עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by Seasonic,

שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. למה זה טוב?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by rroonnii,

הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.

5. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by kobi_af,

כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?

8. Started by amirfefer,

איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by roei88,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך מסך שטוח 17/19 בתקציב גג 1100 (אני יודע לא הרבה אבל זה מה שנשאר לי..)

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. תביאו לי מסך CRT שאתם הכי ממליצים שיהיה יותר טוב מLG Flatron F900B תודה

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

כשאומרים "80 fps" למה מתקוונים אני חושב זה קשור למעבד ?

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4GB DDR3 שיחקתי במשחק call of duty black ops הראשון על הגדרות גבוהות וקיבלתי באופן קבוע 91FPS זה טוב?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by yyy123,

זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kobi_af,

מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. אז ככה.. אני מתכוון לקנות את אחד משתיי הכרטיסים ויש לי שתיי שאלות... 1. הספק הזה יחזיק אותם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 כי היה פה איזה דיון שבזמן מאמץ הם צורכים 103 וואט.. (הXT אם אני לא טועה) 2. הקירור של נועה..שבא עם הכרטיסים של CONNECT3D איך הוא? כי הבנתי שהכרטיסים מאוד חמים.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Rivking134,

אני קונה X1950 Pro ויש לי ספק 430W TT ורשום בדרישות 450W or greater ככה שאני לא יודע מה לשעות אם לקנות אותו או את ה-X1900GT שדורש 400W השאלה אם הם מבקשים true watt של 400 ו450 או כמומלץ...?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by x-pac,

הקצב רענון שלי הוא 60hertz מה זה יעשה לי אם אני אגדיל אותו אני אראה יותר טוב? זה יהיה יותר חד?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GanJaval,

כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by zagreb,

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by roei88,

קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by red wolf,

האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

שלום אם אפשר באנצ'מארקים ___ VS ___ או גם יחידים יהיו בסדר גמור טוב קודם כל: 7600GT VS 8600GT 7600GT VS 8600GTS 9250 AGP VS 6600LE =] תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים