עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  2. אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by Razor,

היי , אני מעוניין לקנות את GTX 770 אבל המחיר שלו מאוד יקר לי . האם יש משהו שרכש כרטיסים בחול? מתמצא במחירים? עד כמה כדאי לי לשלם בכדי להביא את אותו הכרטיס מאירופה ? לעזרתכם אודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by gilke,

שלום, קניתי מחשב חדש סטנדרטי להורים שלי. הוא הגיע עם כרטיס מסך בנוי בתוך הלוח אם. במחשב הישן יש כרטיס מסך יחסית חדש (gigabyte HD4550 512MB DDR3). האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם החדש והוא יתפקד כראוי? אני יודע לעשות את החיבור הפיזי, השאלה אם הכרטיסי מסך יכולים לעבוד יחד או האם אפשר לבטל את הכרטיס מסך הבנוי? תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by undav,

ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …

7. Started by nec_000,

Assassin's Creed Comparison - 2007 vs 2017 (Graphics and Gameplay Evolution)

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by amirsd18,

האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by aviran15,

שלום רב לכם... היום קיבלתי תמחשב אחרי שקניתי אותו אבל שמתי לב ששמו לי gigabyte 4850 עם הקירור של זלמן במקום הshappire 4770 האם עבדו עליי ועליי ללכת לדרוש להחליף תכרטיס?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  11. אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום אנשים, המפרט של המחשב שלי הוא: amd athlon X2 3600 3 ג'יגה ראם במהירות 667 nforece abit kn9 ultra 570 sli Gigabyte 7600GT FSP 400W PAF אני אוהב לשחק לפעמים במחשב ומעצבן אותי שאני כבר לא יכול להריץ כלום... יש טעם להחליף כרטיס מסך במחשב כזה או שכבר עדיף לחסוך למחשב חדש? חשבתי על 9600GT, HD4670, HD4730... נראה לי שכרטיס בסגנון הזה יתן לי תוספת ביצועים משמעותית בלי להיות חנוק מדי ע"י המעבד. אשמח לקבל מכם תגובות... תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by MotherShip,

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by orikoo6,

תגידו מה עדיף לי 6770 6790 crossfire או 570gtx או 6950

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by avielsvis,

שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us

18. Started by FroshA,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  19. היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  20. היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by BoOoM2008,

אם יש לי ATI אני יכול לשים בנוסף כרטיס לפיזייק של NV ?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  22. האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך

23. Started by NaorYfrach,

יש לי כרגע את הכרטיס הזה במחשב הישן . אני רוצה לקנות מחשב חדש באיזור ה2000 שקל מה שאומר שבשביל הכרטיס במידה ואני אקנה חדש יהיה לי 300-350 שקל . השאלה אם שווה להשאיר את הכרטיס ולשדרג חלק אחר או להישאר עם הנוכחי . בעיקר למשחקי פיפא ואינטרנט

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by n_aviv1,

רציתי לבדוק אם הכרטיס שלי הוא מגרסת ה216 או ה192. נכנסתי לדרייברים של Nvidia ולחצתי על "פרטי המערכת" כמו שרואים בתמונה כתוב מעבדי שטף נתונים 216. זה אומר שזה ה216SP? מה ההבדל בין הגרסאות ומה זה הSP?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים