כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ראשית, נודה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה הזאת, כאן או בפורום לוחות אם. אז תשבצו אותה איפה שיבאו למנהלים לשים שנית קארתי שיש תקן חדש לכרטיסי מסך: pci-express, אז כדי לעשות קצת סדר בבלאגן בראש שלי מי מוכן לעזור לי להבין את ההבדלים מבחינת מהירות ורוחב פס? pci, aisa, agp...
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תודה וזה לא משנה איפה בארץ העיקר שיהיה אפשר להזמין דרך האינטרנט
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם זה זמן מה שאני רואה 2 פסים דקים ירוק ואדום לאורך המסך הם נעלמים וחוזרים שוב איך מבודדים אם הבעיה של כרטיס מסך או מסך? כטיס מסך הוא : AMD Readon HD 6800 מסך הוא: DELL 2209WA תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מתכנן בנית מחשב HTPC וברשותי כמה רכיבים ישנים שהייתי רוצה להשתמש בהם כדי לחסוך. המפרט המתוכנן: P4 1.6 נורט'ווד 400MHZ 512K 1GB DDR400MHZ HD 2400PRO 256MBGDDR2 AGP האם הרכיבים הנ"ל יצליחו להריץ סרטי HD720P? המחשב יחובר למסך LCD 37 אינצ'.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה : AMD 3800X2 AM2 ABIT KN9S Nforce 550 Twinmos DDR 2 512MBX2 Ati X1900GT 256MB ספק ג'נרי 500W הכרטיס מסך נדפק , והמליצו לי לקנות 9600GT ושאני ארגיש הבדל בביצועים למרות הצוואר בקבוק. השאלה היא האם זה מומלץ , האם הספק יחזיק את זה והאם הכרטיס יעבוד טוב עם הצ'יפסט שלי , כי קראתי שיש צ'יפסטים שהוא לא עובד איתם טוב. בנוסף , אני מוציא את הראם וקונה 2X1GB של G.SKILL האם השדרוג הזה שווה ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ואת הזכרון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 . ואיך החנות IQPC ? אני מזמין במשלוח ומתכוון לשלם לשליח , חנות אמינה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס מסך[או הדרייבר], הפעלתי WIC, ורק הפעלתי את הסרטון הפעלה והמשחק קרס. שווינדוס שאל אם למצוא פתרון לבעיה, אמרתי לו שכן, והוא מצא שהבעיה היא בדרייבר של הכטיס מסך. עם משחקים אחרים לא נתקלתי בבעיות כלשהן, לבנתיים. מפרט הוא: Vista Ultimate 64Bit E7200 4GB RAM HD4850 P35 ואני מאמין שזה מה שרלוונטי. יש פתרון לבעיה, או שפשוט אני לא אוכל לשחק WIC ? כרגע אני סיימתי להוריד דרייבר 8.7 נראה אם זה יפתור את הבעיה. עריכה, גם 8.7 קורס. אני אעשה UnInstall ואתקין עוד פעם את 8.7. נראה אם יעבוד, אם לא יעבוד, אני אעשה עוד UnInstall ואתקין את 8.8.
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לסבתא שלי יש פנטיום 3 ישן שיש בו כרטיס מסך בשם ATi Magnum/Xpert 128/Xpert 99 ולי יש כרטיס מסך מיותר בבית של פנטיום 3 הישן של דוד שלי ושמו ATi RAGE LT Pro ... אני לא יודע איזה מביניהם הוא הטוב ביותר, אתם יכולים בבקשה לעזור לי ?.. תודה מראש, משה
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחליף לאחד מהם במקום ה- 4850 של ספיר(היתה לו בעיית התחממות) ההחלפה נעשית ב- KSP למי שרוצה לדעת כדאי להחליף ל- 9800GTX+ או ל- 250GTS של ZOTAC? חשוב לי לדעת בעיקר איך הם מבחינת רעש, טמפרטורות, OC.. עד כמה שהבנתי אין הבדל ביניהם, אבל אם יש יהיה נחמד לשמוע. אני משחק ברזולוציה 1280X1024, לפעמים טיפה יותר נמוכה, במסך 19'' רגיל(לא רחב).
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אני מטלבת בין כמה כרטיסי מסך: X800XL או X850 PRO או 6800GT הX800XL והX850PRO עולים בערך אותו דבר אבל איזה מבינהן טוב יותר? לפי מה שהבנתי, ה6800GT הוא המוביל מבין השלושה, אבל השאלה היא האם השיפור בביצועים שווה את התוספת הדיי גדולה במחיר?
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי עד יום ראשון להחליט אני מבקש לא להמליץ על דגמים של חברות אחרות אני קונה את אחד מאלו במחיר של ~900 ש"ח כך שאין מתחרים במחיר וגם אני צריך עזרה בלמצוא סיקורים על הXFX אני מוצא רק את הסיקורים של גרסת הAGP.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שיהיה חזק וטוב למשחקים וגם לתוכנות גראפיות. אני מעוניין בכרטיס מסך ATI HD4850 או משהו מתקדם יותר בהפרש מחיר לא גדול עם DDR3 512MB וחיבור DVI. השאלה שלי היא כאת: ישנם כמה יצרנים שהומלץ לי עליהם: Sapphire, Sapphir VAPORX, PowerColor, ASUS, Gigabyte, Gainward. כך שכבר די התבלבלתי. מה ההבדל בין יצרן ליצרן? האם מלבד המחיר של הכרטיס והקירור שמוצמד אליו יש הבדל כלשהו (ביצועים? דרישות מתח? דרישות מערכת?)? איזה יצרן עדיף לדעתכם בכרטיס המסך שציינתי ולמה? המערכת היא כזאת: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ דיסק קשיח:WD Gre…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-