עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by ziko,

שלום לכולם זה זמן מה שאני רואה 2 פסים דקים ירוק ואדום לאורך המסך הם נעלמים וחוזרים שוב איך מבודדים אם הבעיה של כרטיס מסך או מסך? כטיס מסך הוא : AMD Readon HD 6800 מסך הוא: DELL 2209WA תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. מה יכולה להיות הסיבה? רק אוורסט מזהה gf8400 gs המחשב והכרטיס נקנו מחברת אייבורי-שהיא כידוע חנות גדולה ואמינה(שמעתי כמה כסאות נופלים?) כשאני מוריד דרייבר ידני: הדרייבר הכי מעודכן נתקע והמחשב לא עולה דרייבר מהארכיון-לא ניתן להתקין כי הוא לא מוצא חומרה מתאימה תודה לעוזרים

4. Started by GC,

(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  5. מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by wombat,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש, תכננתי להוציא כ 500-600 שקל. הדרישות שלי לא גבוהות, שפשוט יהיה אפשר לשחק משחקים חדשים ב 1080p על הגדרות בינוניות (הכרטיס הנוכחי לא תומך ב DX11 והרבה משחקים פשוט לא עובדים). קראתי הרבה דיונים בפורום והרוב המליצו על ה GTX650 Ti של EVGA ב KSP שעולה 660 שקל, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי באף סניף ואני מניח שהוא לא יחזור למלאי. יש כרטיס אחר מומלץ? יש טעם לחכות כמה שבועות-חודש לדגמים חדשים? המפרט הנוכחי הוא: מעבד Core i7 2700k כונן SSD Intel 520 series 180gb כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-450HT-APFC-F3מסך 23' של סאמסונג, 1080p.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  7. בחלק מהביקורות שאני רואה 95 עובר ובחלק 96 אז מה יותר טוב/משתלם ? ואני מדבר בלי OC וכל החרטא תודה למגיבים

8. ?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?

9. אני צריך לקנות מסך שטוח דחוף ביותר כי שלי נהרס, המחשב יושב בסלון לכן, המסך חוץ מאיכות מעולה צריך להיות גם יפה ואסטטי, כסף למסך LCD אין לי, התקציב נא בסביבות 2500ש"ח והמסך מיועד לאינטרנט ומשחקים, אחרי חיפושים ארוכים מצאתי את המסך חצי דק המוזר הזה 19" PHILIPS 109P20 ICE איזו חוות דעת אתם יכולים לתת לי על מסך זה או לחילופין להציע לי מסך אחר שעונה על הדרישות הנ"ל, בתודה מראש לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by Pop3Sail,

תודה וזה לא משנה איפה בארץ העיקר שיהיה אפשר להזמין דרך האינטרנט

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by AMIT_MEG,

יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w

12. לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך hd4770 ב500 ש"ח שכמעט ברמה של ה 8800gtx ששנתיים שלוש לפני עלה 2500 ש"ח כיום שנתיים לאחר הקנייה של ה hd4770 הכרטיס עדיין נשאר במעמדו . אחי קנה שבוע שעבר את ה hd5650 ב500 ש"ח והכרטיס מסך שלו הרבה יותר חלש משלי וגם אם הוא היה הולך על הhd5770 שיותר מומלץ עדיין הביצועים לא מצדיקים לחכות שנתיים בשביל 5% אולי יותר משלי. גם הסדרה 6 של amd וגם סידרה 4 של nvdia עדיים אין כזו משמעות בביצועים. השאלה שלי למה השדרוג של הביצועים זוחל עד כדי כך? לא זכור לי בדורות ישנים שזה היה ככה. אני שואל כי אני אוהב ככה פעם בשנה שנתיים לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח אבל בתקציב הזה הייתי קונה גם היום את הכרטיס מסך שברשותי.

13. Started by David Ell,

לא מצאתי בכמה אחוזים חזק ה-780TI מה-290, אז חשבתי לשאול. משתלם לקנות 780TI או 290 יעשה את העבודה? שמעתי שב-OC ה-780TI מגיע ל-30% ביצועים יותר, כמה ריאלי זה? ובגדול, ה-780 TI שווה את ההפרש מ-290/290X ?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by itaysk,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by lmlm,

אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .

• 24 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by Idanp,

מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by Salwaby,

איך הוא ? ה 91.47 החדש יחסית שיצא ב 1 לספטמבר כדאי להוריד אותו ? או שהוא גם גרוע כמו שאר הדרייברים בסדרת ה 91 .. ? תודה.

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by yair23,

שלום לכם, עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT .. חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט .. עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA.. כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO .. כלומר לא היה של COMPONENT .... ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV .. אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ? יכול להיו…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  19. לא מוצא Review בגוגל או פה על 6600 רגיל עם DDRIII בקיצור איפה הוא עומד לעומת 5900? :s05: :s05:

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....

• 19 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by טל,

יש הבדל בין הכרטיס הזה Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL לבין הכרטיס הזה Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB או ששניהם זה אותו הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by OferS16,

שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by OC,

יש לי כרטיס מסך אטי ראדון 9800 פרו מעבד 2.6 ו512 זיכרון וקיבלתי עם דרייברים הכי חדשים פלטרים מכובים רק 5521

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע עם יש אפשרות להקציב לכרטיס מסך זיכרון וירטואלי? או מה-RAM או מה-hard disk, לא איכפת לי העיקר להרחיב. תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo להבנתי Vivo =video in video out ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.