Out. אבל מה זה אומר בתכלס ? איזה חיבורים ? אם אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלוויזיה (כדי להראות עליה סרטים) עם חיבור כמו שיש לי בכרטיס ג'יפורס2 GTS - כלומר חיבור S וידאו, אני צריך MY VIVO או משהו אחר ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?

25. Started by hal,

היי נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים