עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ימים אחדים לפני השקת הדור החדש של NVIDIA - אינטל מעלה הילוך בכל הנוגע לשיווק המוצרים המתחרים אותם היא מפתחת במרץ לכתבה

2. Started by TaZeR,

אני בהתלבטות: קודם כל אני חושב ש 8800gts 640mb יותר טוב משני 8600gts (מבחינת מהירות ליבה, זיכרון ובכל הפרמטרים). הבעיה היא שיש לי מארז וספק כוח (Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case). אמרו לי ש 8800 לא נכנסים לכל מארז ולא מתאימית לכל לוח אם (יש לי ds4) ושהוא צורך פול חשמל והספק כוח שלי הוא רק 400w! מה לקנות?

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום, יש לי את המפרט הבא: Intel Core i5-3470 MSI B75MA-E33 Corsair Value Select 8 GB DDR3-1600 Sapphire Radeon HD 7870 הבעיה היא שהכרטיס לא מצליח לסחוב לי משחקים (קופא) אפילו שאני מוריד את הגרפיקה למינימום + מוריד רוזלוציה למינימום, רק אז המחשב לא קופא. ביצעתי פרמוט + התקנת דרייברים הכי מעודכנים. נקנה בTMS לפני כשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  4. רואים את זה ב 454 iiyama ? זה יכול להפריע?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by DJ GuyGIvant,

יש ברשותי כרטיס מסוג Evga 7900GT ואני רוצה לקנות גם 8800GTS האם אפשר יהיה לחבר את שניהם (SLI)? או שצריך 2 כרטיסים תואמים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by ronen874,

שלום יש לי בבית מחשב ישן שהסערה אתמול שרפה לו את הכרטיס מסך יש לו לוח אם m2n mx עם pci express אחד אני רוצה כרטיס מסך באיזה 300 שח למחשב ההזה שיתאים ללוח אם הישן הזה (או מחיר אחר העיקר עלות- תועלת) אם אפשר משהו שיש בחנויות כמו באג או איוירי כי אני לא מזמין דברים באינטרנט עקב מחסור קל בכרטיס אשראי תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. Started by tomer87,

עם הזמן תגבוה הכי מהיר למשחקים גודל כמובן 19 אינצ , עד 4500 ש"ח שיהיה יפה ולא כמו המסך הנוכחי שלי.... שיהיו למסך הנ"ל לפחות חיבור אנלוגי ודיגיטלי אחד גודל נקודה הכי טוב,רזולוציה מצוינת ושהכל יכנס במסגרת התקציב נ.ב נא לפרט ואם אפשר גם קישור יתקבל בברכה תודה מראש תומר

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by 3gh,

יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by DJO,

אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  10. אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by jean-paul,

האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c

14. הי חברים, הגעתי לאותו מבוי סתום כמו הבחור פה: http://hwzone.co.il/community/threads/544826-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-ATI/page2#.VLgFgyuUcuu יש לי כרטיס מסך של HD4870 ואי אפשר לשמוע קול בטלויזיה בלי המתאם המיוחד של HDMI-DVI - ATI וכן ניסיתי שני מתאמים רגילים אחרים, יש וידאו ואין קול, במחשב הוא לא מזהה את הכרטיס קול HDMI הוא אפור כאילו הוא מנותק, התקנתי דריברים חדשים וכלום, בנוסף גם ניסיתי 3 כבלים של HDMI שונים וכלום. אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ או אם למישהו יש מתאם מקורי מיותר.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. אתמול קניתי מחשב חדש (מפרט מצורף) מה שחסר לי זה רק כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך ולא יודע איזה מהם לקחת, מה יחזיק טוב מעמד (גם אחרי יציאת DX10) ואם בכלל שווה להשקיע על כרטיס חזק הנה שני הכרטיסים שאני שוקל לקנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1989 http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5101 יש הבדל גדול בביצועי הכרטיסים שמצדיק תוספת של כסף ? ושאלה נוספת, איך הכרטיס הזה ? איך הוא ביחס לשני הכרטיסים רשמתי ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3234 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by dan_dekel,

אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by urich,

מה עדיף שני מסכים קטנים 15 אינץ או מסך אחד 17 או 19 אינץ פשוט יש לי שני מסכי 15 אינץ שעובדים טוב ואני מעדיף לדחות את קניית המסך כמה שיותר.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by Culandur,

יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Pancakes,

אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by bar72,

אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  23. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by BooYaka,

בדילמה ענקית בין שני כרטיסי המסך האלו: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 VS Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

אני לא מחפש את ההכי טוב, אין לי תקציב מוגבל, מה שאני רוצה זה משהו שיריץ הכל, חלק, על הגדרות גבוהות על מסך ה19" אינץ' שלי ברזולוצית 1440X900 במחיר הזול ביותר, עם יציאת 6850 וכו' שקלתי כבר ברצינות לשדרג כי ה4870 שלי כבר לא ממש סוחב כמו פעם המפרט שלי בצד והספק הוא OCZ 500W SXS לפי מה שהבנתי אם הוא מחזיק 4870 אז הוא יחזיק אפילו 5870 (לפי מה שאמרו לי ולפי הצריכה שלו) בנוסף אם הכרטיס שתמליצו לי יהווה צוואר בקבוק (E8400 על סטוק נכון לעכשיו) תגידו לי מה הוא הOC המינימלי שאני צריך למעבד בשביל למנוע צוואר בקבוק ואולי בכלל כדאי להביא ספק + 4870 נוסף (בלוח יש תמיכה בCF של 16*16)? לא אכפת לי מרעש, טמפרטורה כל עוד זה עובד ולא מזיק לעצמו בגלל עודף חום. ואם כדאי עוד 4870 איזה ספק מינימלי…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.