כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב כי אני חושב ש 2 ms זה יותר מידיי מהר...אולי אני סתם פרנואיד כי תמיד שיצא משהו מהיר מישהו שיחשוב שזה מהיר מידיי (רק "לסבר את האוזן" שיצרו את המכונית הראשונה היא נסעה רק ב 30 קמ"ש הכי הרבה ואמרו שזה מסוכן ליסוע ככה...ומי חושב ככה היום?! ) אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם כאילו אני רוצה לקנות 8 ms ואני מתלבט בין l1950b עם 8 ms לבין l1970hr עם 2 ms בתודה עידו מנהלים בבקשה לא לנעול...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, נוספת, שלישית. מתלבט בין כמה כרטיסים, סביב אותם מחירים בערך. אני מעוניין רק ב ATI. מפרט המחשב יהיה : לוח אסוס P5B, מעבד 6300 אינטל, זיכרון 1 גיגה (אולי 2). המטרות : אינטרנט, עבודת גרפיקה ופוטו שופ, סרטים בחיבור HDMI לפלזמה, ועבודות שוטפות. לא משחק בכלל משחקים. (קנייה מלוגיק) ההתלבטות היא: Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 679 שקל Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 512MB Retail Video Card 700 שקל Asus Radeon EAX1600PRO/TD Extreme PCI-e 512MB 647 שקל חשבתי על הכרטיס הראשון. אשמח לייעוד והכוונה. תודה
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6145814/index.html http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=15&CIID=24212 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/QuadSLI
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס xfx 6600gt 128mb ורציתי לדעת עח ה-AA ו-AF. איך משתמשים בזה? למה זה עוזר? חיפשתי דיונים בנוגע לזה ולא ממש הצלחתי למצוא...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש לי כונן DVD במחשב ואני רוצה לראות את הסרטים על גבי הטלויזיה עצמה. יש לכרטיס יציאת S וידאו. חיברתי את הסאונד, שומעים אותו בטלויזיה, אבל לא מצליחים לראות כלום. מאז הדרייברים האחרונים של NVIDIA אני לא יודע איך מעבירים את התצוגה מהדסקטופ לטלויזיה. למישהו יש נסיון, ויכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הנה המסך + הנתונים שלו: נתונים: תגובה: 16 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1: 400 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 30~80 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz כניסות יציאות : VGA: כניסה AUDIO: כניסה גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD צבע: שחור כסוף מחיר שלו: 1300 שח'! מה אתם אומרים...? יש משהו יותר טוב באותו המחיר...או עד 1500 שח' גג!!!!!....?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי הכרטיס הוא האופציה הראשונה Type A מהאתר הנ"ל: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720 האם הוא בחירה טובה? כי אני לפני הזמנה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עשיתי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב את אותו הדבר אותו הדבר היה לי ממזמן כבר פעיל אבל לאחר פורמט ההגדרות או משהו השתנה ועכשיו הטלויזיה מרצדת כאילו התדר נמוך מידיי יש פסים שרצים על המסך של הטלוייזה וזה ממש מעצב ולא נוח לראות ככה סרטים הכרטיס מסך זה Gforce mmx 440 והטלויזיה היא toshiba bomba אני לא משתמש ב TV TOOL , אלא הגדרתי בהדרות תצוגה על תצוגת CLONE ואז זה מראה בטלויזיה מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39107
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-