כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אחרי 4 שנים אני מרגיש כבר שאני מתבאס לשחק במשחקים חדשים כי המחשב לא סוחב בהגדרות יותר מ medium. אני מעוניין לקנות שידרוג רציני למחשב. ובדרך כלל כרטיסי מסך הם המרכיב הכי משפיע בביצועים במשחקים. לכן כרגע אני חושב על רכישה של GTI 980 Ti, שכן שעתי שהוא האופצייה הכי חזקה כרגע. אז השאלה שלי היא: האם כרטיס מסך כזה יספיק לי לביצועים טובים, או שהמחשב יזדקק לשידרוג נרחב יותר? ספספיקציה נוכחית כרטיס מסך: Radeon 6800HD X 2 (crossfire) מעבד: Processor Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz, 3301 Mhz, 4 Cores לוח אם: Asus P8Z68-V זיכרון: 8 ג'יגה, לא זוכר את הדגם
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
9800 GX2 SLI איזה ספק יחזיק? וגם ה 9800 GX2 תומך ב TRI SLI ? יענו אפשר לשים 3 כאלה על לוח אם 3 יציאות PCI ?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי פשוט כבר את ה hd 4870 1G אני חושב בשלב יותר מאוחר כאשר תהיי לי נגיד בעיה להריץ משחקים בגרפיקה הכי גבוהה אז לקנות כרטיס נוסף של 4870 1G ולחבר אותם במקביל , האם זה בעצם נותן את אותו האפקט ברמת הביצועים של הכרטיס 4870x2 המובנה ?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס מסך לסרטים עם חיבור HDMI וכמה זיכרון צריך שיהיה בכרטיס עם זה יתחבר לLCD 32 אינץ'? שחכתי להוסיף תקציב לכרטיס 400 שקל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מעבד:i5 e5500 לוח אם:G41 ראם:2GB הארד דיסק:500GB ספק 500W גנרי אני רוצה להוסיף למערכת הזאת כרטיס מסך לא למשחקים גיימינג הארד קור משהו באמצע
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס המסך הזה שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6950 ואני מחליף ל7950, צריך להסיר את הדרייבר של 6950 עם driversweeper ואז להתקין את הדרייבר של 7950? ועוד שאלה קטנה, על ה6950 יש לי היטסינקים קטנים על מייצבי המתח (אם אני לא טועה), איך אפשר להוריד אותם? (הם הודבקו עם משחה התרמית שבאה עם קירור צד שלישי)
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
עם הזמן תגבוה הכי מהיר למשחקים גודל כמובן 19 אינצ , עד 4500 ש"ח שיהיה יפה ולא כמו המסך הנוכחי שלי.... שיהיו למסך הנ"ל לפחות חיבור אנלוגי ודיגיטלי אחד גודל נקודה הכי טוב,רזולוציה מצוינת ושהכל יכנס במסגרת התקציב נ.ב נא לפרט ואם אפשר גם קישור יתקבל בברכה תודה מראש תומר
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כלומר השאלה בכללי היא: האם כל כרטיס מסך מהדור החדש הוא בעל ביצועים טובים יותר מכל כרטיס אחר מהדור הקודם שלו? למשל X300 לעומת ה- 9800? (או אפילו X600 לעומת 9800XT? שנחשב לכרטיס הטוב ביותר בדור הקודם..) למשל 6200 לעומת 5900? או ה- 6600 לעומת ה- 5950Ultra? (שנחשב לכרטיס הטוב יותר בדור הקודם מבחינת Nvidia...) עריכה: ואגב השאלה שלא מפסיקה להציק לי: מי בעל ביצועים טובים יותר? ה- 6600GT או ה- 9800XT???
