עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל וחיברתי אותו לממיר הדיגיטלי של HOT. אני מצליח לראות תמונה במחשב, אבל יש בעיית קידוד - כנראה שהכרטיס מצפה לקבל NTSC כקלט. אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את זה ואני יודע שאפשר... HELP ? נ.ב. לא ידעתי אם זה קשור לפה או לתמיכה טכנית... כי זה נראה לי בעיית תוכנה/driver. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by domuzy,

יכול להיות שזה לא הפורום הנכון, אז התנצלותי מראש: ישנם אתרים רבים שמשדרים סרטונים (כמו YNET וכד', אבל לא יוטיוב) שאני רואה בהם את הסרטונים בצבעים ורוד-ירוק-כחול והתמונה מעוותת. ברור לי שזה עניין של הגדרות וקידוד, אז אודה על הכוונה מדוייקת. תודה אה, וכרטיס המסך שלי הוא RADEON 1250 המעפן...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by The-Who,

שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by manticore,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  7. יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by 114508534,

אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד קצת על עריכת וידיאו ולשם הנוחות חיברתי מסך CRT ישן שהיה בבית..(בנוסף ל LCD 19") לאחר החיבור וההגדרות(EXTEND DESKTOP) ניסיתי לשנות את הרזולוציה במסך הנוסף, וגיליתי שכאשר אני עולה על רזולוציה של 800X600 הרזולוציה משתנה, אבל לא נמתחת על כל המסך, זאת אומרת, צריך לגלול כדי לראות את כל המסך, למישהו יש מושג למה זה נגרם? כרטיס מסך: HD 4850 powercolor תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by liordavid,

מחשב P2.6HT כרטיס מסך X1900XT מסך מחשב - Dell 2007FP (רזולוציה 1600*1200) מסך טלוויזיה - LG 42LC7R (רזולוציה 1366*768) איך אפשר להתאים עם דריבר 7.10 את הרזולוציה של המסך מחשב בנפרד מהטלוויזיה (זה אפשרי ?) כרגע אני רואה (מצב Clone) ב- 1600*1200 אבל בטלוויזיה רואים עקום - איך אפשר לשים שלכל יציאה תהיה הרזולוציה שלה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by ZUMARA1,

לנעול בבקשה דאבל פוסט.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by ZUMARA1,

טוב יש לי בעיה שאני מנסה לפתור כבר חודשים ללא הצלחה:\ כשאני שם רזולציה1980X1080 יש לי בעיה של צבע מוזר דהוי כזה אני משתמש בWIN7 64BIT ATI4870 וזה פשוט הורג אותי :\ למישהו יש פתרון ? אם אתה רוצים תמונה אני יעלה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by levimadman,

בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by outlook,

(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by kastro,

היי לכולם, בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה". החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב) הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני, לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל ש…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי G FORCE 4 440 MX (כן זה חרא תתמודדו עם זה!!) עכשיו... יש לי את הnView הזה של nVidia ובמאפיינים שלו זה אומר שיש לי כרטיס מסך G FORCE 4 440 MX X4 אבל האמת היא שיש לי X8 לפי מה שהבנתי הצוואר בקבוק בכלל מאפשר רק X4......... אז זה לא משנה אבל בכל זאת הנה כמה תמונות.... אם זה כן משנה את רמת האיכות אפשר לסדר??

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by ben_amitai,

שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by zobi1488,

אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים