עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nir987,

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Orio7,

מוכן לחרוג לכל מקרה - כרטיס מסך למשחקים. אני די משוכנע שהויכוח פה צריך להיות בין ה-9600GT ל-HD3850 OC Edition אז חיפשתי ושמתי לב למחירים באמת זולים להפליא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מפרט המחשב: AMD 5200 X2 MSI K9N SLI OCZ Gold XTC 2X1Gb ברצוני להחליף - 8600GT 450W PSU ProView 19" WIDE אז מה אתם אומרים? תודה מראש, אורי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by OR007,

עכשיו לאחר שהתקנתי WIN98 SE. יש לי בקאונטר סטרייק FPS ממש נמוך. לפעמים אולי איזה 20 FPS . וזה גרועעעע. וזה עוד משחק ישן אתם יכולים לראות את המפרט שלי. עם הכרטיס הקודם שהיה לי ((GF 2 MX400 ) המשחק היה רץ לי יותר יפה. ועוד מדובר פה על משחק ישן !!!! אז מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nec_000,

Assassin's Creed Comparison - 2007 vs 2017 (Graphics and Gameplay Evolution)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, הרכבתי לחבר שלי מחשב לפני שבועיים את המחשב הזה: i5 3570K @ 4.4GHz MSI Z77A-GD65 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 EVGA GTX 660 TI Superclocked Seasonic X-660 Gold Crucial M4 128GB WD 1TB Blue Caviar אתמול התקנו אצלו את Crysis 2 והורדתי לו את חבילת הטקסטורות ברזולוציות הגבוהות ועדכון האולטרה ל-DX11 המחשב שלו מחובר לטלוויזית פיליפס 32" והוא מריץ את המשחק ב 1920x1080, במשחק שינינו את כל ההגדרות ל Extreme וכמובן השתמשנו בטקסטורות המשופרות. ציפיתי שהכרטיס שלו יספק בין 30-40 FPS שיהיה די שחיק אבל נדהמתי לגלות שהוא מריץ את המשחק על 60 FPS באופן חלק לגמרי ללא נפילות FPS בכלל, אם אני מבטל את ה VSYNC הוא מגיע אפילו ל 70-80. האם זה הגיוני ש GTX 660 TI מריץ את המשחק הזה ב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. התפריט שלי : מעבד:2.4GHz Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 800 MHz נפח 2048 יצרן OCZ דיסק קשיח:750GB 7200 RPM 32MB WD Caviar Black מסך: "24 אינץ U2410 DELL רזולוציה 1920X1200 כרטיס מסך:GIGABYTE GT 8600 256MB לוח אם: DDR 2 1600Mhz Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק כוח: ‏Tough Power W0116 750W PFC (24pin) Thermaltake העים הכרטיס מסך 5870 ATI יחזיק את המחשב שלי בלי בעיות ? (מבחינת תאימות מעבד לוח אם ושאר החלקים ) וגם עים הכרטיס מסך ינוצל מקסימלית על ידיי המחשב שלי מבחינת ביצועים מקסימליים למישחקים כבדים (אפשר תגובה מיקצועית ) תודה לעוזרים .....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by maximum,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ראיתי בKSP ארבע גרסאות שונות.. האם יש ביניהם הבדל? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..347.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1951

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אנסה לתמצת ולשאול נכון. יש לי GTX680 שהשעון שלו עומד על 1019MHZ ובמצב BOOST הוא מגיע ל 1123MHZ _ (לפי מדידה ב GPUZ) ראיתי שבכרטיסים החדשים כגון GTX780, השעונים נעים בסביבות ה 889MHZ ובמצב BOOST מגיע ל941MHZ _ (לפי מפרט של ASUS780OC) למה מהירות השעונים נמוכה יותר בכרטיסים החדשים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. !מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by simonsix,

הורדה מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כל המידע על הדרייבר החדש כאן: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_81_release_notes.html הורדתי עידכנתי ולא ראיתי שום שינוי הנראה לעין שיהיה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by assafidan6,

יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eladbu,

שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה

18. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי ממש לפני 5 דקות התקנתי את ה900P החדש שלי, אבל עדיין לא התקנתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך. מישהו שיש לו כזה מסך- להתקין תדיסק? אגב, במצב הזה אני לא יכול ללשנות תרזולוציה למעל 85 הרץ :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת האם המחיר המוגזם לפי דעתי של הG70 שעולה כיום 3800 שקל ירד והאם הכרטיס ATI יוציאו יהיה באותו טווח מחיר של ה G70 לפי דעתי מוגזם לקנות כרטיס בסביבות ה4000 שקל

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by oded900,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך . יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850. השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

שלחתי מייל לאקסלנט הם החזירו לי תשובה שיכולים להשיג לי במחיר 250$ . האם כדאי ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

25. אחרי ביטול אירוע ה-GTC הפיזי והמרתו לאירוע וירטואלי - דוחה מפתחת השבבים הירוקה את ההכרזות המתוכננות ותסתפק בשיעורים מקוונים צנועים לאנשי מקצוע לכתבה

דיונים חדשים בפורומים