עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iib,

AnandTech מבקר אצל ATi ו- nVidia. מסביר את סבב הפיתוח של מעבד גראפי חדש ונותן נמבט פנימי נחמד לתוך nVidia ו- ATi. כתבה אם לא אינטפורמטיבית במיוחד - נחמדה וקלילה לקריאה. אני אוהב את הסיקורים הפנימים האלה של AnandTech. Share your thoughts...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bay,

האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היצרנית האדומה מכינה כרטיס מסך מעודכן שכנראה יתחרה ראש בראש מול כרטיס ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר שאמור להיות בעוד כשבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-radeon-r9-370x-יהיה-המתחרה-הישיר-ל-geforce-gtx-950/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mikechn22,

שלום, הלכתי לקנות את המפרט הזה והמוכר הציע לי להחליף את הכרטיס מסך ל GV-R787OC-2GD 7870 שעולה 750 שקל במבצע. האם זה כדאי, או שהוא מנסה לדחוף לי משהו לא טוב? תודה, מיכאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by RayZ,

קיבלתי את הציון הזה ב 3dmark 2003, כרטיס המסך: nVIDIA GeForce 6600 256MB איך הציון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Keman,

בעבר, לפני כמה ימים פתחתי ת'רד על הנושא, אבל דניס סגר לי אותו, ואני נאלץ לפתוח אותו שוב, ולפי בקשת דניס, עם דברים יותר מוצקים. כתבתי על הכרטיס שבכותרת, ואכן צדקתי. מדובר במפלצת של טראפלופס אחד עם 512 ביט אפיק הזכרון, רק שזה הושג לא על שבב בודד, אלא כמו במקרה של GEFORCE 7950X2. הכוונה לשילוב, מין SLI LIVE של שני כרטיסים חזקים מבוססי G92. ולפי מה שידוע : 1. הכרטיס יחליף את 8800ULTRA ככרטיס מוביל בפברואר - מרץ 2. כתחלופה ל8800GTX באותם חודשים צפוי להגיע 9800GTX שיוכל לעבוד ב 3-Way SLI 3. במרץ - אפריל יצא 9800GT שאין עדיין מידע לגביו. 4. 8800GS יצא כמהדורה מוגבלת, לא יותר מ100000 יחידות לכל העולם. 5. 9600GT יחליף בערך באפריל את 8600GTS ויציג ביצועים עד פי שתיים מאחיו הקודם, ו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by roeiw,

איך אני מבצע את זה וחוץ מחימום של הכרטיס יש עוד סיכון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Elrond,

מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by D-j-d,

אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DuDsAn,

אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לאחר החלפת המערכת הקודמת ועם אותו הכרטיס אני חווה ירידת FPS מטורפת גם כאשר אני משחק על DX11 ולא על MANTLE. הגדרות המשחק: MANTLE ULTRA ללא AA 1920x1200 <== מפרט. דרייבר בטא אחרונה 15.11 קיבעתי בביוס את PCIE GEN3. ביטלתי את הכרטיס המובנה. טמפרטורות מעבד בזמן מאמץ 43c. טמפרטורת כרטיס במאמץ 66c. במערכת הקודמת שכללה מעבד i5-3570k וספק ANTEC 750W לא חוויתי בעיות שכאלו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Idan Segev,

שלום לכולם, המפרט שלי כולל Intel(R) Core(TM) i5 CPU K 655 @ 3.20GHz Motherboard Name Intel Tom Cove DH55TC GeForce GT 730 ורציתי לשאול אם אני רוצה לשדרג לכרטיס GTX 1050 TI, האם זה יצאים לי ללוח אם ו/או לעובדה שהכרטיס הנוכחי הוא עם חיבור PCI 2.0? תודה

13. Started by dr computer,

שניהם ב300 שח...אם יש משו יותר טוב אחר להציע ב300 רק תגידו... ה6200 מפה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1228 וה9600 מפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2159

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ימים אחדים לפני השקת הדור החדש של NVIDIA - אינטל מעלה הילוך בכל הנוגע לשיווק המוצרים המתחרים אותם היא מפתחת במרץ לכתבה

15. היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by tomer87,

עם הזמן תגבוה הכי מהיר למשחקים גודל כמובן 19 אינצ , עד 4500 ש"ח שיהיה יפה ולא כמו המסך הנוכחי שלי.... שיהיו למסך הנ"ל לפחות חיבור אנלוגי ודיגיטלי אחד גודל נקודה הכי טוב,רזולוציה מצוינת ושהכל יכנס במסגרת התקציב נ.ב נא לפרט ואם אפשר גם קישור יתקבל בברכה תודה מראש תומר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TipX-Bomb,

אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eninyo,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הוא טוב למשחקים ? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=AFDaPT0EcHnVFUlZ קניתי אותו לפני שבוע עלה לי 461 ש"ח אני יודעת שרימו אותי עדיין לא הרצתי עליו כלום הוא משמש כרגע רק לאינטרנט .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by YARONGT,

שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yossial,

הכרטיס החדש GTX 280 בעל מעבד GT200 . יהיה מהיר פי 5 בקידוד וידיאו לעומת QUAD CPU 3GHZ של אינטל. CUDA=ניצול כוח ה GPU עבור חישובי מחשב כמו CPU . יש לינק וידיאו http://forums.overclockers.com.au/showpost.php?p=8884935&postcount=254 תהנו http://www.elementaltechnologies.com/how_it_works.php נראה שהולך להיות חם מאוד עם מעבדי GT200.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?

דיונים חדשים בפורומים