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הכוונה כרטיס לעריכת סרטים כמו התוכנה פרמייר ועריכת תלת מימד כגון התוכנה 3dmax איזה כרטיס הכ טוב לשימושים הנ"ל. שמעתי שיש כרטיס מיוחד לזה ואני רוצה לקנות .השאלה מה השם של הכרטיס ? ,
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום הגעתי להחלטה שאני לוקח את אחד הכרטיסים הנ"ל רק רציתי לשאול עד כמה הביצועים של ה900פרו יעלו על ה7500פרו ה9000 עולה 100 ש"ח יותר ואין לו יציאת טלוויזיה (חשוב!!!) אבל ל7500 יש יציאת טלוויזיה האם ה7500 יספיק כדי להריץ דברים כמו NFS:HP2 ב8000X600 24 ביט במעל ל80 פריימים? והאם ה9000 יוכל לעשות זאת? ד"א בקשר להפרש עדיף באחוזים
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב כבר הרבה זמן עכשיו יש את ה-6950 של SAPPHIRE בKSP http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אלא שהוא במבצע רק להיום ומחר ב1200.... מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו ונראה לי שזה מחיר די משתלם בשבילו.....ללכת ולקנות מחר?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום - אני קונה מחשב חדש והלבטים האחרונים שלי זה לבחור בין שני הכרטיסים ..ההבדל ביניהם 500 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
טוב אז חבר מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הזה והוא רצה להתייעץ איתי איזה חברה עדיפה . אני מהניסיון שלי עם הג'יפורסים אוהב את Leadtek אבל לא ממש יודע הרבה על Sapphire , רציתי לדעת מה עדיף , מה הפרשי המחירים, והאם הם שווים את ההפרש ?
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon9500. הכנסנו אותו למחשב, הדלקנו את המחשב ועל המסך בנוסף למידע שהוא מציג יש הרבה "שלג", מריחות של טקסט על פני המסך(כאשר עושים scrolling), וגם בעיות דומות כאשר נכנסים ל-Windows. זה לא קשור למערכת ההפעלה עצמה והתופעה מתרחשת מרגע ה-boot. וכאשר התקנו את ה-catalyst driver האחרון ה-windows לא מצליח להכנס למצב גראפי והוא מציג מסך שחור או לבן (תלוי במצב הרוח). קונפיגורציה של המחשב: Chaintech 7SID0 128MB DDR SDRAM Athlon 1200MHz יש לי גם ספק של 120W. האם זאת בעיה של אספקת חשמל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אשמח לעזרה די דחופה, יש לי מחשב i5 שעבד מעולה, יש לו מסך גדול, תצוגה חדה וברורה. לפני כמה ימים הבאתי אותו לטכנאי ע"מ לפרמט אותו.(כדי להתקין ווידוס מעודכן) מאז הפירמוט התצוגה מטושטשת, ואין אופציה מתאימה לשנות את זה בהגדרות תצוגה. ניסיתי לעדכן דרך מנהל התקנים אבל כתוב שההכי מעודכן כבר מתוקן. הבנתי שאולי זה קשור לדרייבר? איך מעדכנים אותו? ניסיתי לחפש בגוגל. לא מצאתי. (תוכנה שמצריכה כרטיס גרפי טוב כמו google earth שעבדה מצוין לפני הפירמוט, כותבת לי שהכרטיס גרפי לא טוב בשביל התוכנה, משהו כזה) צילומסך מההגדרות: (המסך 21 אינטש) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לפני 4 שבועות מחשב חדש וחזק עם כ.המסך GTX 285. אני מרוצה מהכרטיס ומהביצועים שלו בכל המשחקים.כל המשחקים טסים חלק על הכי גבוה. היום התקנתי את CRYSIS בפעם הראשונה ואיך שהפעלתי אותו התחלתי לשמוע רעש מוזר שבקע מתוך המארז,הרעש נמשך במשך דקה ואז נעלם,אח"כ שיחקתי את המשחק סבבה. חשבתי שמשהו דפוק במחשב ואז הפעלתי שוב את CRYSIS ושוב הרעש חזר למשך דקה. מניין נובע הרעש הזה? האם הוא בא מהכרטיס מסך? אם כן אז אם אשחק את CRYSIS הכרטיס מסך עלול להינזק? האם זה קרה לעוד אנשים? אחרי ששיחקתי במשחק בדקתי טמפ' וראיתי 73 מעלות בכרטיס מסך,לפי מה שקראתי הטמפ' סבירה לGTX 285 בעת מאמץ. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו יכול למצוע לי את הביצועים של הכרטיס mx 440 64 רצוי בפחות בילבולי שכל תודה!
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי את הכרטיס מסך הנ"ל , אודה מאוד להערותכם (האם להשאיר את ההזמנה או לבטל/להחליף) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 אודה לכם מאוד לתגובות מהירות על מנת שאוכל או להיות רגוע או להחליף לכרטיס אחר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לום לכולם, הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-