עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Vidati,

שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. Started by Ninja,

אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי WIN VISTA משום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה.. בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלף כרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10K התקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל. עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיה עודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופט המאיץ לא סתום והכל נראה תקין עוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיה אגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיה תודה למי שיעזור יש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.

6. Started by nice,

לאחרונה רכשבתי כרטיס מסך מיד שניה : ASUS 8420 שהוא מבוסס על GEFORCE 4200 . הבעיה שלי היא שעם הדרייברים שהגיעו (שמותאמים לאקס פי לפי החברה) המחשב לא מתפקד, והתצוגה נוראית. הבעיה נפתרת כאשר מתקינים דרייברים חדשים יותר מבית החברה. אבל. יחד עם הדרייברים הגיעה תוכנה בשם SMART DOCTOR שמטרתה לשנות את מהירות המאורר של כרטיס המסך, אוברקלוקינג לכרטיס והצגה של הטמפרטורות בכל עת. אבל משום מה התוכנה לא מסכימה לעבדו עם הדרייברים החדשים וכל מה שאני יכול לעשות זה להאיץ את הכרטיס. איך אוכל לשנות את מהירות המאורר על הכרטיס? ניסיתי SPEED FAN ו-MBM אבל שתיהן לא מזהות את המאוורר. ואיך אוכל לקבל את טמפרטורת הכרטיס בכל עת? (שוב התוכנות שניסיתי לא מזהות חיישן)

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by cooper,

קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי LEADTEK 6800 GT ומעלות שלי לאחרונה עלו בטירוף GPU 61 AMBIENT 44 ממוצע... וכן אני מנקה תמאורר של הכרטיס מסך פעם בחודש את כול האבק ובקיץ שעבר שקניתי אותו זה לא הגיע לי לכאלה טמפ' בחיים ועוד היה בהרבה יותר חם.. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות1?!? יש לי תדריברים הכי חדשים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. Started by ranyr,

קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by vourt,

בחיבור של טליוזיה Toshiba CRT 29 עם תמיכה של High Definition, לכרטיס ATI x1900GT שנקנה במיוחד למטרה לחבר אותו לטלויזיה עם חיבור הHigh Definitiom הבעיה שיש אחלה תמונה אבל היא ממש קטנה, מופיעה באמצע המסך עם שוליים ענקיים. ניסיתי לתמרן בין הגדרות של 1080I ו780I אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר או יודע לאיפה אפשר לפנות בבעיה כזו? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by mor_shalev,

אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

בקטעים מסויימים של המשחק (קטעי פתיחה של "צילומים") יש פס שחור על המסך. שידרוג דריברים לא עזר. עני פועל עם 3.2 וDX9

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

19. Started by froggy,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by Yossi Cochen,

היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dreamboot,

כאני עושה ריסטרארט אז המסך כותב בצד Analog digital ככה עד שאני מכבה ומדליק אותו המסך הוא Samsung 930B מסך דק חדש מה עושים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by yuraxp,

שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים