עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cha_had,

לפני כחודשיים הושק הכרטיס מסך הנ"ל במחירים של 1500-1650 בכל החנויות בארץ בחברות הרכבה של: GIGABYTE, ASUS,MSI, SHAPPIRE. לאחר מכן דווח שבכל העולם יש מחסור בכרטיס הזה, ועל כן עלו מחירי הכרטיס בעשרות אחוזים כך שמלבד שני חנויות (נכון ל-7/1/14), אפשר למצוא את הכרטיס הכי זול ב-1700. יחד עם זאת, למיטב הבנתי ידוע לי שזוהי סדרה שעושה רעש גבוה (בייחוד גירסת TOXIC ו-VAPOR של SHAPPIRE). בדקתי קצת באינטרנט לגבי הנושא הזה ומצאתי שע"פ השוואה באתר Tom's Hardware, הכרטיסים הכי שקטים הם של HIS, ASUS, ו-GIGABYTE (קודם ASUS, אח"כ HIS ואז GIGABYTE). שבועות בודדים לפני שהחלטתי לקנות את הכרטיס של ASUS, המחיר שלו קפץ יחד עם כל השאר ואז יצאה ההודעה על המחסור בכרטיס. אציין שמבין שלושת הכרטיסים ה…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. אוקי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כי יש לי כרגע 6200 זקן. שמעתי הצעה במרדנית על 8600GT PCI-E שאלתי אותו לאיזה לוח אם (חשבתי שצריך לוח אם מתאים, טעיתי?) בקיצור סבבה שאלתי כמה זכרון אני לא זוכר מה הוא ענה אבל או 512 או 256.. אני צריך לקנות ממקום באזור חיפה מבקש שתסתכלו באתרים של KSP, נעה חשבים,מרדנית,אייבורי כי אלו מהאזור. אממ הסכום הכי גבוה זה 750. לא יותר. כן פחות. אני מפחד שיהיה לי צואר בקבוק ואני רוצה שהכרטיס יפיק את מרב היכולת אז הבאתי פה נתונים חשובים על המחשב שלי..: CPU Type Intel Pentium 4 640, 3215 MHz 16 x 201 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboC…

3. Started by Lenya,

שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.

• 17 תגובות
    • 952 צפיות
  4. אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by yan_ymar,

בכמה ה1950 פרו יותר טוב מה- 7800גי טי <?

7. או משהו בשם אחר בסביבות החצי שנה - שנה..

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by i.k,

ברצוני לדעת אם החברה הזו עדיין מתפקדת או שהיא נסגרה סופית? ואם היא אכן נסגרה אז אם אפשר ידיעה על כך.

9. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....

• 19 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מתלבט בין Palit FX6800GS 256MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1577 לבין GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 איזה כרטיס יביא לתוצאות ופריימים גבוהיים יותר ב OC ומודים שיעשו לכרטיס? המוד לפתיחת 6800GS מצליח בפאליט? התקציב הוא בסביבות ה800. אם יש משהו אחר יותר טוב שמח לשמוע. [מתוכנן OC]

• 17 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3730 אנא התיחסו לדגמים הכלליים ולא לחברות המייצרות אלא אם זה ממש משנה... ובבקשה הסברים על עליונות כרטיס אחד על השני... עמילו.

• 16 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by CoolOne,

שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

זה ה192 או 216?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  14. אני מדבר על הרזולוציה המקסימלית, בלי פילטרים. בינתיים אני מריץ Crysis על VH עם פילטרים AAx4 על רזולוציה 1280x1024 ויש לי בערך 30-45 FPS ובקרוב אני משדרג לT220 ורציתי לדעת אם אני יוכל להפעיל את הרזולוציה הכי גבוהה, ושלא תיהיה לי נפילת FPS

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by 7ven,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה עם כרטיס מסך שרכשתי יד שנייה radeon 9800 pro הכרטיס המדובר זקוק למקור מתח נוסף (מולקס? - זה שמתחבר גם לכונן דיסקטים) העניין הוא כזה, בהתחלה הכל עבד חלק אבל עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא עובד למשך שנייה ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו שוב לא קורה כלום ורק ניתוק של הספק למס' שניות מאפשר לי להדליק אותו שוב (לשנייה) הכרטיס עובד בסדר על מחשב אחר והבעיה היא לא בספק כי ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר. לציין כי כרטיסים אחרים כן עובדים על הלוח שלי (gigabyte 478 לא זוכר דגם ספציפי) האם ייתכן כי הלוח תקול אבל רק בעניין של כרטיסי מסך שדורשים תוספת זרם? תודה רבה מראש (זו התקלה הכי מוזרה שקרתה לי מעולם) סוון

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  16. באותה חנות ישנם הכרטסים של ATI מסדרת ה-4870 ואני רוצה לעשות קרוספייר בעתיד, טיש לי אפשרות של ג'יגהבייט ושל POWER COLOR. ההבדלים בינהם הם: POWER COLOR: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ג'יגהבייט: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL שימו לב שבPOWER COLOR יש GDDR 5 לעומת ג'יגבייט שיש DDR 5 האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני הכרטיסים האלו, למרות הבדל? נ.ב החנות שממנה הבאתי את שני הכרטיסיים היא IQPC

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. Started by menkes,

שלום, אני חדש פה ואנסה להיות קצר וקולע. האם קיימת אפשרות של חיבור כרטיס NVIDIA GeForce 9600 GT בשילוב ATI Radeon HD 4350 על לוח האם Gigabyte P55A-UD3 ? והאם ארגיש שיפור בביצועים? כרגע הNVIDIA מחובר למסך הראשי ולSLOT העליון, דרייברים מותקנים. והATI בSLOT התחתון וגם הדרייברים מותקנים. האם הATI עוזר כרגע לביצועים? או סתם מבזבז חשמל? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by kurpos2008,

לפני כמה שנים קניתי 8800GTX של LEADTEK, אני רוצה בקרוב לשדרג את המחשב שלי, יש רעיונות מה אני יכול לעשות איתו? חבל לי סתם לזרוק אותו כי שילמתי עליו איזה 3 בזמנו... תודה.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by bar72,

אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים