עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tombcatz,

סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by oblivion,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by OmegaShadow,

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב. אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה. אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'. נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפ…

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלווום תקשיבו הכרטיס מסך: Shappirh Ati 9800 Pro 128MB 256bit מזוהה גם כ-XT כמו ה-: Msi Ati 9800 Pro 128Mb 256bit כמו שאחד אמר בראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70075.0 שניהם פועלים על ליבת 360?! האם הסיכון באוברקלוק של שניהם אותו דבר.. ואם כן מה יותר כדי לקנות של ספיר או של MSI? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  5. חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  6. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by Guy King,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by YARONGT,

שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. שלום אני רוצה ליקנות את ה- 8800gts 3620mb oc2 של החברה BFG רציתי לדעת אם הוא טוב ומשתלם בגירסת ה OC2 ובכלל למי שיש אותו האם הוא בסדר מבחינת חימום ומבחינת ביצועים תודה

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by psycho,

אני קונה בקרוב מסך 17" ואני צריך את ההמלצה שלכם לגבי החברה. אם אפשר, נא לציין גם דגם ולא להתחשב במחיר כי ממילא אני מקבל אותם בזול.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by mani007,

שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  12. שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by הגיימר,

כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?

14. Started by dimikandum,

מה עדיף HD4870 512MB או 2 *HD4850 512MB מסך 22" , משחקים , ללא OC

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by LRa,

אני רוצה לקנות 9600pro והכי זול שמצאתי זה בסביבות ה 850 ש"ח של חברת gigacube. למישהו יש מושג איך הכרטיס ? כי לפני כמה ימים אמרו לי בפורום שאם אני לא מעוניין לעשות אוברקלוק אז לא משנה על איזה חברה ללכת. תודה

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Tzach_n,

טוב, יש לי הזדמנות פז להביא כרטיס זהה לכרטיס שיש לי במחשב במחיר מצויין ללא מע"מ ועלויות משלוח. אני שוקל ממש לחיוב לעשות את זה, יש לי רק שאלה אחת, האם הספק יחזיק? ;D ;D ;D אני עם Seasonic X-650 שידוע בביצועיו ויכול לספק גם בכיף 700W בעומס. ראיתי ש-GTX690 צורך במאמץ מלא עם 3960X באוברקלוק 550W. האם הספק שלי יחזיק לי זוג 680 ב-SLI ללא דאגות מיותרות?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  17. המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]

18. קניתי משחק חדש tropico 5 וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מריץ את המשחק אז אמרתי נשדרג כבר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 9800GTX מעבד- i5 750 2.67 4gb ram seasonic s12 520w מחפש כרטיס שיריץ בסבבה משחקים חדשים, תודה.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  19. Started by no_way,

תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  20. הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"

• 16 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by idan663,

מה עדיף לי crossfire של ATI 4850 או 4870 אחד? ויש לי לוח X38 MAXIMUS FORMULA .... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  22. אחרי ביטול אירוע ה-GTC הפיזי והמרתו לאירוע וירטואלי - דוחה מפתחת השבבים הירוקה את ההכרזות המתוכננות ותסתפק בשיעורים מקוונים צנועים לאנשי מקצוע לכתבה

23. אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  24. Started by The-Magician,

ATI VTX3D VX 5770 1GB איך הכרטיס מסך הזה?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  25. כרטיסי מסך שמבוססים על הארכיטקטורה החדשה ביותר מבית AMD ומציעים מעגל מודפס ומראה ייחודיים נמצאים ממש מעבר לפינה? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.