עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by urich,

מה עדיף שני מסכים קטנים 15 אינץ או מסך אחד 17 או 19 אינץ פשוט יש לי שני מסכי 15 אינץ שעובדים טוב ואני מעדיף לדחות את קניית המסך כמה שיותר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eliau21071981,

האם הכרטיס תומך DirectX 10.1 8800GTS G80 320MB

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by erashel,

יש לי מפרט כזה : AMD 3800X2 AM2 ABIT KN9S Nforce 550 Twinmos DDR 2 512MBX2 Ati X1900GT 256MB ספק ג'נרי 500W הכרטיס מסך נדפק , והמליצו לי לקנות 9600GT ושאני ארגיש הבדל בביצועים למרות הצוואר בקבוק. השאלה היא האם זה מומלץ , האם הספק יחזיק את זה והאם הכרטיס יעבוד טוב עם הצ'יפסט שלי , כי קראתי שיש צ'יפסטים שהוא לא עובד איתם טוב. בנוסף , אני מוציא את הראם וקונה 2X1GB של G.SKILL האם השדרוג הזה שווה ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ואת הזכרון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 . ואיך החנות IQPC ? אני מזמין במשלוח ומתכוון לשלם לשליח , חנות אמינה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DrStyle,

אני קונה HD4870 1GB למסך 22אינץ' של סמסונג עם רזולוציה ענקית של 24, מספיק ? מישו שיש לו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

6. Started by RadeonXt,

אהלן , כנראה שאיאלץ לוותר על קניית 6600GT וללכת על כרטיס אחר. השאלה - איך ה-6600 הרגיל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בדיון הזה רציתי שנמליץ לאנשים שלא בטוחים איזה כרטיס מסך כדאי לקנות איזה כרטיס כדאי לקנות וגם שיהיה חזק למשחקים. תקציב: 600 ש"ח +- כרטיסי המסך הפשוטים לאלה שרוצים קצת משחקים אבל שיעבדו די בסדר לפחות רובם. הכרטיסים הפשוטים: Radeon 9200 128MB Radeon 9600SE 128MB GF FX 5200 ULTRA 128MB תקציב: 1200 ש"ח +- כרטיס המסך החזקים שיכולים בכיף להפעיל משחקים של היום אבל עלולים להיקטע במקרים נדירים יחסית. הכרטיסים היותר ממוצעים: Radeon 9600XT 128MB GF FX5900XT תקציב: 1900 ש"ח +- כרטיסי המסך הממש חזקים ששווה לקנות שהם בעצם ישחררו כל דאגה מליבכם לגבי קטיעות במשחקים. הכרטיסים החזקים: Radeon 9800 Pro עריכה: אלה ההמלצות שלי ואני לא אומר שהכרטיסים הממוצעים הם עם ביצועים נמוכים אבל בהשוואה להכ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nondos,

שלום ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo להבנתי Vivo =video in video out ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התוכניות ליצור ליבות גראפיות ייעודיות וכרטיסי מסך שיבוססו עליהן אינן נעלמות, אלא צוברות תאוצה - עם ארכיטקטורה צומחת שתתאים גם לפתרונות הביתיים הצנועים ביותר וגם לעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה

10. Started by manganga7,

שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים

11. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.

12. Started by Alduin,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by roma4k,

שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liranman,

אני לא מתכוון לגירסת ה - DV. חוצמזה, באיזה חנות למצוא אותו? עברתי בהרבה חנויות (מקוונות) ולא ראיתי אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by GC,

(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by wombat,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש, תכננתי להוציא כ 500-600 שקל. הדרישות שלי לא גבוהות, שפשוט יהיה אפשר לשחק משחקים חדשים ב 1080p על הגדרות בינוניות (הכרטיס הנוכחי לא תומך ב DX11 והרבה משחקים פשוט לא עובדים). קראתי הרבה דיונים בפורום והרוב המליצו על ה GTX650 Ti של EVGA ב KSP שעולה 660 שקל, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי באף סניף ואני מניח שהוא לא יחזור למלאי. יש כרטיס אחר מומלץ? יש טעם לחכות כמה שבועות-חודש לדגמים חדשים? המפרט הנוכחי הוא: מעבד Core i7 2700k כונן SSD Intel 520 series 180gb כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-450HT-APFC-F3מסך 23' של סאמסונג, 1080p.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by simonsix,

הורדה מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כל המידע על הדרייבר החדש כאן: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_81_release_notes.html הורדתי עידכנתי ולא ראיתי שום שינוי הנראה לעין שיהיה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by assafidan6,

יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס של גיגה ביט ראדון 9000 פרו, אם אפשר גם לינק ישיר. נ.ב יש לי WIN98SE/WIN98 נ.ב2 הסתקלתי ב"הורדות קבצים" ורק התבלבלתי. בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קיבלתי 1165 מה זה אומר שזה טוב ?שזה רע? מה אני צריך לשפר ? המפרט שלי AMD 2500 BARTON לוח אם ABIT NF7 512 DDR ראדיון 9200 128 מגה DDR התוצאה שלי 1165 !!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by menkes,

שלום, אני חדש פה ואנסה להיות קצר וקולע. האם קיימת אפשרות של חיבור כרטיס NVIDIA GeForce 9600 GT בשילוב ATI Radeon HD 4350 על לוח האם Gigabyte P55A-UD3 ? והאם ארגיש שיפור בביצועים? כרגע הNVIDIA מחובר למסך הראשי ולSLOT העליון, דרייברים מותקנים. והATI בSLOT התחתון וגם הדרייברים מותקנים. האם הATI עוזר כרגע לביצועים? או סתם מבזבז חשמל? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by toxigun,

שלום, יש לי כרטיס Radeon9500. הכנסנו אותו למחשב, הדלקנו את המחשב ועל המסך בנוסף למידע שהוא מציג יש הרבה "שלג", מריחות של טקסט על פני המסך(כאשר עושים scrolling), וגם בעיות דומות כאשר נכנסים ל-Windows. זה לא קשור למערכת ההפעלה עצמה והתופעה מתרחשת מרגע ה-boot. וכאשר התקנו את ה-catalyst driver האחרון ה-windows לא מצליח להכנס למצב גראפי והוא מציג מסך שחור או לבן (תלוי במצב הרוח). קונפיגורציה של המחשב: Chaintech 7SID0 128MB DDR SDRAM Athlon 1200MHz יש לי גם ספק של 120W. האם זאת בעיה של אספקת חשמל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by WarNet,

היי, בדקתי ב-cpu-z את ה-PCI של הלוח אם. האם ה-Link Width מציין את השימוש של הכרטיס מסך בלוח אם? והאם אפשר להרים את זה ל-Max Supported? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 18:40:29 בדקתי ב-gpu-z ואותו דבר...האם יש דרך להעלות זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oded900,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך . יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850. השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים