עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by benking,

מהם הכרטיסי מסך הכי טובים שאני יכול לקנות ולא יעשה לי צוואר בקבוק? 1. מעבד CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 2. ספק micro ATX 300W (אני יודע שהוא חלש) 3. לוח אם Motherboard Name Intel Luxemburg D915GUX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by RuvenTM,

ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by Boxster,

תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |

4. אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dan9,

היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]

7. Started by yariv12,

שלום! אני משחק בקונטר סטרייק 1.6 לפני 3 חודשים בערך היה לי fps 100 וping נמוך וכיום יש לי בקושי fps 40 ופינג שמדלג בין 40-60 שאפילו מגיע למצבים של 90. אומרים לי חלק שהכרטיס נשרף יש מצב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by arche,

שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.

9. Started by seladlev,

הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. יש לי במסך בצד שמאל (מסך רגיל לא לסידי) מין פס (מלמעלה למטה) שבו יש מין מריחה של המסך\טישטוש\כמו נמלים כאלה שהולכים לכיוון אחד... איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך? מסך סמסונג 793df כרטיס ati 4850 תודה לכל העוזרים...

12. Started by zombie,

המפרט הוא: לוח אם: gigabyte-p35-ds3l זיכרונות 2gb 800Mhz מעבד q6600 @ 3.2 ספק:Crosair 520hx מארז nzxt lexa black kine כרגע יש לי 8800gtx ואפילו על 1650x1250 לא מריץ טוב! אני רוצה להריץ משחקים הכי חלק שאפשר על הגדרות מקסימליות מה כדאי? 4870x2 2gb או 280gtx? או שבכלל לחכות קצת? מה הספק המינימלי שאני יכול לקנות לכרטיסים האלו?והאם הם יכנסו במארז? האם אני צריך לשדרג ללוח אם תומך PCI-E 2.0? תודה רבה מראש

• 120 תגובות
    • 11.5k צפיות
  13. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by tzr84,

בשעה טובה אחרי הרבה התלבטות ותודה גדולה לdj electric הזמנתי היום twintech 9800gt oc xxt (חסכוני בחשמל עם קירור טוב ומהיר) מה הדרך הכי טובה להחליף את הכרטיס הקיים שהוא גם NVIDIA 8600GT הכוונה מה השלבים מבחינת דריברים וכאלה? האם להסיר את הדרייבר הישן ואיך? אז לכבות להחליף את הכרטיס פיזית ואז להתקין דריבר חדש? מה הדרך הכי בטוחה ומומלצת? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SenDeR,

יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by Oztriker,

היי אנשים בשעה טובה החליפו לי את ה7900 GT המקולקל שלי לכרטיס הנ''ל. אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של ATI, זאת לאחר שמחקתי את הדרייבר הישן של NVIDIA.

18. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

19. Started by m_g,

אני יכול להביא את ה9800GTX+ של ASUS במחיר של 1000 שקל יד שניה במצב חדש לגמרי או להביא את ה8800GTX עם ה700 מגה, גם ב1000 יד שניה אבל נקנה לפני שנה וקצת. מה יותר משתלם? ואם יש לכם עוד איזה כרטיס בקטגוריה של 800-1000 שקל שהוא יותר כדאי מאלה אז שתפו אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  20. זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

22. שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים