עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by McJ,

אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by oblivion,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  3. היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.

5. Started by Jules Winnfield,

המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.5GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤750 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤361 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤710 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 …

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  6. ימים אחדים לפני השקת הדור החדש של NVIDIA - אינטל מעלה הילוך בכל הנוגע לשיווק המוצרים המתחרים אותם היא מפתחת במרץ לכתבה

7. מה עדיף HD 6950 2GB או HD 6850 1GB GDDR5 Crossfire? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  8. נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה

9. Started by DJ GuyGIvant,

יש ברשותי כרטיס מסוג Evga 7900GT ואני רוצה לקנות גם 8800GTS האם אפשר יהיה לחבר את שניהם (SLI)? או שצריך 2 כרטיסים תואמים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by idanhakia,

היי אני מחפש מסך LCD בגודל 17" שיהיה איכותי למשחקים וסרטים... האם קיים 19" בסביבות ה 3500 ?

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by DJO,

אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by muam,

היי, השאלה שלי היא האם כרטיס המסך GT 240 יריץ לי מעולה כל משחק על ההגדרות הגבוהות מאוד כאשר לצידו יש 8 RAM, מעבד i7 2.8 GHz, ספק כוח 500W ומסך 22 אינץ'? השימושים הם Flight Simulator X, Crysis Warhead, Bioshock 2 ושאר המשחקים הכבדים. כרגע אני לא רוצה הצעות לכרטיסים אחרים אלא תשובה לשאלה. תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by psycho,

אני קונה בקרוב מסך 17" ואני צריך את ההמלצה שלכם לגבי החברה. אם אפשר, נא לציין גם דגם ולא להתחשב במחיר כי ממילא אני מקבל אותם בזול.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by liron_e,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - E8400 זיכרון - 4 GB לוח אם - Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: 500 W כרטיס מסך: 9500GT עם 1 GB זיכרון. מסך: 22 אינץ, רזולוציה : 1440 : 900 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי... אני משחק הרבה ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב (לתקציב שיש לי), התקציב שלי הוא 500 - 700. איזה כרטיס כדאי לקנות? אני צריך בכלל לקנות כרטיס חדש? או שזה מספיק? תודה.

15. מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  16. שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by k_700,

בתקציב של עד 2000 שקל מה הכרטיס מסך הכי משתלם למשחקים, אובר קלוק, ובעיקר שיחזיק הכי הרבה מעמד בסטוק....

• 17 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by dino,

נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by benor,

אני לא גיימר רציני אבל אני רוצה כרטיס חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Hercules All-in-Wonder 8500 DV מצאתי אותו באיזה חנות ב 1200 ש"ח מה אתם אומרים הוא שווה משהו? איך האיכות של הטיונר שלו? אני מעוניין לשמש אותו גם ככרטיס טלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.

21. Started by urich,

מה עדיף שני מסכים קטנים 15 אינץ או מסך אחד 17 או 19 אינץ פשוט יש לי שני מסכי 15 אינץ שעובדים טוב ואני מעדיף לדחות את קניית המסך כמה שיותר.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by m_g,

יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…

23. Started by BloodFist,

כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  24. כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by tombcatz,

סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי

• 12 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים